- 20 Mart 2008
- 141.363
- 212.704
- 1.423
- 60
nerde kız nerde..
Nerde olacak burada,cidden gerildim okurken bile,domuz etinden filan diyor vatandaş..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerde kız nerde..
saçmalamışş aşırıya kaçmışş ne diyeyim keleşim bazen ne yazacağımızı mı bilemiyoruz anlamadım kibledim sende kıble.Nerde olacak burada,cidden gerildim okurken bile,domuz etinden filan diyor vatandaş..
Ümitliyim bir aksilik çıkmazsa, sırf büyük konuşmak istemediğimden bir daha içmicem diyemiyorum ,başka kılıflar buluyorum ondanAyy umarım başarırısınn.. sağlıklı yaşamak ohh misss..
okumamıştım ama saçma yazı olmuş en azından yakışmamış bu yazı kibledim ..Bana haksilik ediyosun simdi konu haramdan acilinca hani domuzda haram o haramin başi kelmi onuda tuketebilirsiniz diye menu fikri verdim bide sadece namazdan once mi sonrami icki aliyonuz diye masumane bir soru sordum beni hep yalnis anliyosunuz..sonra polemik oluyo ..ben masimim
Bidr tayyibide yalnis anlamisiniz onu izah etmistim.
Diknot: kotam bitti nice dolu kotalarda gorüsmek dilegiyle muslumanlar..
saçmalamışş aşırıya kaçmışş ne diyeyim keleşim bazen ne yazacağımızı mı bilemiyoruz anlamadım kibledim sende kıble.
vallahi yaparsın hadi azimm.. ve hiç kimse için değil kendin içinn..Ümitliyim bir aksilik çıkmazsa, sırf büyük konuşmak istemediğimden bir daha içmicem diyemiyorum ,başka kılıflar buluyorum ondan
Yaptım , oldu
Ümitliyim bir aksilik çıkmazsa, sırf büyük konuşmak istemediğimden bir daha içmicem diyemiyorum ,başka kılıflar buluyorum ondan
Yaptım , oldu
vallahi banlanacam ama sinirlendim şimdi kim kimin müslümanlığını yargılıyabilir keleşim bazen absürt oluyor kelimelr . baştan okudum zırvalık..Söylenecek çok şey varda,bu nasıl bir söylemdir böyle.
Haddini bil tamammı,içki içen biriyim ama senden çok daha iyi bir müslümanım.
İçimde Allah korkusunu dibine kadar yaşayan biriyim..
Buda kapak olsun sana ...
Çok pis gaza geldim de , ne yapacağımı bulamıyorum beklemekten başka bişi olmuyor çok sıkıcı , iş değil ki yapıp bitirsek Teşekkür ederimvallahi yaparsın hadi azimm.. ve hiç kimse için değil kendin içinn..
İnşallah bir daha içmezsin
arada bir uğra bana sana gaz vereyim başladın ve bitir.. ARKADAŞLAR LİNDA SİGARAYI BIRAKTI VE DAHA BAŞLAMİCAKK..Çok pis gaza geldim de , ne yapacağımı bulamıyorum beklemekten başka bişi olmuyor çok sıkıcı , iş değil ki yapıp bitirsek Teşekkür ederim
Umarım , neyse ki nerdeyse hiç zorlanmadım , hala da istek yok içimde , aman olmasın da , müsade etmicimmm
sigarayı bıraktım yııllar oldu. zaten içine çekmiyordum. dudak tiryakisimi denir ne. zaten bırakmak değil benim ki. bizim ailede tiryakilik yok dnalarda.
bağışıklığımız var buna.
içeriz. bırakırız. falan. garibiz kısaca.
canımız ister içmem deriz içnmeyiz.)
ama içen ve bırakmak isteyip tiryaki olan çok arkadaşım var. gecenin bir yarısı sigara satan yer aradıklarını bilirim sigaralarını bitirince. isteyerek içmek değil bu. resmen krize girdiklerine şahidim.
o yüzden sağlık açısından zararları say say bitmez,ama içenlerede biraz sağduyulu yaklaşılması taraftarıyım. bu meredi öyle kolay bırakmak mümkün değil.
bilirrim canım. çevremde tiryaki çok. içemediklerinde yaşadıkları krizi çok gözlemledimSabah gözümü açıyorum hemen 1 tane içiyorum,cidden bağımlılık bu öyle kolayına bırakımıyor.
Benki hastane odasının camında ayak alçıda kaçak yollarla sigara içtim yani.
bilirrim canım. çevremde tiryaki çok. içemediklerinde yaşadıkları krizi çok gözlemledim
Hanım,Sabah gözümü açıyorum hemen 1 tane içiyorum,cidden bağımlılık bu öyle kolayına bırakımıyor.
Benki hastane odasının camında ayak alçıda kaçak yollarla sigara içtim yani.
Hanım,
Sabah aç karnına yüzünü bile yıkamadan sigara mı içiyorsun sen
Bende tiryakiyim, tek frenleyen oruç, orucumu açar açmaz hemen Çay ve sigaraya sararım ama aç karnına içmem hiç, sabahları hemen içmemeye çalış, tut kendini.
_______
Bildirimler olmuş, onca ikaza rağmen yine laf söylenmiş işlem yapılmıyor diye de trip atılmış sanırım.
Ramazan'dayız değil mi? Oruçluyuz ve bulunduğumuz yerler sıcak, halsiz oluyoruz, gündüz bu yüzden ortada olmamamız normal değil mi?
Benim sizin kadar gücüm olmuyor kusura bakmayın, sıcaktan tansiyonum düşüyor, mecbur uzanıyorum.
İmaları, tripleri bırakın artık, bildirimleriniz değerlendirilmemiş bile, işlem olsa size bildirim gelir, değerlendirilmediğini bilmenize rağmen laf söylüyorsunuz ya, bravo size.
Annemde senin gibi, sabah çakmak sesinden anlarız uyandığını, yüzünü yıkamadan sigara içer, gece WC'ye kalkar sigara içer, ne yalan söyleyeyim bende tiryakiyim ama frenliyorum kendimi, sabah kahvaltı etmeden içmem ona dikkat ediyorum, birde illa Çay olacak, kuru kuru içersemde baş ağrısı yapıyorİçiyorum müdürüm yüz yıkama olayını sonraya atıyorum,çayda hazır olunca gene içiyorum.
Eşim kahvaltı yaparken 1 dilim yiyorum ama,işe gidiyor keyif yapıyorum sabahları kahvaltı geçe kalıyor tabi.
Müdürüm bizzat kib yaptım bugün..
Annemde senin gibi, sabah çakmak sesinden anlarız uyandığını, yüzünü yıkamadan sigara içer, gece WC'ye kalkar sigara içer, ne yalan söyleyeyim bende tiryakiyim ama frenliyorum kendimi, sabah kahvaltı etmeden içmem ona dikkat ediyorum, birde illa Çay olacak, kuru kuru içersemde baş ağrısı yapıyor
Bende Çay tiryakiliği de var, kanımı analiz yapsalar yüksek miktarda Nikotin ve tein bulurlar
Offf oruç Oruç nasıl burnuma koktu Çay ve sigara kokusu, akşam olsa, iftar saati gelse, orucumu açsam, sonra çayımı sigaramı içsem of of of
Insanlar yemek hayaliyle Oruç tutar, ben çayla sigarayı hayal ederim