A A_siley Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Ocak 2017 3 0 1 29 13 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi A_siley #1 Merhaba ben bir gün yatağımın üzerine düşerek bacak aramı vurdum acıdı tabi ve sonrasında böle şeffaf bir sıvı ya karışık çok az bir kan geldi kızlığımın bozulmuş olmasından korkuyorum lütfen bana cevap verir misiniz¿?
Merhaba ben bir gün yatağımın üzerine düşerek bacak aramı vurdum acıdı tabi ve sonrasında böle şeffaf bir sıvı ya karışık çok az bir kan geldi kızlığımın bozulmuş olmasından korkuyorum lütfen bana cevap verir misiniz¿?
J Janet Jak Esim Durme, durme querido hijico Üyelik İptali Kayıtlı Üye 17 Nisan 2012 30.410 65.398 598 13 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi A_siley #2 Tabiki de bozulmamıştır arkadaşım azıcık vücudunuzu araştırın. Yatağın üstüne düşmekle zar mı yırtılır?
Tabiki de bozulmamıştır arkadaşım azıcık vücudunuzu araştırın. Yatağın üstüne düşmekle zar mı yırtılır?
A A_siley Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Ocak 2017 3 0 1 29 13 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi A_siley #3 Yani öyle diyorlar dış bir kaç kişi öle düşerek kanaması olmuş kızlığı bozulmuş falan o yüzden korktum bende.
Yani öyle diyorlar dış bir kaç kişi öle düşerek kanaması olmuş kızlığı bozulmuş falan o yüzden korktum bende.
A A_siley Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Ocak 2017 3 0 1 29 13 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi A_siley #4 Bu arada yatak dediğim yatağın o demir köşesi hani ranzaların yani var ya orası . Bozulmamış mıdır???
Bu arada yatak dediğim yatağın o demir köşesi hani ranzaların yani var ya orası . Bozulmamış mıdır???