Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba lazere başlamayı düşünüyorum bacaklarımda çok kötü batık lekeleri oluştu cildiyeye gittim tek çarenin lazer olduğunu söyledi başka türlü geçmez dedi bende gitmişken kompöe gideyim diyorum bakırköyde gittiğiniz güvenilir temiz bi merkez varsa paylaşırmısınız
Bitmedi çünkü hala aynı, düzensiz gelmeme falan bağladılar halbuki ablam daha düzensiz gitti ama onunki çok az şuan, canım da çok acıyordu üstelik acı eşiğim düşük değildir ağda, epilatör hiç acıtmaz canımı anlamadım ki sorunum ne, ayrıca çalışanlara bunu belirtmeye gittiğimde biraz küstahdılar doğrusu Pervin hanım'a söylediğim için, tabi söylerim doğru dürüst ilgileniyor musunuz? Üstelik lazer esnasındaki konuşmaları not alıyorlar ilerde böyle şikayete gidersen diye ama biraz yanlış yerden anlamışlar söylediklerimi örneğin üst kolumun çeyreğini yaptılar ve tüyken kıl oldu bariz bende seans arasında önceden jiletle alırken bile çoğalmazdı, lazerde niye böyle oldu, diye sormuştum konu orda kapanmıştı son şikayete gittiğimde ise sen hep jilete vurmuşsun lazer boyunca dediler, benim lazerden çook önce diye bahsettiğim olayı kayıtlara böyle not almışlar, ne yaptıysam anlatamadım çıktım gittim, bu benim başıma gelendi... Ama her yer ile ilgili şikayetler oluyor ablam da memnun dediğim gibi. Aslında bakırköy de o kadar çok ki bi gününüzü ayırıp görüşün sizi çekmeye çalışıyorsa gitmeyin, üst kol, bel, göbek gibi yerlere yaparız geçer derlerse de gitmeyin bence...
Çok teşekkür ederim tüm yorumların için etrafımda hiç giden olmadığı için baya tereddüt ettim bide komple gitmeyi düşünüyorum çünkü çok acıyormu acımıyormu onuda bilmiyorum bakalım