bakire evlenip boşanan okadar insan varki demekki erkekler sahiplenmemiş bunlardan biri de benim
Agzini topla terbiyesiz ne demek ahmet mehmet fark etmiyor ben evli bi bayanim esimede durust ve sadigim keza esimde bana ama senin gibi sahiplenilmeyi aski vs zara baglayan ovunecek bisey olarak goren insanlarda benim midemi bulandiriyor baska vasifin yok heralde bi tek zarda sende varmiş bak goruyomusun... edepsizz sen ve senin kocanin cahilligi kimseyi baglamiyor benide baglamiyor bakirelik onemli diyenede demiyenede karismiyorum ben burda soylemek istedigim senin kendini bisey sanman milletede hakarey etmen seni cekemediklerini sanmanEvet bence çok ta sahiplenmiyör.
Erkek olsaydım bence önce onlarca erkekle yatmis herseyi yasamis kızın neyini sahipleneyim ya.
Erkekler her kızla birlikte olmak ister ama evlenecek leri kız sadece kendilerine ait olsun isterler.. bence bu karşılıklı olmalı.
Ve evet bence gayet iyi oldu. Onun bunun kendini rahatlatacagi bişey olacağıma sadece kocamin oldum sadece ona ait oldum . Iyıkıde Dr öyle yapmisim.
Size ne. Bakire olmayan herkes saygı istiyor sizde bakire olanlara saygı duyun o zaman ama Yoook içiniz almaz kiskançlk evet anlıyorum. .
Bana göre de sen ve senin gibi düşünenler çok aciz ve değersiz. .......
Ha ahmet ha mehmet çok da fark etmiyor sizin gibilere maalesef .. hoşlanın yeterli..
Benim de midemi bulandirıyor sizin gibi tipler..
Kib...Evet bence çok ta sahiplenmiyör.
Erkek olsaydım bence önce onlarca erkekle yatmis herseyi yasamis kızın neyini sahipleneyim ya.
Erkekler her kızla birlikte olmak ister ama evlenecek leri kız sadece kendilerine ait olsun isterler.. bence bu karşılıklı olmalı.
Ve evet bence gayet iyi oldu. Onun bunun kendini rahatlatacagi bişey olacağıma sadece kocamin oldum sadece ona ait oldum . Iyıkıde Dr öyle yapmisim.
Size ne. Bakire olmayan herkes saygı istiyor sizde bakire olanlara saygı duyun o zaman ama Yoook içiniz almaz kiskançlk evet anlıyorum. .
Bana göre de sen ve senin gibi düşünenler çok aciz ve değersiz. .......
Ha ahmet ha mehmet çok da fark etmiyor sizin gibilere maalesef .. hoşlanın yeterli..
Benim de midemi bulandirıyor sizin gibi tipler..
Aaa dogru bak kadincagiz kendine Turk gencligini cinsel anlamda egitme misyonu yuklenmis.milenaJesenska Sonra; bekar kızlar yatak odası hikayelerine çok düşkünler şekerim merak edip soruyorlar anlatıyorum işte tecrübeli değiller yaa hevesleniyorlar oluyor. teşhir olmuyor o. zannedersin Amerika'yı keşfetti. peh!
Hahaha yuhh artık o da bunu bekliyormuş demekki.Ay ne saçma ya Allah akıl fikir versin bende nefret ederim teşhircilikten.Böyle bir duruma düşmemek için daha açık sorarım sorumu soracaksam artık herhalde yeni evlilerin kafa hep orda mı ne..Bu yaz olan bir olayi anlatayim. 5 kiz bulusma karari aldik. Arkadaslarimdan biri de kiz arkadasini getirmis. Kizla da onceden biraz muhabbetimiz var ama cok da yakin degiliz.Neyse kiz 2 ay once evlenmis. Yurt disina balayina gitmisler. Alisverise ciktik once, sonra bir mekana oturduk bir seyler yemek icin. Diger 3 arkadasin bir sebepten disari gitmeleri gerekti. Masada 3 kisi kaldik. Ben de balayina gittikleri ulkeyi cok merak ediyorum, yalniz kalinca firsat bu firsat deyip sordum ''Orda neler yaptiniz, balayiniz nasildi?'' diye saf saf. Tabii ben cevap olarak oranin yemek kulturunu, eglence hayatini, turistik yerlerini, dogal guzelliklerini anlatmasini falan bekliyorum. Boyle muzip muzip guldu once. Ben anlamadim. Sonra anlatmaya basladi:
Butun gun odaya kapandik, o bana soyle yapti, sunlari giydim, kiyafetlerimi parcaladi, beraber banyo yaptik, soyle fantezi yaptik, sonra.....................(daha anlatmayayim) Boyle kaldim:
Teshirden hic hazzetmem.
tabi kii yaa alttan alttan mesaj veriyor işte vahşi olacaksın kıyafet parçalatacaksın aşağısı kurtarmaz. hırr töbe töbee. Allah bilir sarılıp uyumuşlardır birbirlerine sana fantazilerini anlatıyordur işte.Aaa dogru bak kadincagiz kendine Turk gencligini cinsel anlamda egitme misyonu yuklenmis.
Haklısın bu konuda ah o erkekler olmasa kadınlar da biraz aklını kullansa bu olay bitip gidecek ama nerdee.Yine de bana bununla övünen kadın çok itici geliyor elimde değil.Hayatta cabalayarak bir yere gelebilmis, kendini gelistirmis, kendi ayaklari uzerinde durabilmis, bagimsiz, kulturlu, guclu, ne istedigini bilen, ve bakire olmayan bir suru kadin var. Oyle auralari var ki bu kadinlarin, bircok erkek boyle kadinlara asik oluyor. Ama bu erkeklerin bircogu da kendi dar gorusleri, daha dogrusu gorussuzlukleri sebebiyle evlenmek icin boyle kadinlari degil, baska cogu seyi dikkate almaksizin sadece bekaretini korumus (ya da yeniden kazanmis, bilemiyoruz) kadinlari seciyorlar. Erkeklerin hepsi degil tabii ki, ama Turkiye'de cogunlugu.
Durum boyle olunca bakire olusuyla ovunen kadinlari anlamak cok zor degil
Hanımlar merhaba :)
Konumu buraya açtım çünkü her ne kadar cinsellik gibi görünse de aslında içeriğinin biraz kültürle alakalı olduğunu düşündüm. Umarım yanlış olmamıştır.
Ben kısa bir süre önce yaşadığım yerden Ankara'ya taşındım okul için. 22 yaşındayım. Üniversiteye yeni başladım bu sene çok istediğim bir bölümü kazandığım için göze aldım onca seneyi.
Şimdi konu şu. Bu süreçte burada 3 kızla tanıştım. Yaşları 20-21 civarı. Geçen cinsellik konusu açıldı aramızda. Cinsellik dediysem öyle erkek arkadaştan, ilişkilerden vs konu oraya geldi. Ben daha önce birliktelik yaşadım ve bunu ayrıntıya girmemek şartıyla üstün körü söylerim kızlar arasında konusu açıldığında. Saklama gereği duymam. Benim ahlak kurallarıma göre çok "basit, absürd" birşey değildir çünkü. Fakat bana öyle tepkiler verdiler ki canım sıkıldı.
Acaba dedim ben mi çok geniş düşünüyorum.
Sevgilisiyle herşeyi yaşadığını ama hala kızlığını koruduğunu belirten bir kız bana "burada böyle şeylere çok önem verirler, seninle evlenicek birini zor bulursun" dedi.
Sevgilisiyle çok birşey yaşamadığını iddaa eden diğeri ise "böyle birşey yaşamayı düşündüm ama iykide yaşamamışım yoksa kendimi yerden yere vururdum, bence sende birlikte olduğun insana söyleme bu durumunu, söylersende hata yaptım diyerek ağla" dedi
Bana başta bu düşünceler ve yorumlar biraz çocukça ve ataerkil geldi. Fakat sonra kendimi sorgulamaya başladım ister istemez. Ben sevdiğim insanla yakınlaşmayı normal buluyorum ve şimdiye kadar tek bir kötü söz, aşağılanma hissetmedim. Zaten birlikte olduğum insanın düşüncelerini kafamda tartıp, tanıyıp, ona göre adım atarım belkide o yüzden. Fakat biraz hassasımdır. O yüzden bu kızların söylediklerini de düşünmeden edemiyorum, sizce haklı olabilirler mi? Onlara "kendi karakterimden asla taviz vermeyeceğimi, ağlamayacağımı, ilişkinin gidişatına göre olgunlukla düşüncelerimi ve durumumu söyleyeceğimi" belirttim. Ben sevdiğim adamla belli bir yıldan, zamandan sonra birtakım şeyler yaşamadan evlenmeyi pek doğru bulmuyorum kendi kalıplarıma göre. Sizce çok geniş mi düşünüyorum?
Samimi fikirlerinizi bekliyorum hanımlar. Hepsini dikkate alacağım.
Naylon gerseydin...amaaaaaa ben bu bekaret bozma, kan gorme gibi ulvi zevkleri tattiramadim kociseesnekmis zarim
Canım düşüncelerin çok olgun ve akıllıca , bence olması gereken bu.Hanımlar merhaba :)
Konumu buraya açtım çünkü her ne kadar cinsellik gibi görünse de aslında içeriğinin biraz kültürle alakalı olduğunu düşündüm. Umarım yanlış olmamıştır.
Ben kısa bir süre önce yaşadığım yerden Ankara'ya taşındım okul için. 22 yaşındayım. Üniversiteye yeni başladım bu sene çok istediğim bir bölümü kazandığım için göze aldım onca seneyi.
Şimdi konu şu. Bu süreçte burada 3 kızla tanıştım. Yaşları 20-21 civarı. Geçen cinsellik konusu açıldı aramızda. Cinsellik dediysem öyle erkek arkadaştan, ilişkilerden vs konu oraya geldi. Ben daha önce birliktelik yaşadım ve bunu ayrıntıya girmemek şartıyla üstün körü söylerim kızlar arasında konusu açıldığında. Saklama gereği duymam. Benim ahlak kurallarıma göre çok "basit, absürd" birşey değildir çünkü. Fakat bana öyle tepkiler verdiler ki canım sıkıldı.
Sevgilisiyle herşeyi yaşadığını ama hala kızlığını koruduğunu belirten bir kız bana "burada böyle şeylere çok önem verirler, seninle evlenicek birini zor bulursun" dedi.
Sevgilisiyle çok birşey yaşamadığını iddaa eden diğeri ise "böyle birşey yaşamayı düşündüm ama iykide yaşamamışım yoksa kendimi yerden yere vururdum, bence sende birlikte olduğun insana söyleme bu durumunu, söylersende hata yaptım diyerek ağla" dedi
Bana başta bu düşünceler ve yorumlar biraz çocukça ve ataerkil geldi. Fakat sonra kendimi sorgulamaya başladım ister istemez. Ben sevdiğim insanla yakınlaşmayı normal buluyorum ve şimdiye kadar tek bir kötü söz, aşağılanma hissetmedim. Zaten birlikte olduğum insanın düşüncelerini kafamda tartıp, tanıyıp, ona göre adım atarım belkide o yüzden. Fakat biraz hassasımdır. O yüzden bu kızların söylediklerini de düşünmeden edemiyorum, sizce haklı olabilirler mi? Onlara "kendi karakterimden asla taviz vermeyeceğimi, ağlamayacağımı, ilişkinin gidişatına göre olgunlukla düşüncelerimi ve durumumu söyleyeceğimi" belirttim. Ben sevdiğim adamla belli bir yıldan, zamandan sonra birtakım şeyler yaşamadan evlenmeyi pek doğru bulmuyorum kendi kalıplarıma göre. Sizce çok geniş mi düşünüyorum?
Herkesin görüşü farklı olabilir. Sizin de görüşünüz çok net. Siz de zaten evlenirseniz kendi görüşlerinize uygun biriyle evlenirsiniz. Eğer deseydiniz ben işte çok sevdim, aldandım, o da beni sevdi hata ettim pişman oldum. Ha derdim bu kızdan bir cacık olmaz. Kendinizi kandırmıyorsunuz, vicdanınız rahat olsun. Kimsenin alnında da bakire yazmıyor. Siz kendi bildiğinizi yapın. Herkes özgürdür. Kendinizi yaşayın, başkalarını değil. Sevgiler. :)Hanımlar merhaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?