Gelinbaşı ve Gelin Tacı bakırköy-merter-güngören tavsiye edebileceğiniz gelin saçı yapan yerler!

sevoss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
23
0
36
İstanbul
Daha önce bu kısımlarda saç yaptıran varsa bana yardımcı olabilir mi,erkek bölümü de olsa iyi olur:)

merhaba
eğer uygun olursa bahçelievlerde nexus güzellik merkezi var. Ben nişanda saçımı ve makyajımı orda yaptırdım bir damla akma veya bozulma olmadı ve herkes çok beğendi. Bugünde eylül ayında nikahım var onun için randevu almak için aradım bilgi aldım. Gelin başı, makyaj, komple ağda, manikür, pedikür, cilt bakımı 250 TL dediler. Yanlız randevu alamk için baya önceden aramak gerekiyor hafta sonları günde 8-10 gelin çıkartıyorlar.

Güngörende ise köyiçine yakın salon fahrettin var. Saç konusunda pek bilgim yok ama makyajda süper.

Son düzenleme:

çok teşekr ederim verdiğiniz bilgiler için:)nexusu biliyorum,gittim görüşmeye,ama çok hoşuma gitmedi,aşırı kalabalık bir yer.orda çalışan bi çocuk da dedi ki biz bir günde 30 tane gelin çıkarttık die,hepten soğudum..sonuçta o gün ordaki gelin sadece ben olmak isterim.güngöreni de araştırayım biraz,çok saol:)

Fahrettin'i bende öneriyorum, onun çaprazından Salon Yüksel var. Eskiden adı Bluee Moon'du, o zamanlar çok giderdim gerçekten çok iyi, temiz bi yerdi, şimdide öyle olduğunu düşünüyorum sadece isim değiştirdi, sahibi, çalışanları hala aynı...
Ve şimdidenn mutluluklaaarrrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…