bu konuda haklısın ama türkiyede acaba nasıl profesor olunuyor ben bılmıyorum ama aklıma ıyı seyler gelmıo ama mantıklı dusundugumuzde dogru eğer hakederek prof olmussa alkolık adam olamazzdurmadan alkol kullanan bir insanın daimi beyinciği uyuşuktur bence mantıklı olamaz çalışamaz bir profesör olmak için ne aşamalardan geçilip gecelerce uykusuz kalındığını bilmeyen yoktur.
sonradan başladıysa bilmem
sporcu da alkolik olmaz o hesap
Sonuç Alkol iyi bir şey değil...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
"Bakıyorsun koskoca profesör, sigara alkol bunların hepsini götürüyor"
- Konu Sahibi Chess
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?zaten onu diyorum dikkat ettiysen sürekli alkol alan biri dedimalkol kullanmak ve alkolik olmak farklı şeylerdir.
alkolik olmak kötü bir şey
zamanında yerinde olanın kimseye zararı olmaz ağzıyla içene :)
Lütfen şu konuyu dine bağlamayın rica ediyorum.
Haber içeriğinde dini birşey göremedim.
Yeşilay'ın iftar yemeğinde konuşulan bir konu, Yeşilay gibi bir kurumun iftar yemeğinde de alkol sigara iyidir denmez herhalde.
Çelişki dile getirilmiş ki, bu da normal, doktor hastasına sigarayı bırakmalısın sağlığa zararlı dedikten 5 dakika sonra bir cafede sigara içerken görülürse hastası doktorunun tavsiyesini önemser mi?
Ben sigara içiyorum o ayrı
Haber içeriğinde dini birşey göremedim.
Yeşilay'ın iftar yemeğinde konuşulan bir konu, Yeşilay gibi bir kurumun iftar yemeğinde de alkol sigara iyidir denmez herhalde.
Çelişki dile getirilmiş ki, bu da normal, doktor hastasına sigarayı bırakmalısın sağlığa zararlı dedikten 5 dakika sonra bir cafede sigara içerken görülürse hastası doktorunun tavsiyesini önemser mi?
Ben sigara içiyorum o ayrı
Sırada ne var merak ettim...
Çal meyhaneci patlat bu gece iciyorum her gece ohhhh
Bir çelik şarkısı
Hatta agora meyhanesi var yasli çirkin bir kadın çığlık çığlığa sarki söylüyor... Ohhh
Sahurda iyi geldi ha
Hiç sigara ve alkol almadim...
Ama burada mevzu ortalığı karıştırmak bence dikkat dağıtmak ne zaman böyle gereksiz çıkışları olsa arkasindan bambaşka bir siyasi durum ortaya çıkar... Bakalım ne olucak
Bir suru lider ismi denmiş ya çoğu içmeden sarhoş olup ne dediğini bilmeyen liderler bizim tayyip gibi...
Çal meyhaneci patlat bu gece iciyorum her gece ohhhh
Bir çelik şarkısı
Hatta agora meyhanesi var yasli çirkin bir kadın çığlık çığlığa sarki söylüyor... Ohhh
Sahurda iyi geldi ha
Hiç sigara ve alkol almadim...
Ama burada mevzu ortalığı karıştırmak bence dikkat dağıtmak ne zaman böyle gereksiz çıkışları olsa arkasindan bambaşka bir siyasi durum ortaya çıkar... Bakalım ne olucak
Bir suru lider ismi denmiş ya çoğu içmeden sarhoş olup ne dediğini bilmeyen liderler bizim tayyip gibi...
Yok cevap yazıp polemiğe girmemek için "yav he he" diyerek beğendim. "Beğen"diğimden değil yani.Shot benimi begendin benden ote benimi shaşirdim
Ailemde bir profesör, bir doçent var.
Bu konuşma üzerine hemen ellerinden atıp tövbe ettiler. Bir daha olmasın, kalbinizi kırarım dedim.
Ailemde bir profesör, bir doçent var.
Bu konuşma üzerine hemen ellerinden atıp tövbe ettiler. Bir daha olmasın, kalbinizi kırarım dedim.
bende bizimkilere desem iki fazla içerler inadına hatta alkolik olurlar...ters teper yani...
Nasilsin rosi epeydir gorusmuyorumz..Ooo sitede otomatik imanölçer üyeler varmış,siz böyle milletin müslümanlığına burnunuzu sokunca kaç sevap point kazanıyonuz onu da hesapladınız mı?
Imanolcer himm pek zekice bir icat saylmaz..
Ben senden ickimide icerim orucumuda tutarim zinayida savunurum escinsellik ala..sonra peygamberim 3 5 hurmayla gun gecirdigi ornegini verip hukumeti karalamak gibi daha zeka urunu bir cvp beklerdim perfirmansin duşmuş..
Sonra belli kisiler begendi yapica bu muslumanlik anlayisimi pek bi havaya girerdim..gelinim sana soyluyom begenenlerdde anlasin
Harama haram helale helal deyin..en azindan yapiyorum ama haram bu is deyin bunu guzel birsey normal birsey gibi gostermeyin ki zaten haram isleyipte buhassasiyeti gostereck kisi birde kendisine buradan isledigi harama sahitler edinmez..
Sanane yorumlarina karsi ise bu bana gore normalizedir haramlarin hos gosterilmesine karsin sadece haramm diyorum nedir yani
Onun haram olduğunu kabul eden insan içindir HARAM!!!
Ben haram oldugunu kabul edıyorum evet içiyorum , sigara içiyorum.. yılda 3-5 defa içince alkolik olunmuyor. çocuğumun içki-sigara kullanmasını istemiyorum.
Evet kullanıyorum ve bundan sanane diyorum..
içkimide içerim , sigaramıda içerim , orucumuda tutarım , teravimede giderim.. noldu çelişki mi ? kafan mı karıştı..
hah işte diyorum ki sanane..
Klasik olarak Neyzen'le cevap vereyım..
Ne ararsin Tanri ile aramda
Sen kimsin ki orucumu sorarsin?
Hakikaten gözün yoksa haramda
Basi açiga neden türban sorarsin?
Raki, sarap içiyorsam sana ne
Yoksa sana bir zarari, içerim
Ikimiz de gelsek kildan köprüye
Ben dürüstsem sarhosken de geçerim.
Ben haram oldugunu kabul edıyorum evet içiyorum , sigara içiyorum.. yılda 3-5 defa içince alkolik olunmuyor. çocuğumun içki-sigara kullanmasını istemiyorum.
içkimide içerim , sigaramıda içerim , orucumuda tutarım , teravimede giderim.. noldu çelişki mi ? kafan mı karıştı..
Severim Neyzen'i , kalemini hiç korkak alıştırmamış.Onun haram olduğunu kabul eden insan içindir HARAM!!!
Ben haram oldugunu kabul edıyorum evet içiyorum , çocuğumun içki-sigara kullanmasını istemiyorum.
Kesinlikle..Severim Neyzen'i , kalemini hiç korkak alıştırmamış.
Acı olan bu türlerin değişmeden günümüze kadar gelmiş olması..
Geçmişten günümüze devam ediyor , sorgulayıcı - yargılayıcı melekler..