• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Bakıyorsun koskoca profesör, sigara alkol bunların hepsini götürüyor"

şaşıyorum bu kk ya tayyibin ne demek istediğini anlamamışsınızz.. pehhh...:KK59::KK59:yahu adam yeşilayın iftarında konuşma yapıyor ve şunu demek istiyor alkol, sigara uyuşturucu kötü bir melanet ve okumuş aydın profösör olmuş,aklı başında selim insanlar da kullanırlarsa bile bile lades yaparlarsa gençlik ne yapmasın anlamında demişş ..yok hyır yazmayayım diyorum ama anlamıyonuz baaaa... yani munede açıklamış olayın dinle bir alakası yok demiş tutmuşsunuz yok haram yok helal pesss beaaa... yahu ne içerseniz için ister sigara 3 paket bitirin .. banane ister içki ayyaş olun bananeee... uyuşturucu çekin banane,,,senn bu ürünlerin kötü olduğunu biliyorsun aklın var ama örnek olup içmeseniz daha iyi değilmi demişşş.. öfff yaaaaa neyi anlamıyorsunuz baaa.. pesss baaaa.

şaşıyorum bu kk ya tayyibin ne demek istediğini anlamamışsınızz.. pehhh...:KK59::KK59:yahu adam yeşilayın iftarında konuşma yapıyor ve şunu demek istiyor alkol, sigara uyuşturucu kötü bir melanet ve okumuş aydın profösör olmuş,aklı başında selim insanlar da kullanırlarsa bile bile lades yaparlarsa gençlik ne yapmasın anlamında demişş ..yok hyır yazmayayım diyorum ama anlamıyonuz baaaa... yani munede açıklamış olayın dinle bir alakası yok demiş tutmuşsunuz yok haram yok helal pesss beaaa... yahu ne içerseniz için ister sigara 3 paket bitirin .. banane ister içki ayyaş olun bananeee... uyuşturucu çekin banane,,,senn bu ürünlerin kötü olduğunu biliyorsun aklın var ama örnek olup içmeseniz daha iyi değilmi demişşş.. öfff yaaaaa neyi anlamıyorsunuz baaa.. pesss baaaa.

bu yazdıgın beee li baaağlı , alkolikli haramlı ayyaşlı cümleler banaysa yada benide kapsıyorsa ki öyle görünüyor, cevabımı vereyım..
Yeşilay ; bagımlılıgı olan tüm zararlı maddelere karşı savaşan bir DERNEKtir. Dini , dili , ırkı vs hiç bir ayrımı yoktur..

Sizin cevaplarınız ne zaman kabul görür biliyomusun ?

Yeşilay Başkanı deseki ; alkol kötüdür , sigara kakadır , uyuşturucu illettir vsvsvs dese ve bızler boyle konussak haklısınız..

Ama konuşan C.B. anlatabılıyormuyum.
için içine Müslümanlığı katarsa bende gıcık kaparım.. anlamam , dinlemem..

Müslümanın alkolle de sigarayla da işi olamayacağını söyleyen Erdoğan, profesörlerden dert yandı.

otur ; madem vaaz veresin var , genel anlamda konuş alkol sigara uyuşturucu tü kakadır de , kim sana karşı çıkacak hepimiz biliyoruz zararını..
ama müslümanlıktan girip , profesörden çıkarsan olmaz işte..

Madem vaaz veresin var git müftü ol , diyanet başkanı ol , imam ol..
dinimi işin içine karıştırırsan SANENEE derim , girme yaradanla arama derim. Ha sevabıma girmek için yapıyosanda yok , günahımı bıle vermem..
Bilmem anlatabildimmi ?

bu yazdıgın beee li baaağlı , alkolikli haramlı ayyaşlı cümleler banaysa yada benide kapsıyorsa ki öyle görünüyor, cevabımı vereyım..
Yeşilay ; bagımlılıgı olan tüm zararlı maddelere karşı savaşan bir DERNEKtir. Dini , dili , ırkı vs hiç bir ayrımı yoktur..

Sizin cevaplarınız ne zaman kabul görür biliyomusun ?

Yeşilay Başkanı deseki ; alkol kötüdür , sigara kakadır , uyuşturucu illettir vsvsvs dese ve bızler boyle konussak haklısınız..

Ama konuşan C.B. anlatabılıyormuyum.
için içine Müslümanlığı katarsa bende gıcık kaparım.. anlamam , dinlemem..

otur ; madem vaaz veresin var , genel anlamda konuş alkol sigara uyuşturucu tü kakadır de , kim sana karşı çıkacak hepimiz biliyoruz zararını..
ama müslümanlıktan girip , profesörden çıkarsan olmaz işte..
Madem vaaz veresin var git müftü ol , diyanet başkanı ol , imam ol..
dinimi işin içine karıştırırsan SANENEE derim , girme yaradanla arama derim. Ha sevabıma girmek için yapıyosanda yok , günahımı bıle vermem..
Bilmem anlatabildimmi ?
:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:keyfin bilirrr... dinlersin dinlemessin bananee..

Onun haram olduğunu kabul eden insan içindir HARAM!!!
Ben haram oldugunu kabul edıyorum evet içiyorum , sigara içiyorum.. yılda 3-5 defa içince alkolik olunmuyor. çocuğumun içki-sigara kullanmasını istemiyorum.
Evet kullanıyorum ve bundan sanane diyorum..
içkimide içerim , sigaramıda içerim , orucumuda tutarım , teravimede giderim.. noldu çelişki mi ? kafan mı karıştı..

hah işte diyorum ki sanane..

Klasik olarak Neyzen'le cevap vereyım..

Ne ararsin Tanri ile aramda
Sen kimsin ki orucumu sorarsin?
Hakikaten gözün yoksa haramda
Basi açiga neden türban sorarsin?

Raki, sarap içiyorsam sana ne
Yoksa sana bir zarari, içerim
Ikimiz de gelsek kildan köprüye
Ben dürüstsem sarhosken de geçerim.
Bana haksilik ediyosun simdi konu haramdan acilinca hani domuzda haram o haramin başi kelmi onuda tuketebilirsiniz diye menu fikri verdim bide sadece namazdan once mi sonrami icki aliyonuz diye masumane bir soru sordum beni hep yalnis anliyosunuz..sonra polemik oluyo ..ben masimim
Bidr tayyibide yalnis anlamisiniz onu izah etmistim.
Diknot: kotam bitti nice dolu kotalarda gorüsmek dilegiyle muslumanlar..

geçen hafta amsterdamda tatildeydim, hele de coffeshopların olduğu yerleri sayın cumhurbaşkanımız görse, gitse ne yapar ne der diye düşünmeden edemedim:KK70::KK70::KK70:
bu arada dikkatimi çeken, insanlar gündüzden alkol almaya başlamasına rağmen, marijuana bile sınırlı alanlarda serbest olmasına rağmen hiç taşkınlık yapan yoktu, demekki yasaklarla olmuyor bu işler
bu arada evet sigara sağlığa zararlıdır katılıyorum:KK48:

onu demek istemedikiii.. savunmasını yapmıyor burda kimsee sadece komik oluyorsunuz yahu tamam sevmeyin bu adamıda.. hani bukadarda ağzından çıkanlara ifrit olmak.. baya komikk.. ama haklısınız aynısını bizde yapıyoruz kılınçdaroğlunun ağzından her çıkan kelimeye ben nasıl ifrit oluyorsam.. doğruda söylese o doğru onun ağzından çıkmasın abi o doğruyu onun ağzına yakıştıramıyorum.. yada diğer parti liderlerinin...:KK49::KK49::KK49:

Nasilsin rosi epeydir gorusmuyorumz..
Imanolcer himm pek zekice bir icat saylmaz..
Ben senden ickimide icerim orucumuda tutarim zinayida savunurum escinsellik ala..sonra peygamberim 3 5 hurmayla gun gecirdigi ornegini verip hukumeti karalamak gibi daha zeka urunu bir cvp beklerdim perfirmansin duşmuş..
Sonra belli kisiler begendi yapica bu muslumanlik anlayisimi pek bi havaya girerdim..gelinim sana soyluyom begenenlerdde anlasin:p
Harama haram helale helal deyin..en azindan yapiyorum ama haram bu is deyin bunu guzel birsey normal birsey gibi gostermeyin ki zaten haram isleyipte buhassasiyeti gostereck kisi birde kendisine buradan isledigi harama sahitler edinmez..
Sanane yorumlarina karsi ise bu bana gore normalizedir haramlarin hos gosterilmesine karsin sadece haramm diyorum nedir yani
Cık olmamış...Bak şunun şurasında kaç tane polemiğimiz var,hala benim tarzımı kavrayamamışsın,teessüf ettim:KK12:
Ben bugüne kadar herhangi bir mesajımda ne oruçtan bahsettim,ne peygamberden,hatta neye inandığımdan bile...Birine bir yakıştırma yapacaksan önce bi yazılarını takip et,olmuyo böyle.:63:
Buradaki hiç kimse harama helal demedi ki.Alkol,zina vs helaldir diyen tek bir mesaj göster,nasıl okuyosun mesajları allasen?Burada senin saldırdığın herkes şunda hemfikir ki,evet alkol,zina,eşcinsellik vs müslümanlığa göre haram ama müslüman olsun olmasın kimseye zarar vermediği sürece herkesin işlediği haram kendini ilgilendirir.Senin gibi buna bakarak insanların müslümanlığını sorgulayanlar da imanölçer oluyor.Evet bence de pek zekice değil,o yüzden yapmayın böyle şeyler.Sen birinin müslümanlığına laf edersen,o da seninkine eder,boşu boşuna kalp kırmış olursunuz.

Gene toplaşmis kalbi temis muslumanlar başliga..
O kadar temizki icki necaseti bile kirletmezmiş onlari..
Domuzda haram bak o eksik kalmasin iftarda menu yapin..

Bu ne haddiz bir açıklama böyle....
Yazıklar olsun diyorum..

yani adamı sevmiyorlar ya Allah bir dese hayır diyecekler :D
:D

yani adamı sevmiyorlar ya Allah bir dese hayır diyecekler :KK70:
:KK70:
yahu sevme ama komik yaaa.. adam ne anlatmaya çalışmış konu harama helale gelmişş..tee işte demirtaş twet atmış gözleme ile ilgili eee ben onu tutmuyorum.. oyda vermem ama paylaştığı kare bizden,, biz gibi hoş ,, duygu yüklü,, şimdi ben ne yazayım yani o gözleme bizden sen o kareleri paylaşamassın .senin gibi birine yakışmıyormu dicemm..

niye abla sıgara yasağının nesi kötü ki mesela
ben destekliyorum bunu

Sigara içen birisi olarak benim hayatıma müdahale etmeye kimsenin hakkı yok,kapalı yerde içilmemesini onaylıyorum.
Ama kalkıpta bu tarz beyanatlar vermesi çok çirkin.

Kesinlikle..
Acı olan bu türlerin değişmeden günümüze kadar gelmiş olması.. :KK12:
Geçmişten günümüze devam ediyor , sorgulayıcı - yargılayıcı melekler..
Bu topraklara her yıl kırk Neyzen gelse yine yetmez. Dediklerini anlayan olmadıktan sonra.

geçen hafta amsterdamda tatildeydim, hele de coffeshopların olduğu yerleri sayın cumhurbaşkanımız görse, gitse ne yapar ne der diye düşünmeden edemedim:KK70::KK70::KK70:
bu arada dikkatimi çeken, insanlar gündüzden alkol almaya başlamasına rağmen, marijuana bile sınırlı alanlarda serbest olmasına rağmen hiç taşkınlık yapan yoktu, demekki yasaklarla olmuyor bu işler
bu arada evet sigara sağlığa zararlıdır katılıyorum:KK48:
Coffeeshoplara gelene kadar Red Light gibi bir gerçek var:KK53:

Back
X