Bakla Mucizesi

yorumlara yarıldım
Allah sizi naapmasın emi cis mi sürüyonuz oranıza buranıza :roflol:
baklayı bacagımda lokal olarak deniycem
bakalım işe yariycak mi gorcez
yalnız arkadaş kıl demiş
tüy dememiş
şimdi bacagimdaki kıl mı oluyo tüy mü

kiz sus kil deyipte bizi daha fazla komplekse sokma tüy de gitsin iste.....sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:

canımsın sanırım arkadaşımızın tüyleri normalden biraz daha kalın ondan olacak ki kıl demiş hormon bozukluğu olanların ALLAH yardımcısı olsun halimize şükredelim bizim eczaneye çok geliyor çok üzülüyorum onları görunce öyle elimden birşey gelse hemen yapacam ama işte elden ne gelir ama gelenlere bu tarifi söyleyecem inşallah onların işinede yarar
benim hiç çişle işim olmaz -tatlicadiarzu- hiç denemedim çiş olayını denemekte istemem zaten
şu baklayı bende denicem en ucuz epilasyon yöntemi bakalım ne zaman fırsat bulacam inşallah işe yararda kurtuluruz :lepi:

kizlarrrrrrr en etkili cüzümmmmmmm killarimizi kökten aldiktan sonra sogani rendeleip aldigimiz bölgeye sürecegiz yarim saat beklet ve yikayinnnnnn azaldigini göreceksiniz

önce bu yöntemeıızı deneyeduralım bakla 3aya kadar gelınce marketlere ozaman bu işe yaramazsa onu denerız belkı, ama bu ıse yaramazsa cısleme yontemı onu deneyecegımı sanmıyorum agda zor bır sey yahu

bende en iyisi önce bunu deneyim.Ama katı meyve sıkıcağım yook.Allahım nedir bu kıllardan çektiğimiz yav.fisfisfis işe yaramazssa idrarı kesin denemem lazım..Paylaşan arkadaşa çok teşekkürlera.s.

Son düzenleme:

sonuclarini merakla bekliyorum mutlaka bzimle paylas:uhm:a.s.

tüyleri aldiktan sonramii sürücez bu baklayi yoksa normal almadan sürüncedemi oluyor
her tarafa sürebilirmiyiz?? bide tam olarak nasil oluyor
bide nekadar yapmamiz gerek bi kac keremi bir keremi nekadar??????????????????????????????????????????????????????????????????

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, 2 haftadır yoktum ve bu bakla suyunu en son 2 hafta önce sürmüştüm. 3. seansımı bugün yapıyorum, aradan 2 hafta geçmesine rağmen bu 2 hafta süresi boyunca 2 defa aldım çene bölgemdeki o nefret ettiğim kılları. Yani bu demek oluyor ki, 2 defa sürmüş olmama rağmen uzun bir süre sürmediğim zaman zarfında, 2 defa aldığıma göre kıllarda hakikaten bir azalma olmuş. Bunu yapmanızı tavsiye ediyorum ısrarla. 3. seansımı uygulamama rağmen hemen etkisini gösterdi, önceden söylediğim gibi kılların sayısında azalma olduğu gibi incelmede yapmış. Kıllar resmen tüye dönmüş. Tüy dediğim, çene kısmımızda olan ince ayva tüyleri. Bendeki kalın ve sert kıllar resmen ayva tüyüne dönmüş ve o kadar azalmışlar ki.

Gelelim arkadaşlarımızın sorularına. Arkadaşlar, kıllarınızı aldıktan sonra temiz bölgeye uyguluyorsunuz baklanın dış kabuğundan elde ettiğiniz yeşil suyu. Bir pamuk yardımı ile temizlenmiş, kıllarından arınmış yani gözenekleri açık olan bölgeye pamuk yardımı ile sürüyorsunuz ve istediğiniz kadar durabilir bu su. Yıkamanıza gerek yok, çünkü yıkadığınız anda etkisini kaybedecektir ve hiçbir alerjik reaksiyon yapacağını sanmıyorum. Olsaydı benim gibi alerjik bir bünyeye sahip birisinde olurdu, fakat siz genede test edin içinize sinmiyorsa küçük bir bölgede önceden ufak bir test yapın.

Ayrıca kıllarınızı kesinlikle jiletle almanızı tavsiye etmem. Çok sert çıkmasına sebep olur jilet. Bu suyu kıllarınızın üstüne kullanın demiştim, çünkü sert ve kalın kıllarımızı alıyoruz. Ben sanmıyorum ki kimse ayva tüylerini alsın. İşin esprisi temizlenmiş, sert kıllarından arınmış ve gözenekleri açık bölgeye bu suyu sürmemiz. Ayva tüylerini almadığımız için gözenekleri kapalı oluyor yani ayva tüylü bölgelere sürmemizin bir esprisi olmuyor. Ama isterseniz o bölgelerinize de sürebilirsiniz zararı olmaz kanımca.

Baklanın dış kabuğu ile yapıyoruz arkadaşlar, pazarda taze bakla mevcut. Hypermarketlerde de mevcut. Fazla aramadan bulabileceğiniz bir sebze. 1 adet baklanın kabuğu yeterli. Bir kahve fincanı olacak.

Bu arada bende polikistik over de var. Soğan suyuna başladım, çünkü hormon bozukluğu + polikistik over ve kilo hepsi birbiri ile doğru orantılı ki bu akabinde kıllanma yapıyor. Polikistik overi olan arkadaşlara soğan suyunu büyük bir ısrarla tavsiye ediyorum. İçtiğinizin 3. günü cildinizde düzelme hissettiğiniz gibi, overlerinizin yok olmaya başladığı zaman sürecinde kıllarınızında azaldığına kendiniz şahit olacaksınız + bakla suyu ile mucizeler yaratabilirsiniz. Herşey tüm bunları üşenmeden yapabilmekte saklı.

Herkeze güzel haftalar dilerim. Gene uğrayacağım bu hafta içi,gelişmeleri size bildiririm. Sevgi ile kalın...:1hug:a.s.

canım merhaba soğan suyunu nasıl yapıyorsun onu merak ettim aynı dert bende de var tüylerini aldıkdan sonramı içmeye başlıyosun yoksa günlük hayatta devamlımı etkisini görüyomusun ve ne aralıklarla ayrıntılı yazarsan sevinirim hoşca kal

soğan suyunu bende denedim ama ben soğan suyunun menapoz geciktirici bir kür olduğunu biliyordum

kızlar az önce yüzümdeki kılları sir agdayla aldım ve hemen arkasından bakla suyunu pamuk yardımıyla sürdüm:dance: bakalım nasıl bi etki yaratacak size sonuclarını yazıcam.... inşallah bu zembereklerden kurtulurum :Saruboceq:

Merhaba arkadaşlar, öncelikle geçmiş kandilimiz mübarek olsun.
Soğan suyu olayı ise şöyle ► (Polikistik overi olanlar için) Günde sabah-akşam olmak üzere, toplam 4 bardak pişmiş soğan suyu içilmesi öneriliyor. Bu kür 15 gün yapılıyor, 15 gün mola veriliyor akabinde bir 15 gün daha yapılıyor. Sabah içmeye tiksinenler - başaramayanlar akşamları yemekten önce 1 bardak içse de olur. (Bunlar ünlü hekimlerin ve alternatif tıp uzmanlarının söyledikleri.) Yüzümüzde ve vücudumuzun çeşitli bölgelerinde çıkan sert ve siyahımsı kılların, polikistik overlerle doğrudan orantılı olduğu gerçeğini unutmazsak, soğan kürünün kıllarımızın gitmesinde ne kadar etkili olduğunu siz düşünün artık mantıken. Bende de polikistik over olduğu için bakla suyunu sürerken soğan kürü yaparakda destekliyorum. Çünkü burada düzenli olarak gittiğim endokrnoloğum ve kadın doğum uzmanı hekimim, polikistik overlerini halletmeden vücudundaki hormon bozukluğunu ve onunla doğru orantılı olarak gelen kilo alımı + kıllanmayı çözemeyiz demişleri.

Soğan suyunu içerken aç karına olmaya dikkat edilmesi gerekiyor. Ve günde en azından 1buçuk su bardağı tüketmeye çalışılmalı. Migreni olanların bu kürü uygulaması pek tavsiye edilmiyor. 1 orta boy(büyüğe yakın) sarı soğanı 4 yada 8 eşit parçaya kesip, 2 su bardağı suda 5 dakika haşıyoruz. Haşladıktan sonra suyunu süzüp, ılımaya bırakıyoruz. Ilıdıktan sonra içiyoruz. Buna dikkat edilmeli. Hepsi bu ki muhakkak bu forumda da yazmıştır diğer arkadaşlar bu kürü. Araştırın isterseniz. Ben Prof. Dok. İbrahim Saraçoğlundan dinlemiştim bu kürü. Bu arada kıllarımda epey bir incelme var yerimseniben

NOT: Kullanılan soğan kesinlikle orta irilikte hatta büyük sarı soğan olacak, kesinlikle kırmızı yada minik soğan olmayacak.

Seninki deve dikeni oluyor
Bende deneyecem bakalım:icecream:

dolunay gecesi tüyleri aldıktan sonra baklayı sürdüm bakalım sonuç ne olcak sabırsızlıkla bekliyorum gece yataken baklayı sürdüm ve ertesi gün geceye kadar beklettim ve sonra duş aldım etkisini ilk denemede gösteriyormu yoksa 3-4 sefer denemek gerekiyormu yapıp etkisini gören varmı arkadaşlar kesin sonuç diyen merak ediyorum

bisey sorcam lütfen cevap bekliyorum...tüyleri almaya mecburmuyuz yoksa illa tüyleri alacakmiyizz..bunu denemek istiyorum tadi güzel olmasada acidan iyidir

sıvının ya da kremn her neyse işte tuy köküne temas etmesi için alınması gerekir heralde. tüy olursa nasıl kıl köküne gidecek ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…