Bakla Mucizesi

aiShwaRya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2007
51
0
86
46
Antalya
Merhaba arkadaşlar. Yüzümüzdeki veya vücudumuzun belli bölgelerindeki fazlalık kıllar için öncelikle hormon testi yaptırıp, kendinizde polikistik over oluk olmadığına baktırmanızı tavsiye ediyorum. Zira hormonları bozulmuş bir vücut yada polikistik over taşıyan bir vücutda kıl oluşumunu tamamen önleyebilmek için öncelikle bu hastalıkların tedavi edilmesi gerekiyor.

Şimdi gelelim bakla olayına. Annemde bitkilerin tedavi gücüyle ilgili bir kitap var, annem bu olaya acayip derecede kendini kaptırmış bir durumda. Kitabı okurken, İbn-i Sina nın istenmeyen tüyleri için bakla ile yapılan tedaviyi okumuş. Benimde polikistik overimden dolayı çene ve boyun bölgemde kıllar var maalesef.

Tarifi şu. Taze yeşil baklayı iyice yıkadıktan, sadece yeşil kabuklarını katı meyva sıkacağında sıkıyorsunuz. Yarım kahve fincanı elde edesiye kadar sıkın ki bu yaklaşık 3 kabuktur. Bunu pamukla bir güzel kıllı bölgelerinize sürün. Bunu yaparken dikkat edeceğiniz husus şudur. Önce yüz bölgenizdeki kıllarızı temizliyorsunuz ve bu suyu temiz cilde uyguluyorsunuz. Yani cildiniz kıllarından arınmış olacak.

Geçen hafta bunu uyguladım, sadece 1 gün. Tüm hafta kendimi gözlemledim ve çıkma oranı %70 azaldı diyebilirim. Bugün kıllarıma baktım, çok kalın çıkan ve hemen uzayan kıllarr neredeyse hiç uzamamış, uzayanlarda o kadar ince ve silik çıkmışki almakda zorlandım desem yeridir. Bugün tekrar sürdüm bakla suyu, bakalım gelecek hafta ne olacak. Herkeze tavsiye ediyorum fakat bu tür tedavilere alerjiniz varsa bilemem, gerçi alerjik bir reaksiyon yaratacağını sanmıyorum. Yüzümde olumlu sonuçları kalıcı olarak alırsam, vücudumada uygulamayı düşünüyorum. Deneyin derim.

Son düzenleme:
ooo canım kk neleri denemediki bakla vız gelir kaydirigubbakcemile3
idrar nane limon havuç
gell gell baklaya gel kaydirigubbakcemile3
yaparız bacım a.s

taze bakla bu mevsimde bulunuyormu peki
hangi etken maddesi tüyleri yok ediyor acaba
bu duyduğum son keşif oldu :))

İbn-i Sina'nın hatırına mucize çişimle birlikte bunu da deneyeyim bari bakla çıkınca.

Anneme söyledim,"Ayol baklanın kendisi tüylü,seninkileri nasıl yok edecek",dedi.

Kelin merhemi olsa :roflol:

Bende merak ettim etken maddesini,nedir ki acaba?
:uhm:

Allah Allah daha neler duyucaz. işe yarar inşallah yapıcam en kısa zamanda bende tüylerimden çooook kederliyim....

dahada tüylenmeyelim bakla giibi:roflol::roflol:
hemde bir denemede
pek inandırıcı gelmedi bana:tomato:

birkac hafta sonraki sonuclari da yazdiginzda,
bunu da degerlendirebilirim.

şakkıdı İDRARDAN BAKLAYAMI ATLIYORUZ ŞİMDİİ :jeyyar:

BANA İDRAR DAHA MANTIKLI GELİYOO YA :jeyyar: DUYANDA ÇİŞE çOK MERAKLIYIM SANCAK kaydirigubbakcemile3

sıradışı bi şekilde azalma olursa belirtirsn sevinirimmm onuda deneriz :1closedeyes:

Baklanın kıllı olduğunu düşününce mantıklı aslında..
Biliyosunuz meyve ve sebzeler hangi organa iyi geliyorsa ona benziyorlar..
Bu da öyle olabilir, hatta benim aklıma şeftali de geldi, o da kıllı ya o da iyi gelebilir mi acaba :jeyyar:

Merhaba arkadaşlar. Biliyorsunuz pazar günü baklayı sürmüştüm 2. seans olarak. Pazar gününden bugüne (Perşembe) çene ve boyun bölgemde hiç kıl çıkmadı. Bakın tüy demiyorum, kıl. Ve çene + boyun bölgemdeki kıllar hakikaten hem çok sert, hem çabuk uzayan, hemde simsiyah olan bir türdendi belirtmeden geçmeyeyim. Geçen hafta 1. seansı uygulamıştım. (Seansı kendi kafanıza göre siz ayarlayın, yeterki kıllarınızı alın ve o bölge kılsız olsun.) Bende inanamıyorum, annem bile çok şaşırdı. "Bu kadar etki edeceğini bilmiyordum, çene bölgen bembeyaz olmuş" dedi. "Sanki epilasyon yapmış gibi." Bilemiyorum bana süper iyi geldi size nasıl gelir. Bu pazar 3. seansı yapacağım. En inceciklerde yok olana dek yapmayı düşünüyorum. Zira bu tüyler çok geç uzuyor, uzadıktan sonrada o kadar ince çıkıyorki almak çok zorlaşıyor. Yeterki gitsinde zor olması önemsiz.

Baklanın içindeki etkin maddenin ne olabileceği konusunda herhangi bir fikrim yok fakat İbn-i Sina kendi zamanının ve bence şimdiki zamanımızın en büyük tıp alimlerinden birisi hatta ta kendisi... İdrar fikri bana çok ters geliyor dini açıdan. Zira bugün annemle tüylerle ilgili idrar konusunda konuşurken "arkandaki takvim yaprağını oku bak ne yazıyor" dedi ki tamda bu konunun üstüne denk gelmesi tüylerimi ürpertti.

İdrardan sakının, çünkü o kulun kabirde ilk hesaba çekileceği şeydir. (Hadis-i Şerif)

Karar sizin arkadaşlar....İyi günler.

kaydirigubbakcemile3:roflol:ilahi bacım ne güldüm yav gözlerimden yaşlar geldi sen çok yaşa emi Şenizbakla mevsimide geldi iyi bari bunuda denerim napam gerçi çiş de fayda etmişti kaydirigubbakcemile3

:roflol:sırnaşık şeysen çişe devam et fıstık bende devam edicem nasılsa bakla 3 ay daha olucak piyasada. olmadı bi denersin bakla belki daha kısa sürede çözüme götürürdelikafadulden

bende bunu denemeyi düşünüyorum en ucuz yöntem bu gibi :) iyide yazın baklayı nerden bulcaz derin dondurucuya mı depolasak hihoyyyt

benim bir sorum olacaktı bende denemek istiyorum baklayı ama ne kadar süre beklememiz gerekiyor sürdükten sonra ?
baklanın dış yeşil kabuğundan söz ediyorsun değilmi inşaallah bir mucize olur yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…