yorumlara yarıldım
Allah sizi naapmasın emi cis mi sürüyonuz oranıza buranıza :roflol:
baklayı bacagımda lokal olarak deniycem
bakalım işe yariycak mi gorcez
yalnız arkadaş kıl demiş
tüy dememiş
şimdi bacagimdaki kıl mı oluyo tüy mü
yorumlara yarıldım
yalnız arkadaş kıl demiş
tüy dememiş
yorumlara yarıldım
yalnız arkadaş kıl demiş
tüy dememiş
Merhaba arkadaşlar. Yüzümüzdeki veya vücudumuzun belli bölgelerindeki fazlalık kıllar için öncelikle hormon testi yaptırıp, kendinizde polikistik over oluk olmadığına baktırmanızı tavsiye ediyorum. Zira hormonları bozulmuş bir vücut yada polikistik over taşıyan bir vücutda kıl oluşumunu tamamen önleyebilmek için öncelikle bu hastalıkların tedavi edilmesi gerekiyor.
Şimdi gelelim bakla olayına. Annemde bitkilerin tedavi gücüyle ilgili bir kitap var, annem bu olaya acayip derecede kendini kaptırmış bir durumda. Kitabı okurken, İbn-i Sina nın istenmeyen tüyleri için bakla ile yapılan tedaviyi okumuş. Benimde polikistik overimden dolayı çene ve boyun bölgemde kıllar var maalesef.
Tarifi şu. Taze yeşil baklayı iyice yıkadıktan, sadece yeşil kabuklarını katı meyva sıkacağında sıkıyorsunuz. Yarım kahve fincanı elde edesiye kadar sıkın ki bu yaklaşık 3 kabuktur. Bunu pamukla bir güzel kıllı bölgelerinize sürün. Bunu yaparken dikkat edeceğiniz husus şudur. Önce yüz bölgenizdeki kıllarızı temizliyorsunuz ve bu suyu temiz cilde uyguluyorsunuz. Yani cildiniz kıllarından arınmış olacak.
Geçen hafta bunu uyguladım, sadece 1 gün. Tüm hafta kendimi gözlemledim ve çıkma oranı %70 azaldı diyebilirim. Bugün kıllarıma baktım, çok kalın çıkan ve hemen uzayan kıllarr neredeyse hiç uzamamış, uzayanlarda o kadar ince ve silik çıkmışki almakda zorlandım desem yeridir. Bugün tekrar sürdüm bakla suyu, bakalım gelecek hafta ne olacak. Herkeze tavsiye ediyorum fakat bu tür tedavilere alerjiniz varsa bilemem, gerçi alerjik bir reaksiyon yaratacağını sanmıyorum. Yüzümde olumlu sonuçları kalıcı olarak alırsam, vücudumada uygulamayı düşünüyorum. Deneyin derim.
Merhaba arkadaşlar, 2 haftadır yoktum ve bu bakla suyunu en son 2 hafta önce sürmüştüm. 3. seansımı bugün yapıyorum, aradan 2 hafta geçmesine rağmen bu 2 hafta süresi boyunca 2 defa aldım çene bölgemdeki o nefret ettiğim kılları. Yani bu demek oluyor ki, 2 defa sürmüş olmama rağmen uzun bir süre sürmediğim zaman zarfında, 2 defa aldığıma göre kıllarda hakikaten bir azalma olmuş. Bunu yapmanızı tavsiye ediyorum ısrarla. 3. seansımı uygulamama rağmen hemen etkisini gösterdi, önceden söylediğim gibi kılların sayısında azalma olduğu gibi incelmede yapmış. Kıllar resmen tüye dönmüş. Tüy dediğim, çene kısmımızda olan ince ayva tüyleri. Bendeki kalın ve sert kıllar resmen ayva tüyüne dönmüş ve o kadar azalmışlar ki.
Gelelim arkadaşlarımızın sorularına. Arkadaşlar, kıllarınızı aldıktan sonra temiz bölgeye uyguluyorsunuz baklanın dış kabuğundan elde ettiğiniz yeşil suyu. Bir pamuk yardımı ile temizlenmiş, kıllarından arınmış yani gözenekleri açık olan bölgeye pamuk yardımı ile sürüyorsunuz ve istediğiniz kadar durabilir bu su. Yıkamanıza gerek yok, çünkü yıkadığınız anda etkisini kaybedecektir ve hiçbir alerjik reaksiyon yapacağını sanmıyorum. Olsaydı benim gibi alerjik bir bünyeye sahip birisinde olurdu, fakat siz genede test edin içinize sinmiyorsa küçük bir bölgede önceden ufak bir test yapın.
Ayrıca kıllarınızı kesinlikle jiletle almanızı tavsiye etmem. Çok sert çıkmasına sebep olur jilet. Bu suyu kıllarınızın üstüne kullanın demiştim, çünkü sert ve kalın kıllarımızı alıyoruz. Ben sanmıyorum ki kimse ayva tüylerini alsın. İşin esprisi temizlenmiş, sert kıllarından arınmış ve gözenekleri açık bölgeye bu suyu sürmemiz. Ayva tüylerini almadığımız için gözenekleri kapalı oluyor yani ayva tüylü bölgelere sürmemizin bir esprisi olmuyor. Ama isterseniz o bölgelerinize de sürebilirsiniz zararı olmaz kanımca.
Baklanın dış kabuğu ile yapıyoruz arkadaşlar, pazarda taze bakla mevcut. Hypermarketlerde de mevcut. Fazla aramadan bulabileceğiniz bir sebze. 1 adet baklanın kabuğu yeterli. Bir kahve fincanı olacak.
Bu arada bende polikistik over de var. Soğan suyuna başladım, çünkü hormon bozukluğu + polikistik over ve kilo hepsi birbiri ile doğru orantılı ki bu akabinde kıllanma yapıyor. Polikistik overi olan arkadaşlara soğan suyunu büyük bir ısrarla tavsiye ediyorum. İçtiğinizin 3. günü cildinizde düzelme hissettiğiniz gibi, overlerinizin yok olmaya başladığı zaman sürecinde kıllarınızında azaldığına kendiniz şahit olacaksınız + bakla suyu ile mucizeler yaratabilirsiniz. Herşey tüm bunları üşenmeden yapabilmekte saklı.
Herkeze güzel haftalar dilerim. Gene uğrayacağım bu hafta içi,gelişmeleri size bildiririm. Sevgi ile kalın...:1hug:a.s.
yorumlara yarıldım
yalnız arkadaş kıl demiş
tüy dememiş
Merhaba arkadaşlar, öncelikle geçmiş kandilimiz mübarek olsun.
Soğan suyu olayı ise şöyle ► (Polikistik overi olanlar için) Günde sabah-akşam olmak üzere, toplam 4 bardak pişmiş soğan suyu içilmesi öneriliyor. Bu kür 15 gün yapılıyor, 15 gün mola veriliyor akabinde bir 15 gün daha yapılıyor. Sabah içmeye tiksinenler - başaramayanlar akşamları yemekten önce 1 bardak içse de olur. (Bunlar ünlü hekimlerin ve alternatif tıp uzmanlarının söyledikleri.) Yüzümüzde ve vücudumuzun çeşitli bölgelerinde çıkan sert ve siyahımsı kılların, polikistik overlerle doğrudan orantılı olduğu gerçeğini unutmazsak, soğan kürünün kıllarımızın gitmesinde ne kadar etkili olduğunu siz düşünün artık mantıken. Bende de polikistik over olduğu için bakla suyunu sürerken soğan kürü yaparakda destekliyorum. Çünkü burada düzenli olarak gittiğim endokrnoloğum ve kadın doğum uzmanı hekimim, polikistik overlerini halletmeden vücudundaki hormon bozukluğunu ve onunla doğru orantılı olarak gelen kilo alımı + kıllanmayı çözemeyiz demişleri.
Soğan suyunu içerken aç karına olmaya dikkat edilmesi gerekiyor. Ve günde en azından 1buçuk su bardağı tüketmeye çalışılmalı. Migreni olanların bu kürü uygulaması pek tavsiye edilmiyor. 1 orta boy(büyüğe yakın) sarı soğanı 4 yada 8 eşit parçaya kesip, 2 su bardağı suda 5 dakika haşıyoruz. Haşladıktan sonra suyunu süzüp, ılımaya bırakıyoruz. Ilıdıktan sonra içiyoruz. Buna dikkat edilmeli. Hepsi bu ki muhakkak bu forumda da yazmıştır diğer arkadaşlar bu kürü. Araştırın isterseniz. Ben Prof. Dok. İbrahim Saraçoğlundan dinlemiştim bu kürü. Bu arada kıllarımda epey bir incelme var yerimseniben
NOT: Kullanılan soğan kesinlikle orta irilikte hatta büyük sarı soğan olacak, kesinlikle kırmızı yada minik soğan olmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?