- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.410
- 248
Ama içene müdahale edemezsin ki,sonuç insan tiryaki ise her yerde içer.
Keşke hiç içmesek bu zıkkımı,alışınca bırakamıyorsun ama ..
keşke içmeseniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama içene müdahale edemezsin ki,sonuç insan tiryaki ise her yerde içer.
Bana haksilik ediyosun simdi konu haramdan acilinca hani domuzda haram o haramin başi kelmi onuda tuketebilirsiniz diye menu fikri verdim bide sadece namazdan once mi sonrami icki aliyonuz diye masumane bir soru sordum beni hep yalnis anliyosunuz..sonra polemik oluyo ..ben masimim
Bidr tayyibide yalnis anlamisiniz onu izah etmistim.
Diknot: kotam bitti nice dolu kotalarda gorüsmek dilegiyle muslumanlar..
keşke içmeseniz
Hiçte bir kere ben bıraktım hem de 20 güncük oldu Bi daha demicem yaff kızdım kendime şimdi,çok karışık duygular içindeyimAma içene müdahale edemezsin ki,sonuç insan tiryaki ise her yerde içer.
Hiçte bir kere ben bıraktım hem de 20 güncük oldu Bi daha demicem yaff kızdım kendime şimdi,çok karışık duygular içindeyim
gündemii off keleşimmNe güzel tebrik ederim bıraktığın için,kaç kere denedim olmadı günde 1 paket bitiyor bende
neden ,,niçin be canımm paketin fiyatı kaç parabilmem bile oo ayda sen baya para veriyorsun dur bu merete benim bi çayım var bide tatlılarımm bide türk kahvesi..Ne güzel tebrik ederim bıraktığın için,kaç kere denedim olmadı günde 1 paket bitiyor bende
Teşekkür ederim Benim de bu kaçıncı denememdi saymadım , daha önceden de çok bırakıp başlamışlığım var.Bundan 2 ay önce de 2-3 kez denedim bırakmayı olmadı , kendimi hazırlamışım. Tekrar dönmeyeceğim bu sefer büyük konuşmayım da . Sağlıklı yaşamak istiyorum artık diyeyim ben.Darısı isteyenlerin başınaNe güzel tebrik ederim bıraktığın için,kaç kere denedim olmadı günde 1 paket bitiyor bende
Bana haksilik ediyosun simdi konu haramdan acilinca hani domuzda haram o haramin başi kelmi onuda tuketebilirsiniz diye menu fikri verdim bide sadece namazdan once mi sonrami icki aliyonuz diye masumane bir soru sordum beni hep yalnis anliyosunuz..sonra polemik oluyo ..ben masimim
Bidr tayyibide yalnis anlamisiniz onu izah etmistim.
Diknot: kotam bitti nice dolu kotalarda gorüsmek dilegiyle muslumanlar..
Teşekkür ederim Benim de bu kaçıncı denememdi saymadım , daha önceden de çok bırakıp başlamışlığım var.Bundan 2 ay önce de 2-3 kez denedim bırakmayı olmadı , kendimi hazırlamışım. Tekrar dönmeyeceğim bu sefer büyük konuşmayım da . Sağlıklı yaşamak istiyorum artık diyeyim ben.Darısı isteyenlerin başınaNe güzel tebrik ederim bıraktığın için,kaç kere denedim olmadı günde 1 paket bitiyor bende
neden ,,niçin be canımm paketin fiyatı kaç parabilmem bile oo ayda sen baya para veriyorsun dur bu merete benim bi çayım var bide tatlılarımm bide türk kahvesi..
Teşekkür ederim Benim de bu kaçıncı denememdi saymadım , daha önceden de çok bırakıp başlamışlığım var.Bundan 2 ay önce de 2-3 kez denedim bırakmayı olmadı , kendimi hazırlamışım. Tekrar dönmeyeceğim bu sefer büyük konuşmayım da . Sağlıklı yaşamak istiyorum artık diyeyim ben.Darısı isteyenlerin başına
Ayy umarım başarırısınn.. sağlıklı yaşamak ohh misss..Teşekkür ederim Benim de bu kaçıncı denememdi saymadım , daha önceden de çok bırakıp başlamışlığım var.Bundan 2 ay önce de 2-3 kez denedim bırakmayı olmadı , kendimi hazırlamışım. Tekrar dönmeyeceğim bu sefer büyük konuşmayım da . Sağlıklı yaşamak istiyorum artık diyeyim ben.Darısı isteyenlerin başına
Allah korusun canım yaa rabbim sağlık afiyet versin ama bu bir pakett yer ömrünü yavru..Hiç sorma bile
Bende birde yüksek kolestrol var,ilaçla düşürüyorum ilerisi için riskli yani,her an hıkkk diye gidebilirim..
nerde kız nerde..Sinirlerim tavan yaptı,ne saçma sapan mesajlar var öyle.
Herkesin müslğmanlığı kendine tamamda,bu kadarda aşağılama yapılmazki..
Yazık valla..
Allah korusun canım yaa rabbim sağlık afiyet versin ama bu bir pakett yer ömrünü yavru..