Bakirelik Konusu Ve Tepki

Bende anlattiklarina karsiyim ama yinede tebrik ederim durustsun kimse kimseyi yargilayamaz.. bir hocam vardi ve hep derdiki bir sehirdeki insanlarin hepai copunu sokaga atarmis cunku orada kimse yanlis olduunu dusunmezmis halbuki boze gore bu yanlisttir..yanlis ve dogru bakis acisina gore degisir .. yalandan aglamak yerine dogruyu soyleyip gerekirse yanliz kalmayi tercih ederdim

Agzini topla terbiyesiz ne demek ahmet mehmet fark etmiyor ben evli bi bayanim esimede durust ve sadigim keza esimde bana ama senin gibi sahiplenilmeyi aski vs zara baglayan ovunecek bisey olarak goren insanlarda benim midemi bulandiriyor baska vasifin yok heralde bi tek zarda sende varmiş bak goruyomusun... edepsizz sen ve senin kocanin cahilligi kimseyi baglamiyor benide baglamiyor bakirelik onemli diyenede demiyenede karismiyorum ben burda soylemek istedigim senin kendini bisey sanman milletede hakarey etmen seni cekemediklerini sanman

Kib...

Aaa dogru bak kadincagiz kendine Turk gencligini cinsel anlamda egitme misyonu yuklenmis.

Hahaha yuhh artık o da bunu bekliyormuş demekki.Ay ne saçma ya Allah akıl fikir versin bende nefret ederim teşhircilikten.Böyle bir duruma düşmemek için daha açık sorarım sorumu soracaksam artık herhalde yeni evlilerin kafa hep orda mı ne..

sen gayet doğru düşünüyorsun, sorunlu olan yobaz arkadaşların, her şeyi yapmışmış ama bekaretini korumuşmuş ayyy rezil ayol asıl ablukaya alınması gereken bu su kurnazı haspammış aslında hahhah, bu devirde bi kadınla bakire diye evlenen erkek de enayidir zaten, kızlar iş oraya gelene kadar neler neler yapıyor da...

Aaa dogru bak kadincagiz kendine Turk gencligini cinsel anlamda egitme misyonu yuklenmis.
tabi kii yaa alttan alttan mesaj veriyor işte vahşi olacaksın kıyafet parçalatacaksın aşağısı kurtarmaz. hırr töbe töbee. Allah bilir sarılıp uyumuşlardır birbirlerine sana fantazilerini anlatıyordur işte.

Haklısın bu konuda ah o erkekler olmasa kadınlar da biraz aklını kullansa bu olay bitip gidecek ama nerdee.Yine de bana bununla övünen kadın çok itici geliyor elimde değil.

Sadece Ankara olayı değil ama yeni geldiğiniz bir şehir ve ortamdaki ilk kurulan arkadaşlıklara pek güvenmeyin, köprünün altından çok sular akıyor, üniversite sonuna kadar fikirlerinizde, hayata bakışınızda köklü değişiklikler oluyor. Olumsuz anlamda söylemiyorum bunu bugün doğru bildiğinizi yarın yanlış göreceksiniz anlamında değil, pff şunlarla konuştuğum vakit yerine daha manen doyurucu, bana birşeyler katan muhabbetler yapsaydım diye Benim durumum daha farklıydı mesela, arkadaşlarımla bu konuları fikir olarak her zaman konuşuruz, birbirimizin değişen ve aynı kalan fikirlerinden faydalanırız yeri geldiğinde ama tamamen kişiselleştirilmiş şekilde hala konuşmayız o kadar sene geçti üniversiteden beri, hiç bir eksikliğini de hissetmedik. İnsanın kendisi hakkındaki anlatmaya değer gördüğü şeylerine laf edemem ama yeni kurulan arkadaşlıkta konu kısa sürede bu konuya - yargılamaların mevcudiyetiyle - geliyorsa, bir dur derim hakkaten hayattaki tek derdin bu muydu? Hani tanıyacaktık birbirimizi önce, şimdi de hakkındaki önyargımın sebebi lafı önce sen oraya getirdiğin için sensin

Niye tüm sorumlulaklar bizim üzerimizde?
Hep korumamız gereken bir 'namusumuz' var. Erkekler istediğini yapıyor ama sorgulanmıyor ne de olsa 'erkek' yapar.
Düşünün ilk regl olduğumuzda genelde tokat atılır ya da birine,bir erkeğe bunun hakkında konuşmamız ayıptır,genç kız oldun derler. Ama neden erkeğin sünnet olmasında kutlamalar yapılır anne-baba gururlanır bunun için??
Göğsümüz ilk çıkmaya başladığında genelde utanırdık hatta bol giyerdik,kollarımızı bağlardık niye böyle yetiştiriliyoruz?
Bu zihniyetten nefret ediyorum.
Bakirelik konusunda da herkesin kendi tercihi,kimseye yargılamak düşmez bence.Arkadaşların çok yanlış düşünüyorlar.

Canım düşüncelerin çok olgun ve akıllıca , bence olması gereken bu.
Bir insan kişiliğini ve karekterini sağlam temeller üzerine kurmalı , yalan üzerine hiçbirşey inşa edilemez.
Sevgilisiyle herşeyi yaşayacak ama o küçücük zar sağlam kalacak , ne anladım bu işten. Yada sevgilin olacak , onu düşüneceksin el ele tutuşacaksın onu gördüğünde kalbin pırpır atacak ama sevişmediğin için adın sağlam kız olacak , olurmu böyle şey.
Eğer karakterin ve kişiliğin sağlamsa zaten yaşadıkların yanlış olmaz. Sevgilinle cinsellik yaşadıysan bu senin tercihindir ve doğrudur , inkar etmeye saklamaya gerek yok. Sevgilin oldu diye seni kabul etmeyecek olan adam zaten bir işe yaramaz..

Herkesin görüşü farklı olabilir. Sizin de görüşünüz çok net. Siz de zaten evlenirseniz kendi görüşlerinize uygun biriyle evlenirsiniz. Eğer deseydiniz ben işte çok sevdim, aldandım, o da beni sevdi hata ettim pişman oldum. Ha derdim bu kızdan bir cacık olmaz. Kendinizi kandırmıyorsunuz, vicdanınız rahat olsun. Kimsenin alnında da bakire yazmıyor. Siz kendi bildiğinizi yapın. Herkes özgürdür. Kendinizi yaşayın, başkalarını değil. Sevgiler. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…