Bakırköy Kızılay ....

saref

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2009
652
16
arkadaşlar bakırköy kızılay tıpmerkezinde de akapunktur yapılıyormuş. bende başlamayı düşünüyorum.

ilk seans 30 tl sonraki seanslar 20 tl dedi oradaki kadın. bide 15 günde bir takılıyormış.
çok iyi bence :))

bilginiz olsun...

buraya giden varmı acaba ?????????

ay bende çok erak ediyorum.bayrampaşada da ilk seans 15 sonrakiler 10tlymiş.haftada 1 oluyor sanırım orada.aslında bakırköyl aynı hesaba geliyor.ya gerçekten gidenler olumlu olumsuz eleştirilerini bildirirlerse çok iyilik etmiş olurlar=(

evet ve nihayet başladım akapunktura :lepi::lepi:

gittim ilk seans 40 tl miş. ( telde bana 30 demişti kadın.:eek:klava:) neyse sonraki seanslar 20 tl. ama eğer 15 günü geçirirsen tekrar 40 tl ödüyomuşsun...

gittim kadın çok şeker yaa kaydirigubbakcemile2 neyse önce konuşuyo senle boyun kaç,çalışıyomusun nerde çalışıyosun evlimi bekarmısın felan sorular soruyo.

sonra boyunu soruyo.orada tartı var büyük oraya yazıyo boyunu kilonu felan ölçüyo sonra vücudunda ne kjar yağ olduğunu felan tespit ediyo.
benim vücudumda 26 kilo yağ varmış :eek: bunu 23 kiloya indiricez dedi. yani ne kadar kilo verirsen ver o 3 kiloyu vermen lazım dedi.

çok ilgili sempatik bir kadın. 10 gün sonra tekrar gel dedi bi liste verdi.

72,8 kiloyla başladım. inşallah 57-58 olana kadar devam çünkü boyum 157 cm.

YASAKLAR

unlu çorbalar
kıymalı,etli,tavuklu yemekler
domates,kuru soğan ( yemek ve salatalarda )
patates , havuç
kırmızı mercimek ,nohut
hazır meyve suları
mısır,kestane,incir,üzüm
diyet kola
meyveli sodalar

sevindim senin adına hissediyomusun peki ,)yani tokluk veriyomu

sevindim senin adına hissediyomusun peki ,)yani tokluk veriyomu

teşekkür ederim a.s.
evet kesinlikle acıkmıyosun :)) en güzel tarafıda bu sanırım diyet yaparken :teytey:
rahat diyet yapıyosun ....

benim kulağıma 3 tane taktılar..

ben de gidicem kısmetse lütfen gelişmelerden bizi haberdar eder misin? kolay gelsin sana

teşekkür ederim.
a.s.
16 / 08/ 2010 da başladım. başladığımda 72,800 kilodaydım.26 /08/2010 da gittim.
şimdiki kilom tam 71 kg. ilk seansta sağ kulağıma taktı şimdise sol kulağımda.
rejim yapmak çok çok kolay yaa verdiği diyette nerdeyse hiçbişey yok ama çok rahat yapıyosun ve hiç acıkmıyosun yemezsen bile :)))))

[/B]hala başlayamadım şu bayram bitince haftaya başlıyorum.
sen ne durumdasın saref nasıl gidiyo iyi misin memnun musun kilo verebiliyo musun

arkadaşlar bakırköy kızılaydaki dr.artık yok, sanırım geçen haftaydı gittik, oradan ayrılmış.
gitmeden telefon açıp sorun isterseneniz.
uzaktan geleniniz olabilir, bilginiz olsun.

arkadaşlar bakırköy kızılaydaki dr.artık yok, sanırım geçen haftaydı gittik, oradan ayrılmış.
gitmeden telefon açıp sorun isterseneniz.
uzaktan geleniniz olabilir, bilginiz olsun.

evet arkadaşlar ya yok valla hemde baya bir süredir yok. yani bayramdan önce gittim ben hafta başı yani p.tesi gününden beri yok yaa :çok üzgünüm:
kulağımdakilerde çıktı zaten dün gece bugün kulağımda yok iğneler senağlama

ilan felan vereceklermiş yeni birisi için .. bakalım artık olmazsa başka bi yere gidicem...

bu arada 68 kiloyum :dance::dance:

arkadaşlar yazdıklarınızı okudum uzun zamandır bende akupunktur konusunu araştırıp duruyorum.Bakırköyde 2 tane akupuntur merkeazi var.sizin söylediğiniz yeni mahalle kızılay tıp merkezindeki dr ayrılmış ama bi de N.Mete A.Rıza Mete kızılay tıp merkezi var dr.Taner Uygur 13:00-17:00 arası çalışıyormuş.bildiklerimi paylaşıım istedim.
bu arada sizin dr. bilge acar Büyükçekmece de özel bi hastenede çalışıyor.ben bugün ona gittim.seansı 50tl ilk seferde100tl.hakkımızda hayırlısı artık.

arkadaşlar yazdıklarınızı okudum uzun zamandır bende akupunktur konusunu araştırıp duruyorum.Bakırköyde 2 tane akupuntur merkeazi var.sizin söylediğiniz yeni mahalle kızılay tıp merkezindeki dr ayrılmış ama bi de N.Mete A.Rıza Mete kızılay tıp merkezi var dr.Taner Uygur 13:00-17:00 arası çalışıyormuş.bildiklerimi paylaşıım istedim.
bu arada sizin dr. bilge acar Büyükçekmece de özel bi hastenede çalışıyor.ben bugün ona gittim.seansı 50tl ilk seferde100tl.hakkımızda hayırlısı artık.
ü

işte taner uygun ayrılmış.

ama ötekisini bilmiyorum

o zamn o dr da ayrılmış demekki.ben Büyükçekmecede özel bi hastanede gittiğim dr da ordan geldiğini düşünüyorum.çünkü adı aynı.
bu arada ben cuma günü iğneli taktırmıştım.nasıl gidiyor derseniz,evet çok açlık hissetmiyourm ama rejimimi çokta rahat yapamıyorum.önüme koysalar yerim yani bi pizzayı:)) inşallah böle gitmez yoksa pek işe yaramayacak ben de.

bu arada bende gıtmıstım bı ara akupunktura ama sonra bıraktım ve devam ettıgım sure ıcınde ıstedıgım kıloya yaklasmıstım..ve ben korumaya gıtmeden bırakmıstım..

X