Bakışlarım

bepeas

Snow !
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2009
208
1
arkadaşlar etkileyici bakışların sırrı nedir ben kendi bakışlarımı beğenmmiyorum çekici olduğunu düşünmüyorum çirkin bir kız değilim fakat bakışlarımı düzeltmem gerek konuyu nereye açsam bilemedim ama yardım eder misiniz ?

çok mu sert bakıyorsun?
bakışları doğru makyaj değiştiriyor makyaj tekniklerini araştır bence.

İş bakışta pek bitmiyor canım ama yine de san diyeceğim o ki, bakışların ruh haline göre değişebilir. Yani kendine güveniyorsan eğer ve mutluysan bu bakışlarına yansır. Ünlülerin gözlerine bakmayı dene kendine güvenenlerin. Aynanın karşısına geçip bak kendine öyle öyle belki bir fark yaratabilirsin.

evet kaş şekli de önemli. bence çatık kaşlıların bakışları daha güzel kaşla göz arasında çok mesafe olunca şaşkın bir görünüm oluyor sevmiyorum. kaşının şeklini kontrol et sana daha yakışan bir modelde aldırırsın. benim de bakışlarım hayattan bezmiş gibi

çok teşekkürler arkadaşlar cevaplar için kaç şekli ve makyaj önerilerini denicem bakalım

bir de baygın baygın gözler yarı açık bakma :)

göz yapım küçük, ben de öyle yarım baktığımda hiç beğenmem kendimi... hatta takılırlar bana aç gözlerini diye :) gözlerini açık tutmaya alış, makyaj bile daha düzgün görünüyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…