- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.651
- 598
Yok cınım biz genelde Avrupa ülkelerine değil Guam' a özeniyoruz.kültür yozlaştıkça bu tür düşünceler de normalleşiyor. avrupa vs ülkelerdeki yaşamlara özeniyoruz onların değerleri yoksa biz de bizimkileri kaybedelim mi.
ama senin dürüstçe düşüncen, diğer arkadaşlarının birşeyler yaşayıp saklamaya çalışmasından daha iyi tabii ki. karşısındaki insanı salak yerine koymak, onu aldatmakla aynı şeydir
Belki böylesi daha hayırlıHay Allah düzeltmedim ben onu düzenle butonu çıkmıyor
Orta Dogu ulkeleri ahlaksizlikta butun o saydigin ulkeleri gecer emin ol. Suudi Arabistan'da olan rezillikler baska hicbir yerde olmuyor. Suudi Arabistan'daki evlilikte ihanetin tum Avrupa ulkelerinden fazla oldugunu biliyor muydun? Ya da evlilik ici tecavuzun? Ya da siddetin?kültür yozlaştıkça bu tür düşünceler de normalleşiyor. avrupa vs ülkelerdeki yaşamlara özeniyoruz onların değerleri yoksa biz de bizimkileri kaybedelim mi.
ama senin dürüstçe düşüncen, diğer arkadaşlarının birşeyler yaşayıp saklamaya çalışmasından daha iyi tabii ki. karşısındaki insanı salak yerine koymak, onu aldatmakla aynı şeydir
O kan zimbirtisini ben de goremedim. Rahat oldugumuz icin belki de :)
Sen sevgiline dersen ki ben bakire degilim ama valla bak bi kere yaptim. Cahilligime geldi zorla oldu. Nisanliydik. Nisani attim. Adam ondan sonra seni zorluyor sorma cesareti buluyor. Esim anlatiyor bunu. Bi kizdan hoslaniyorum. Birkac kez takiliyoruz disarda bulusuyoruz. Bi gece disarda icip eve geldigimizde bu yalanlar siralaninca tum hevesim kaciyordu diyor. Sonra da sevismek icin cikti muamelesini yine ben goruyorum diyordu. E kiz nasi kandirsam da evlensem modunda sevismeye basliyor. Hangisi daha durust?
Dedigin gibi karsima cikan hic kimseyle ben de bu muhabbeti yapmadim. Kimse sormadi. Ve hep guzel beraberliklerim oldum kimseyle kotu ayrilmadim. Verdigimiz enerjiyle ilgili bir seydir belki de. Kendimizi kucultmuyoruz ki adamlar bizi kucuk gorsun..
Katılıyorum. Bence de bizim tepkimize göre davranıyor onlarda.
Kendimize olan saygımızı anlıyorlar belkide.
"bir kez oldu sen ikincimsin yemin ederim (ağlayış)" bu nedir yahu?
Hiç yapamayacağım birşey. Yapmaya kalksam gülerim zaten, onu geçtim bunu yapsam ve adam bana garip bir cevap verse "eeehhh" der kalkar giderim.
O yüzden bana ve bizim kültürümüzdeki kadınlara tamamen aykırı bence bunlar :)
Erkeklerde anlıyor zaten dediğin gibi.
Ne gerek var kendini acındırma çabalarına.
@viceversa konun güzel ilerlemiş ben hala okumakla meşgulüm ama bir şey dikkatimi çekti söylemeden geçemeyeceğim: hemcinslerimizden hep "bayan" diye bahsetmişsin ben şahsen "kadın" kelimesinin de bu ülkede tabu gibi görülüp kullanılmaktan çekinilen bir kelime olduğunu düşünüyorum. Lütfen kadın demekten korkmayalım
@viceversa konun güzel ilerlemiş ben hala okumakla meşgulüm ama bir şey dikkatimi çekti söylemeden geçemeyeceğim: hemcinslerimizden hep "bayan" diye bahsetmişsin ben şahsen "kadın" kelimesinin de bu ülkede tabu gibi görülüp kullanılmaktan çekinilen bir kelime olduğunu düşünüyorum. Lütfen kadın demekten korkmayalım
katılıyorum bu konuyla ilgili bir anımı paylaşmadan geçemicem...:)
Eski iş yerimde, 8 Mart Dünya Kadınlar günüydü barzo bir bölge müdürümüz aradı taa x ilinden gevşek gevşek, "Scarlet hanım dünya kızlar gününüz kutlu olsun " ehi ehi dedi nasıl sinir oldum nasıl ama . Dünya kızlar günü yok bugun Dünya Kadınlar Günü karıştırdınız galiba dedim, dangozdan gelen cevap " baaaağyan mısınız kız mısınız bilmem işte kutladım daha ne istiyorsunuz"
cahile laf anlatamayacağımı anlayıp telefonu kapadım
Bu tarz benimdeki yarışmacıların tartışmalarını dinlerken bu kadar şişmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?