- 21 Şubat 2023
- 74
- 131
- 24
- Konu Sahibi poncikbiasya
Merhaba herkese, ben 22 yaşındayım, erkek arkadaşım ise 26. Bu zamana kadar kimseyle ilişkiye girmek istemedim bakireyim ama sevgilimi çok seviyorum ve evlenmeyi düşünüyoruz. 5 aydır birlikte yaşıyoruz, ben üniversitede öğrenciyim kendisi de lisede öğretmen. Onunla olsun istiyorum ve defalarca kez ilişkiye girmeyi denedik. Neredeyse her gün oral ile orgazm yaşıyorum. Ve oral sırasında bacaklarımı ve vajinamı sonuna kadar açıyorum korkmuyorum. Ön sevişmemiz mükemmel gidiyor, çok ıslanıyorum ve içime girmesini istiyorum. Ama ne zaman kalkıp vajinama hafif baskı yapsa hemen bacaklarım kitleniyor titriyorum tüm zevk uçup gidiyor. Alkol alıp denedik, uyuşturucu kremler denedim vulvamı yakmaktan başka işe yaramadılar. Kayganlıkla ilgili sorunumuz yok ama kayganlaştırıcı da aldık. Kendisi çok anlayışlı ve sabırlı, ben hep yataktan ağlayarak kalktığım halde o beni sakinleştiriyor, sonra deneriz diyor. O okuldayken ben evde ayna ile vajinamı inceliyorum, parmağımla egzersiz yapmaya çalışıyorum ama mümkün değil içeriye bir şey gireceği zaman çok acıyacak diye düşünüyorum. Bazı günler acısından korkmuyorum cesaretleniyorum bu sefer de parmağımı sokmaya korkuyorum kötü hissettiriyor. Bu konuda bir çok yazı okudum vajinismus ile ilgili, ailem asla baskıcı değil ve çocukluğumda hiç cinsel travma yaşamadım. Ama belirtilerim bu hastalığı gösteriyordu, biz de birçok klinik ile konuştuk ama hepsinin ilk sorduğu şey evli olup olmadığımızdı. Verdikleri miktar 20-25 bin lira civarında ve bu bizim için gerçekten zor. Penisin girişte yaptığı baskı beni çok rahatsız ediyor, ittirmek istiyorum. Sevgilim yavaş yavaş değil de bir anda girerse daha kısa sürede başarabileceğimizi çünkü yavaşça girmeye çalıştıkça daha çok gerildiğimi söyledi, ama ben birden olursa da o acıyla cinsellikten soğurum diye düşünüp reddettim. Bu sorunumu kendi başıma nasıl aşabilirim, mümkün müdür? Lütfen yardımcı olun, kendimi çok yetersiz hissediyorum.