• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakırköy gönül davet

gamzecc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2009
50
1
86
İstanbul
Arkadaşlar slm Nişan için bakırköyde gönül daveti tuttuk fikir ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim merak ediyorum ben mekanı beğendim aslında..

Evet canım bencede güzel bir mekan tam nişan için. Görüşmeye gittiğimde düğünde vardı o mekanda bence çok güzel bir yer. Küçük olduğu için düğünüm için tutamadım Fatih Gönül Daveti tuttuk biz. Hayırlı olsun.opuyorumnanaktan

Ben kızımın kına gecesini orda yapmıştım.3 ay oldu..biz çok memnun kalmıştık,her bakımdan güzel bir geceydi...hayırlı olsun...

Çok sağol Meral79 ve combine içim rahatladı.. Combine bir sorum olacak 1 ay önceden ödeme yaparsak nakitte bir miktar daha indirim yaptılar o gece extra ödemeler çıkartırlar mı sizce klasik düğün salonları gibi?Kesinlikle kabul etmeseler de merak ediyorum...

Çok sayıda menü alternatifleri var yemekli pastalı h.içi h.sonu çok değişiyor fiyatları..nasıl bişey istediğine bağlı yani..şöyle ki bir çok salona göre fiyatı normal çok daha nezih görünüyor bakalım nişanda göreceğiz..

aaa cenm,benim 2 tanıdığımın da orda oldu nişanları,süper bi mekan,ama biraz küçük işte!300kişim var çağıracak zaten dersen çok iyi!buarada ekstra masraf çıkartcaklarını sanmıyorum,çünkü arkadaşımın babasının tanıdığı işletiyor orasını,yeri tutarken biraz fazla para alınıyor ama sonrasında yok bıçak parasıymış yok bilmemneymiş falan olmuyor demişti.inşallah gönlüne göre olur canm;) buarada bende merak ediyorum,fiyatları nasıl?nekadara tuttunuz?

Evet canım bencede güzel bir mekan tam nişan için. Görüşmeye gittiğimde düğünde vardı o mekanda bence çok güzel bir yer. Küçük olduğu için düğünüm için tutamadım Fatih Gönül Daveti tuttuk biz. Hayırlı olsun.opuyorumnanaktan

Bizde vereliniortakvereliniortak
Bakırköyü ama hiç görmedim

evet beşiktaş çok güzel arkadşımın düğünü orada olmuştu hem de kocaman yanlız dikkat edinde beşiktaş ın maç gününe denk gelmesin :) arkadaşınki denk gelmişti biz mahfolduk otoparkı doluydu yakında yerde bulamadık o kıyafetlerle yürümek zorunda kalmıştık kaydirigubbakcemile3

bakırköy deki yeri kına için istiyorum bende gidip görmedim daha CADIARZU fiyat alan arkadaşlar yazabilirler mi :enbuyukkk:

Arkadaşlar çok sağolun içim rahatladı esincim inşallah dediğin gibidir.Buarada zaten nişana az kişi çağırmayı düşünüyorum 100-110 kişi falan hem az kişi hem daha eğleneli olsun diye..Buarad çok alternatifleri var bu kadar kişiye kanapeler, pasta, aperatif tabağı(sarma börek amerikan salatası ezme vs.) sınırsız içecek h.sonu gündüz 2000 civarı ama aynı fiyata 250 kişi çağırıp aparetif tabağını kaldırmanız gerekiyor nişana kalabalık istemediğim için diğer şekline kara verdik mekanı çok beğendim çok alternatifleri var hele h. çi daha da uygun galiba...

Bizim kına gecesi olduğu için hafta ortası yapmıştık.Kuruyemiş,isteyene kola yada meyve suyu verildi.Girişte iki genç kız badem şekeri ve kolonya tutmuştu.Kına tepsisi,içinde karılmış kınası,davetlilere verilecek kına kutuları,kızların ellerine verilen süslü tabaklarda mumlar,masalardaki mumlar hepsi fiiyata dahildi....Ayrıca canlı müziği gerçekleştiren bir erkek ve kadın sanatçıda işinin ehli insanlardı....nerede kına gelecek,nerde slayt gösterisi yapılacak davet sahibini çok doğru bi şekilde yönlendiriyorlar...hiçbişeye elinizi sürmüyorsunuz her şey dahil ve çok keyifli bir gece geçirmiş ertesi günde teşekkür etmek için aramıştım.Tavsiye ederim..Bu hizmetler için de1.100 lira ödemiştim....

Combinecim ben de ödemeyi 1 ay önceden yapacağım sorun olmaz inşallah anlattığını kadarıyla çok memnun oldum sağol...

Canım fatih'i kaça tuttunuz? Ayrıca bakırköydeki düğün nasıldı bir göz atabildin mi

Gamzecciğim.ben tutmaya karar verdiğimde sadece 250 kira vermiştim...hepsini vermeye gerek yok canım kalanını o gecenin bitiminde ödersin...zaten ciddi bir şekilde sözleşme de yapılıyor...Hayırlı olsun canım,güzel telaşlar bunlar Allah herkese nasip etsin inşallah....

Back