Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mutfak Püf NoktalarıBaklagillerin Kullanımı Nasıl Olmalıdır?
arkadaşlar kuru bakliyatları tarihi geçince kullanmıyan bir arkadaşım varmış benim bildiğim kurubakliyatlar yani nohut fasulye gibi tarihi geçsede kullanılabilir.sizce doğrusu hangisi?
şahsen ben kuru bakliyatları (fasulye,nohut,barbunya) 1 er kiloluk paketlerde alıp ıslatıp buzluğa atıyorum çok sevdiğimiz için hemen tüketiyoruz yani tarihinin geçtini sanmıyorum..
şahsen ben kuru bakliyatları (fasulye,nohut,barbunya) 1 er kiloluk paketlerde alıp ıslatıp buzluğa atıyorum çok sevdiğimiz için hemen tüketiyoruz yani tarihinin geçtini sanmıyorum..
arkadaşlar kuru bakliyatları tarihi geçince kullanmıyan bir arkadaşım varmış benim bildiğim kurubakliyatlar yani nohut fasulye gibi tarihi geçsede kullanılabilir.sizce doğrusu hangisi?
evet kullanılabilir hiç bişeyde olmaz... zaten annemler öyle paket paket almazlar çuvalla alırlar,gidip gelenleri çok olur... onlar bitinceye kadar yerler ...kaydirigubbakcemile3
zamanı geçince kurtlanıyor sanırım(hemen mi bilmem). bir kere buzdolabında yarım nohut vardı, suya koydum. nohutlar şişince delik delik oldukları gördüm. alırken tarihine dikkat etmemişim, rafta kalmış ürünü almışım sanırım.