• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bakırlık olan saçıma ışıltılı kahve ve sarı yapsam karamel olur mu

tşk ederim cnm saçların baya uzun yettimi bu boya bi arkadan koyu duruyo acaba altın karemelin üstüne nasıl durur sence benim saç rengimde yani bade_88 inkine yakın bi renk sence güzel olurmu fikir verirsen sevinirim çok koyu olsun istemiyorum cnm

koyu olmazzz ama koleston boyama. o kyu çıkyo
palette boyayabilirsin
bana yetti, nasıl oluyo anlamıyorum ama yettiriyorum çok uzun olmasına rağmen:) altın karamelin üstüne daha açık olur ve tam rengini verirrrrr. benim altta koyu küllü kumral vardı bakırlık kapansın diye

başka fikri olan varsa sölesin bana çok güzel olur gibi geldi ama.. yanıltmiim şimdi seni. ama açık renk saçın, ışıltılı doreli bi karamel olur

olması lazımmm. benim fotoda çok belli olmuyo da, yakından böle ışıl ışıl çok sevdim. doreli karamel istiyodum zaten

cnm benim doreli demek sarılık anlamındamı bne kızıllık istemiyorum da bide saçlarım açılıp boyandığı için çok boya emiyo 1 tüp ışıltılı kahve bi tüp sarı koymayı düşünüyodum çok koyu olurmu korkuyorum o yüzden sana koyu oldumu saçların diye sordum cnm bende parıltıyı çok seviyorum ondan ışıltılı kahve seçtim
bu arada diğer arkadaşlarında yotrumlarını bekliyorum ben çok kararsız bi insanım kahretsin:(

koleston koyu olur da, diğerini bilemiycem ki hiç denemeden.. ama 1 tüp kahve fazla derim ben. sarısı daha çok olmalı, çünkü zaten kahve baskın sarıya göre, eşit koyarsan pek manalı olmaz:)

Back