Bakıştığım adamin amacini nasil anlarim

elf000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2015
39
12
29
Merhaba Sürekli gittiğim bir alışveriş merkezinde biri var bir iki kez baktığını gördüm ama umursadım 6 aydır böyle bir iki aydır dikkatimi çekemeye başladı uzaktan bakarken yakalıyordum ama artık yakınıma gelmeye başladı yakınım da geziyor ben oradan çıkana kadar ama konuşmuyor tanışip tanışmama konusunda kararsızım niyetinin ne olduğunu sapik mi değil mi nasıl anlarım?

Adam AVM'de mi çalışıyor? Lokantada mi mağazada mi? Sen hoşlandın mi???
Ben yeni mezunken bir açıkhava kafesine gitmiştik. Genç bir çocuk dünyanın ennn tatlı aksanıyla bir şeyler dedi, garsonmus. Geldi gitti, çok az sohbet ettik. Ama ben aşık oldum çocuğa. Öyle ki,tavla oynuyordum ters yöne oynamışım. Evime geldim, aklımda çocuk...
Birkaç hafta sonra tekrar gittim, beni hemen tanıdı, adımla hitap etti falan.
Sonraki gidişimde de mola saatinin geldiğini, beni davet etmek istediğini söyledi, öyle bir çıktık, bir sene boyunca her gün buluştuk:)
O da benden çok hoşlanmış,hatta diğer çalışanlara göstermiş demiş ki "ben izinliyken gelirse beni arayın"
Öyle yani. Eğer senin de gönlün varsa olmayacak iş değil. Biraz atakta bulunman lazım sadece. Mesela garsonsa benim gibi adıyla hitap et:) ya da mağaza görevlisiyse ürünle ilgili sorular sor,arada sohbet et. En azından bir merabalik hale gelin.
Sonra zaten devamı gelir

Bakışmalı dönemler çok eskide kalmadı mı yav ilginizi belli edin ama somut bir adımı bırakın o atsın derim ben.

Ben yakınıma gelince direk uzaklaşıyorum cesaretim yok sanırım

Seven erkek her türlü adım atar bence. Adım atmıyorsa eğer hayatında başka birisi olabilir. Veya öylesine bakıyor da olabilir. Bi ihtimal utanıyor, çekiniyor da olabilir. Daha önce başıma geldiği için biliyorum. Size tavsiyem hayatında biri var mı yok mu diye araştırın. Eğer yoksa gidip arkadaş olmak için adım atın. Eğer hoşlanıyorsa her türlü olur bence.

Bakışmak nedir? Hangi devirde yaşıyoruz. İnsanlar artık uzay turizm yapıyor.
Avm her gün binlerce insan gelir. Özellikle size baktığına emin misiniz?
Bir erkeğin bir kadına ilgisi varsa muhakkak belli eder. Necip Fazıl Kısakürek’in çok sevdiğim bir sözü var. “Sevdiğini gizlemek başkalarına fırsat vermektir.”

Eminim hatta son zamanlar da benim olduğum yerlere geliyor ama ben fark edince çıkıyorum hemen aslında niyetini iyi mi kotu mu bunu bilmiyorum

Yani ben diğer kadınlardan biraz daha farklı düşünüyorum sanırım. Orda çalışan biriyse ve siz müşteri iseniz size adım atmaya cekinebilir. Pek etik bir durum değil malum. Siz ilgilinizi biraz belli edin. Olmazsa yolunuza bakarsınız olursa da ne ala

Bende çekiniyorum korkuyorum hatta asıl amacı ne bilmiyorum o yüzden herhangi bir adım atamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…