- 11 Kasım 2019
- 1.484
- 1.503
- 63
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
-
Bizde gorcezmi bu gunleriHanımlar aklımı oynatmak üzereyim hamile olma korkusundan. Benim 1.5 yaşında ve 4 aylık 2 bebeğim var, 2.si bilmeden oldu çok seviyorum ama çooook zor oldu hem fiziksel hem duygusal olarak çok zor günler geçirdim, geçen ay ria uygulaması diye gidip spiral taktırdım adetim 2 hafta gecikti düşünmekten uyuyamıyorum bazen de ağlıyorum ya hamileysem diye, bakırlı spiral adeti geciktirir mi bilen var mı?
İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla olur bebeğiniz. Ben evlenir evlenmez hamile kaldım, daha karı koca olamadan birbirimizi tanıyamadan anne baba olduk ama bütün yük üstümdeydi yine de zorlanmıyordum ama başka sıkıntılarımız vardı ailesiyle, kendisiyle filan. Sonra kızım 6 aylıkken Korunurken oldu sorunlarımız daha berbat hale geldi asla yükümü hafifletmiyor eşim, ailesi de tam bi işkence, annem çok uzak o yüzden bu sorunların üstüne istenmeyen bi gebelik çok ağır oldu herkes farklı şekilde imtihan ediliyor bu hayattaBizde gorcezmi bu gunleriuzulmeyin hamilede olsaniz ,biliyorum istemiyosunuz da, olmamasi ,olsun diye her ay bir umut bejlemesi, inanin bizim durumumuz duygu acisindan sizden daha zor.Rabbim hakkinizda hayirlisini versin.
Boyle okuyunca sizde haklisinizİnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla olur bebeğiniz. Ben evlenir evlenmez hamile kaldım, daha karı koca olamadan birbirimizi tanıyamadan anne baba olduk ama bütün yük üstümdeydi yine de zorlanmıyordum ama başka sıkıntılarımız vardı ailesiyle, kendisiyle filan. Sonra kızım 6 aylıkken Korunurken oldu sorunlarımız daha berbat hale geldi asla yükümü hafifletmiyor eşim, ailesi de tam bi işkence, annem çok uzak o yüzden bu sorunların üstüne istenmeyen bi gebelik çok ağır oldu herkes farklı şekilde imtihan ediliyor bu hayatta
şuan ne durumdasınız merak ettim.Bende gecen ay tktrdım dün adet olmam gerekıodu ama ıkı gndür leke gelıo tamam oldum dıorum devamı yok.bugun kahve gbı geldi.benımde biri 4 yaş biri 4 aylık 2 kızm var.ilk ay koruması az oluomş dıe duydum bnde korkuorumİnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla olur bebeğiniz. Ben evlenir evlenmez hamile kaldım, daha karı koca olamadan birbirimizi tanıyamadan anne baba olduk ama bütün yük üstümdeydi yine de zorlanmıyordum ama başka sıkıntılarımız vardı ailesiyle, kendisiyle filan. Sonra kızım 6 aylıkken Korunurken oldu sorunlarımız daha berbat hale geldi asla yükümü hafifletmiyor eşim, ailesi de tam bi işkence, annem çok uzak o yüzden bu sorunların üstüne istenmeyen bi gebelik çok ağır oldu herkes farklı şekilde imtihan ediliyor bu hayatta
Adet oldum bitti bileşuan ne durumdasınız merak ettim.Bende gecen ay tktrdım dün adet olmam gerekıodu ama ıkı gndür leke gelıo tamam oldum dıorum devamı yok.bugun kahve gbı geldi.benımde biri 4 yaş biri 4 aylık 2 kızm var.ilk ay koruması az oluomş dıe duydum bnde korkuorum
Allah yardımcınız olsun beminkiler isteyerek oldu zaten arasndaki yaş farkını dşünerek yaptık ama yinede zor ya.Bu arada dünki yazdığım msjı göremesim herlde göndermedm die az önce tekrar yazdımAdet oldum bitti bileaynı benim de 3 4 gün leke geldi sonra öyle bi kanamam oldu ki ped yetişmiyordu, sizin de öyle olur sanırım. Belki böyle yazmam yanlış oldu ama nasıl ifade edeceğimi bilemedim, başınıza geleceği bilin istedim sizin kızların arası yine iyiymiş ya ben öyle zorlanıyorum ki size anlatamam gündüz işlerim yetişmiyor, kızım aşırı dağıtıyor evi, gece de yatırmıyorlar bi biri kalkıyor, bi biri, nerdeyse saat başı uyandım bu gece bir sürü laf söyledim sinirle eşime neden dikkat etmedin ikinci oldu diye. Aslında onun da hiç suçu yok adamı da 1 saatten fazla uykusuz bıraktım sabahın 7sinde kalkıp gitti pişman oldum n nerdeyse her gün aynı kısır döngüyü yaşıyorum kendimden ben bile bıktım o olsun bişey olmaz zor ben seni anlıyorum diyor da nereye kadar böyle devam ederim bilmiyorum size içimi döktüm ya kimseye diyemiyorum
aynen söyledgn gbi oldu.başlarda az az geldi şimdi dolu dolu.9 gün oldu senin kaç gün srdüAdet oldum bitti bileaynı benim de 3 4 gün leke geldi sonra öyle bi kanamam oldu ki ped yetişmiyordu, sizin de öyle olur sanırım. Belki böyle yazmam yanlış oldu ama nasıl ifade edeceğimi bilemedim, başınıza geleceği bilin istedim sizin kızların arası yine iyiymiş ya ben öyle zorlanıyorum ki size anlatamam gündüz işlerim yetişmiyor, kızım aşırı dağıtıyor evi, gece de yatırmıyorlar bi biri kalkıyor, bi biri, nerdeyse saat başı uyandım bu gece bir sürü laf söyledim sinirle eşime neden dikkat etmedin ikinci oldu diye. Aslında onun da hiç suçu yok adamı da 1 saatten fazla uykusuz bıraktım sabahın 7sinde kalkıp gitti pişman oldum n nerdeyse her gün aynı kısır döngüyü yaşıyorum kendimden ben bile bıktım o olsun bişey olmaz zor ben seni anlıyorum diyor da nereye kadar böyle devam ederim bilmiyorum size içimi döktüm ya kimseye diyemiyorum
Galiba bi 10 gün sürdü ama azala azala bitti hemen beyaza dönmedi bi kaç gün de öyle bekledim artık sıkılmıştım bu 1 sene öyle geçer diyor çevremdeki arkadaşlarımaynen söyledgn gbi oldu.başlarda az az geldi şimdi dolu dolu.9 gün oldu senin kaç gün srdü
Merhaba normalde adetiniz kaç gün sürüyordu ve yoğunmU yoksa azmı oluyordunuz normal zamandaGaliba bi 10 gün sürdü ama azala azala bitti hemen beyaza dönmedi bi kaç gün de öyle bekledim artık sıkılmıştım bu 1 sene öyle geçer diyor çevremdeki arkadaşlarım
En fazla 1 hafta sürerdi, o da son 2 gün baya az olurdu, yoğun değildi hiç. Spiralden sonra bu 3.kanamam oluyor çok aşırı yoğunMerhaba normalde adetiniz kaç gün sürüyordu ve yoğunmU yoksa azmı oluyordunuz normal zamanda
Peki kaç gün sürüyor artıkEn fazla 1 hafta sürerdi, o da son 2 gün baya az olurdu, yoğun değildi hiç. Spiralden sonra bu 3.kanamam oluyor çok aşırı yoğun
Daha taktıralı çok olmadı geçen ay 10 gün civarındaydı şimdi geçen aya göre daha çabuk bitiyor, 1 hafta filan diyebilirim benim bugün yarın biter siz ne durumdasınızPeki kaç gün sürüyor artık
Taktıralı bu 2.adetinizmi ben daha geçen hafta taktırdım adetliyken ama korkuyorum zaten çok oluyorum bide daha çok olursa diye endişelerim var açıkcasıDaha taktıralı çok olmadı geçen ay 10 gün civarındaydı şimdi geçen aya göre daha çabuk bitiyor, 1 hafta filan diyebilirim benim bugün yarın biter siz ne durumdasınız
sen tekrardan mı adet oldun olacağın günde oldunmu hemen benim spral taktrdıktan snraki 2. adetim geldi 1 günde gecikti hatta acaba geckmelimi olurumDaha taktıralı çok olmadı geçen ay 10 gün civarındaydı şimdi geçen aya göre daha çabuk bitiyor, 1 hafta filan diyebilirim benim bugün yarın biter siz ne durumdasınız
hmm anladım bende yine pembeli geldi dün şimdi hiç bişey yok bakalım akşama ne olacakEvet bu 2.günüme çok dikkat etmedim ama çabuk oldu, geçenkinden daha kısa ve biraz daha az gün sürdü. Sanırım zamanla azalıyor, çoğunlukla 1 seneden sonra normal eski düzenin gibi oluyor diye duydum ama sanki böyle giderse 1 seneyi bulmaz. Aman korusun da, çok sürerse sürsün önemli değil ki benim kansızlık o kadar yüksekti ki doğumda 2 ünite kan vermişlerdi bi daha çocuk olacağına gene kansızlık olsun onu telafi etmeye çalışırım
off adet oldmmu olmadımmı ben şimdi.Spral taktrdık yine korkuyoruz ya.Oldgm bi grupta kadının bebeği 4 aylık ve kadın hamıle kalmış spralleEvet bu 2.günüme çok dikkat etmedim ama çabuk oldu, geçenkinden daha kısa ve biraz daha az gün sürdü. Sanırım zamanla azalıyor, çoğunlukla 1 seneden sonra normal eski düzenin gibi oluyor diye duydum ama sanki böyle giderse 1 seneyi bulmaz. Aman korusun da, çok sürerse sürsün önemli değil ki benim kansızlık o kadar yüksekti ki doğumda 2 ünite kan vermişlerdi bi daha çocuk olacağına gene kansızlık olsun onu telafi etmeye çalışırım
Bana oluyorsun gibi geldi çünkü ben de taktırdım ya, ilk adetim çok geç geldi ve gelmeden önce günlerce pembe akıntı geldi. Ben hala kontrole hiç gitmedim korktum şimdi benim de iki bebeğim var araları 15 ay filan, biri daha yeni 6 aya girdioff adet oldmmu olmadımmı ben şimdi.Spral taktrdık yine korkuyoruz ya.Oldgm bi grupta kadının bebeği 4 aylık ve kadın hamıle kalmış spralle
bu 2 . adetim.ilk adetim dedgn gbi oldu geç geldi pembe akntı oldu bi kaç gün snra adete döndü ama bu olmadı dahaBana oluyorsun gibi geldi çünkü ben de taktırdım ya, ilk adetim çok geç geldi ve gelmeden önce günlerce pembe akıntı geldi. Ben hala kontrole hiç gitmedim korktum şimdi benim de iki bebeğim var araları 15 ay filan, biri daha yeni 6 aya girdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?