bakirli spiral taktiranlar varmi aranizda

tcetveli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2015
2.188
302
123
Kizlar benim 1 yili geckin suredir adet azligim mevcut bir doktor bana bakirli hormonlu spiral taktirmami soyledi ama ben bundan yana degilim henuz bebegimde yok bu konuda yardim edermisiniz bana

Bildigim kadariyla henuz bebegi olmayanlara spiral onerilmiyor.bende bakir olandan var su an problem yaşıyorum 18 gundur kanamam var ..minera ise adet gelmesini engelliyormus dr bana dedigi.bi kac arkadasim sadece 3 gun adet goruyor acaba sizinki oyle biseymi

Bende spiral yokki benim reglim 4 5 gun suruyor 2 gun normal 3 gun damla damla kanama oluyo

Dr.soylemisya size ondan yazdim sizde olmadigini yazinizdan anladim ztn.bazi kisilerse az oluyor adet knmasi ..bnm 6 gun suruyor oda sikici oluyor

Dr.soylemisya size ondan yazdim sizde olmadigini yazinizdan anladim ztn.bazi kisilerse az oluyor adet knmasi ..bnm 6 gun suruyor oda sikici oluyor
Yok ben kurtaj oldum normalde oyle degildi 3.adetimden sonra azalma meydana geldi 6 gun surerdi simdi 4

Rica ederim bilemiyorum bi dr.danisin isterseniz bnnde spiral den sıkıntı li gunler yaşıyorum çünkü kanamadn takatim kalmadi cuma günü dr.gdcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…