• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Bakırköy-Küçükçekmece Civarı Uygun Bütçeli Kına Mekanı

ssmsgsu

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2013
20
0
16
İstanbul
Merhaba kızlar, 24 ağustosta evleniyorum :) nikahtan bir hafta öncesi veya birkaç gün öncesinde kına gecesi yapmak istiyorum fakat bütçemiz kısıtlı, mado tarzı yerlerden fiyat aldım ve pahalı geldi, Bakırköy veya Küçükçekmece civarı bildiğiniz dernek, lokal, salon gibi uygun fiyata boş salon kiralayabileceğim yerler var mıdır? Şimdiden çok teşekkürler

Merhaba kızlar, 24 ağustosta evleniyorum :) nikahtan bir hafta öncesi veya birkaç gün öncesinde kına gecesi yapmak istiyorum fakat bütçemiz kısıtlı, mado tarzı yerlerden fiyat aldım ve pahalı geldi, Bakırköy veya Küçükçekmece civarı bildiğiniz dernek, lokal, salon gibi uygun fiyata boş salon kiralayabileceğim yerler var mıdır? Şimdiden çok teşekkürler

canım ben bakırköy dans merkezinde yapıyorum çok güzel bir yer. fiyatı iki bin sana çok gelebilir ancak içinde herşey var. bindallı bile veriyor benim çok içime sindi.

BSM DANS Kna Gecesi Organizasyonlar

merhaba, ben sefaköy de sefa düğünn salonunu tutmuştum orkestra garson hizmetleri ile beraber 1000 tl ye

Back