• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakırköy'de Fal

OMG13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2014
162
50
53
Merhaba Arkadaşlar,
Burada hem Bakırköy ve civarındaki falcılar hakkında yorum yapabilelim hem de deneyimlerimizi paylaşalım diye yeni bir konu açtım. Benim bugüne kadar Bakırköyde denediklerim aşağıdaki gibi, hem bu kişilerle ilgili yorum ve tecrübelerinizi paylaşır hem de yeni kişiler tavsiye edebilirseniz sevinirim.

1- Dejavu Yiğit: Birkaç kez gitmeme rağmen sürekli çok genel ve olumlu şeyler sölemişti ama hiçbiri dediği gibi olmadı :(
2- Dejavu Neşe: Kesinlikle fiyasko, komşu kadına baktırmak gibi. Aşırı genel ve sallamasyon geldi bana.
3- Fincan Melis: Melise çok uzun zaman önceleri baktırmış o zaman için söledikleri verdiği zamanlar biraz sarkarak ben de çıkmıştı.
4- Sentinus Cansu: Aslında bakarken gayet iyi gibi geliyor karakter analizi kendinden eminliği falan gayet güven verdi bana ama dedikleri garip şekilde çıktı sanki şöyleki mesela kasımda hayatına x isminde biri girecek dedi evet kasım gibi biri girdi hayatıma ama söylediği isimle alakası yoktu.
5- Exibir Nadya: Ermeni tarotu bakıyor bana çok genel geldi evet anda gayet iyi diyebiliriz ama böyle burcunuzu filan alıyor ordan gidiyor gibi geldi bana açıkçası. Ama genelde fena değildi. Geleceğe yönelik çok fazla bir yorum yapmadı bana mesela bundan da hoşlanmadım.
6-Fincan cafede bir de genç bir çocuğa baktırmıştım o da fazlası ile genel ve başarısız gelmişti bana.
7- Mandal cafe Ada: ada yeni baktırdım. Burdan duyup gittim genel anlamda sanki fena değil gibi geldi ama bakıp görücez henüz birşey söyleyemiyorum.
8- Üç vakit cafe Didem: Aslında bakarken çok hoşuma gitti acayip sakin ve arkadaşınız ile dertleşir gibi bakıyor bir yandan da not alıyor anda ve karakter analizinde gayet iyiydi bence verdiği tarihleri de çok net söledi öyle tartmadan ama henüz gelmedi verdiği tarihler. Fakat mevcut durumu göz önüne alınca söyledikleri bana çok da olacak gibi gelmiyor açıkçası o anlamda Ada ve Nadya çok daha gerçekçi geldi bana ileriye dönük ve andan bahsederken.

Benim Bakırköy deneyimlerim şimdilik böyle Laf cafe Andaç'ı denemek istiyorum bir de çünkü onu da baya öven olmuş. Bir bakayım dedim geçen gün ancak çok doluydu saatte geç olunca yetişemeyecekti bekleyemedim.
Sizlerin de yorum ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. Bakırköyde kime gitmeli? gittiklerim arasında size dedikleri çıkan oldu mu hiç??

Ben bu telefonda bakim yapanlardan sonra cafe falcilarina gitmemeye basladim. Ama onceden dag tepe dolasirdim bu falcilar icin.
Ozellikle de evet Bakirkoy. İlk Dejavu Yigite gitmistim. O zamanki sevgilim benden ayrilmisti ona gittim, 1 ay sonra seni arayacak demisti. İsmini bile bilmisti. Cok sasirmistim. Ondan sonra bayagi bi sure gittim ama ilki gibi olmadi. Sonradan sallamaya basladi. Bende biraktim ona gitmeyi.
Yine ayni cafede edi vardi onunda ilk gittigimde soyledigi seyleri birebir yasadim, ama ikinci gittigimde hicbisey bilemedi.
En sonda cafenin ismini unuttum ama andaca gitmistim. Fena diildi ama, ne biliyim bi daha da gitmem sanirim..

Arkadaşlar selam.Bundan bir kaç ay önce Bakırköy Dejavu Kafe'ye Edibe hanım isminde bir falcı gelmişti.Oldukça şık ve modern görünümlü,düzgün Türkçesi olan bu hanımın bana dediği her şey çıktı.Ben bu kadar isabetli şeyleri bilen bir falcı tanımadım.Fakat oradan ayrılmış ve bir daha da izine rastlayamadım.Bilen,duyan varsa nerde olduğunu yazabilir mi? Teşekkürler.

Back
X