- 2 Eylül 2014
- 1.362
- 1.592
- 178
Karakter denen bir olgu var zardan daha önemli kişiyi de karakteri belirler evet nişanlım saygı da duyuyor sevgi de zar beyinli değil ki diktiripde kandırabilirdim ya da bi kişi oldu zorla oldu kandırıldım ühü ühü de yapabilirdim kendim oldum etrafımı da kendi gibi olanlar ile doldurdum. Kendi açımdan cevap verdim size
Nihali, zaten su zar kelimesini kullanmaktan ar ederim. Nefret ediyorum; dillere pelesenk olmus.
Ne kadar rahat kullaniliyor " yok iki bacak arasi, yok zar yok kan" uff tiksinti geldi.
Bekaret sadece oyle olmuyor iste.
O sizin yasam karariniz evet fakat bense bu yasam kararina saygi duymuyorum elimde degil.
Ya niye durmasınlar ki niye niye niye? Asla yanlıs anlamayın şahsınıza degil herkese soruyorum.Ben yine her yerde dedigim gibi arkasinda durulacak bir konu degil. Gogsunu gere gere anlatacagin bir durum degil. Esitlik olsun diye yapilacak birsey degil. Isin ahlaki boyutunu göz ardi etmemek lazim.
Boyle dusunenlerin kiz/erkek çocukları böyle bir taleple karsilarina dikilse anlayisla mi karsilarlar merak ediyorum.
"Seviyorsam guveniyorsam" boyke birsey yasarim arkasinda da dururum diyen kisilerin birlikte olduklari erkek (ler) ne düşünüyor, onlarda sizin gibi yaptiginin arkasinda duruyor mu? Saygi duyuyor mu sizinle olan ilsikinize?
Evet öyle olmuyor üslubunu sert algıladım o şekil cevap verdim
Saygı duyarım hayat senin bu da benim hayatım kafa da her şey gerisi boş
Bi önceki yorumumda da söyledim. Benim annem normal karsılıyo mesela. Ben anne olunca normal karsılayacagım.Evlatlarinizinda bakirelige onem vermemesini nasil karsilarsiniz ?
aynını yazacaktım beni zahmetten kurtardın.Bir çok erkek de yazmış olduğunuz gibi düşünüyor zaten ama şöyle bir tezat durum da söz konusu: bunu diyen erkekler babalığa kendilerini nasıl layık görüyorlar acaba? Evlenmeden her haltı yemek erkeğe mübah mıymış?
Bunu polemik amaçlı demiyorum sadece haksa iki tarafa da hak, yanlışsa iki taraf için de yanlış olduğunu düşünüyorum. Alıntılamadan yazmak istemedim çünkü lafımı sizin yazınıza istinaden yazıyorum.
Evlatlarinizinda bakirelige onem vermemesini nasil karsilarsiniz ?
Ne mutlu bana sayın edi'm :)aynını yazacaktım beni zahmetten kurtardın.
Ya niye durmasınlar ki niye niye niye? Asla yanlıs anlamayın şahsınıza degil herkese soruyorum.
Mesela cocugunun annesi olacak diye mi? En cok kullanılan laf bu ya. Ne hasta bi anne algısı. Anne dedigin sevisemez cünkü. Iste ondan sonra esim dogumdan sonra benden sogudu cünkü beni sadece cocugunun annesi olarak görüyo diyen kadınlar cıkıyo ortaya. Adamın anne algısı öyle bi bozulmus ki bi kadının anne olmanın icin önce sevismesi gerektigini bile unutmus.
Ya da erkek demek penisiyle düsünen insan demek mi ki kadınlara sadece cinsellik üzerinden saygı ve deger bicsin? Yasadıgı hicbi seyin arkasında duramayacak kadar basiretsiz mi bütün erkekler?
Cocugunuz karsınıza böyle bi taleple gelse demissiniz. Ben su anki cinsel özgürlük görüsümü anneme borcluyum. O kadar sanslıyım ki böyle bi kadın annem oldugu icin. Ben bu konuları merak eden ufak tefek bi ergenken baslayıp bu günüme kadar bana hep acıkca tavsiyeler verdigi, aklımı ve kalbimi dinlemeyi ögrettigi icin.
Sizin yorumunuz muydu o ben de onu arıyodum. Elinize saglık cidden.Ne mutlu bana sayın edi'm :)
bu çevreyle ilgili benim çevreme bakarsak dolu erkek var. ve evlenip mutlu olan dolu kadında varHayir elbette cocugunun annesi olacak diye hic dusunmedim. Bu biraz erkekler tarafindan dusunmek demek ki bu konuda en cok kizdigim taraf; soz konusu bile olamaz.
Sevdigiyle birlikte olupta onun arkasinda duran kac erkek var. Zamanla ondan uzaklasiyor, yok evlenmiuor, saygi duymuyor v.s
Bu gercegi kimse degistiremez.
bastan beri okudum ama yazmdim cunku banlanamam su siraHayir elbette cocugunun annesi olacak diye hic dusunmedim. Bu biraz erkekler tarafindan dusunmek demek ki bu konuda en cok kizdigim taraf; soz konusu bile olamaz.
Sevdigiyle birlikte olupta onun arkasinda duran kac erkek var. Zamanla ondan uzaklasiyor, yok evlenmiuor, saygi duymuyor v.s
Bu gercegi kimse degistiremez.
bu çevreyle ilgili benim çevreme bakarsak dolu erkek var. ve evlenip mutlu olan dolu kadında var
Yok degil fakat cok az.bastan beri okudum ama yazmdim cunku banlanamam su sira
ama sorunuzu cevaplayim azda olsa o erkeklerden var
esim 20 yildir arkamda yanimda
aynen. evet,çocuklarıda var çoğunun. beraber yaşsayanlarda var aralarında sonra evlenen. evet gayette mutlular. zaten mutluluk bunla olmuyor ki. bakire evlenirsin adam aşağılar,aldatır vs. kıstas değil bakire olmak mutluluk için, ha yada olmamak.Umarim mutludurlar. Denklerini bulmuslar demek ki.
Bir insan diğerini eleştiriyorsa önce eşit şartları sağlamalı düşüncesindeyim. Maalesef ki toplumumuzda erkeklere yürü koçum, oğlum, paşam ne kızların canını yaktı nidalarıyla övünürken kızlara ise okuldan bir arkadaşına selam verdi diye dayak atan zihniyet var olduğu sürece, daha çok fırın ekmek yememiz gerekir sanırım.Sizin yorumunuz muydu o ben de onu arıyodum. Elinize saglık cidden.
Sen anne olamaya layık degilsin diyebilmek icin kadın erkek fark etmez önce bi kendisine bakması lazım bu lafı eden kisinin. Kendisi hangi yüksek standartları tutturmus da acaba bi kadını annelikten mahrum olmaya layık görmüs?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?