• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakirelik her erkek için önemli midir

Princes1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2021
319
106
53
26
Şöyle nişanlımla bir şeyler yaşadık. Tabi ayırıldık sonra. Bir arkadaşıma bu durumu söyledim yeni ayrılmıştık dertleşmek için. Bana işte kimse evlenmez kimse istemez duyulursa hayatın mahvolur falan dedi. Bende şaşırdım sonra napayım oldu falan dedim.
Kendi kendime beni isteyen bunlara takılmaması falan diye düşündüm. Geçmişte yaşanan şeyler sonuçta bende takılmam çünkü. Biri geçen şey dedi genel olarak dedi bunu benle ilgili bir şey bilmiyordu ' nişanlı kız ikinci el oluyor '.
Yani insanlar böyle düşünüyormuş.
Bunları çok önemsemesemde biriyle tanıştığım zaman bu kişiye ileri zamanlar da bunu söylemeli miyim ? Yoksa hiç konusunu bile açmamam mi doğru ?

Hayır her erkek için önemli değildir. Bence o arkadaşlarınızı da hayatınızdan çıkartın böyle duyumlara maruz kalmazsınız. Artı biz erkeklerin bakir mi değil mi diye düşünüpte mi evleniyoruz. Onlar ne derse ona inanıyoruz. Hayatınıza bunları sorun etmeyen birini alırsanız sıkıntı yaşamazsınız.

Asla kabul edemedigim de erkeklerin her halti yiyip is evlilige gelince namus bekcisi kesilmesi. Bence en baştan hayatina girecek kişiye olduğu gbi anlat. Anlat ki tepkisini tavrını baştan gör ona gore yolunu çiz. Eminim bunu önemsemeyen erkeklerde vardir ancak maalesef büyük çoğunluk bunu önemsiyor kendilerine asla bakmadan

Lütfen artık böyle kadınları aşağılayan konular açılmasın, bir şey yapmak mümkün müdür? Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Bununla ilgili daha önce de açılmış konular ve üzerine söylenmiş bir sürü şey var. Onları okusunlar. Nasıl ki din ve siyaset hassas konular olduğu için yasaksa bu da öyle olmalı bence.

Şöyle nişanlımla bir şeyler yaşadık. Tabi ayırıldık sonra. Bir arkadaşıma bu durumu söyledim yeni ayrılmıştık dertleşmek için. Bana işte kimse evlenmez kimse istemez duyulursa hayatın mahvolur falan dedi. Bende şaşırdım sonra napayım oldu falan dedim.
Kendi kendime beni isteyen bunlara takılmaması falan diye düşündüm. Geçmişte yaşanan şeyler sonuçta bende takılmam çünkü. Biri geçen şey dedi genel olarak dedi bunu benle ilgili bir şey bilmiyordu ' nişanlı kız ikinci el oluyor '.
Bunları çok önemsemesemde biriyle tanıştığım zaman bu kişiye ileri zamanlar da bunu söylemeli miyim ? Yoksa hiç konusunu bile açmamam mi doğru ?
O arkadaşınızla arkadaşlığınızı bitirin ilk önce. Geri kafalı cahil insanların lafı ile hareket etmeyin. Gencecik insansınız, yaşadığınız şey sizi ilgilendirir sadece. Bununu sorun eden biriyle beraber olmayın zaten

Bunu takmayan kadına hiçbir şey olmaz. Hatta takan erkek bile bir bakmışsınız takmıyor. Yani olay kadında bitiyor. Bir kadın bunun ezikliğini hissederse takmayan erkek bile takar hale gelir. Geçmişimiz kimseyi ilgilendirmez, ilgilendirmemeli.

Bunu buraya başlık olarak açtığınız için art niyetli olduğunuzu düşünüyorum! Yüzlerce konu var çünkü böyle; görüşleri merak etseniz açıp okumanız yeterli olurdu!

Kadınların her yerde aşağılanması, “ikinci el” gibi saçma sapan gerzekçe etiketler yakıştırılması aşırı can sıkıcı. Bitin artık ya

O biri ile irtibatı kesin. Iğrenç bir tabir ikinci el filan.

Geçmişiniz anlatmak zorunda olmadığınız bir şey ama ortadoğu ülkesiyiz maalesef. Bence anlatıp anlatmamaya kişisine göre karar verirsiniz. Düşüncelerini anlarsınız çünkü.
İletişim de değilim zaten

Arkadaşın seni kıskanıyor olabilir mi?
Resmen seni aşağlamak için kullanmış bu kelimeleri. Değersiz hissettirmek istemiş baya baya.
Senin kararındı, yaşadın bitti. Evet, kimseyi ilgilendirmez. Sen dik dur önce.
O zamanlar üzgündüm fark etmedim böyle bir şey ama sonradan fazla abarttigini anladım kıskanıyor da olabilir

Bunları söyleyen insanlar hangi mağara kabilesine mensup?

Herkes tabiki böyle düşünmüyor ama böyle çağ dışı fikilerleri olanlar da var elbette. Anlamadığım nokta bunu arkadaşınız deyince mi farkettiniz de şaşırdınız. Türkiyede yaşayan her kadın duymuştur bu lafları yani.

Bunu buraya başlık olarak açtığınız için art niyetli olduğunuzu düşünüyorum! Yüzlerce konu var çünkü böyle; görüşleri merak etseniz açıp okumanız yeterli olurdu!

Kadınların her yerde aşağılanması, “ikinci el” gibi saçma sapan gerzekçe etiketler yakıştırılması aşırı can sıkıcı. Bitin artık ya
Art niyetli olup napcam ? Görüşleri okudum zaten ama kendim konu açmak istedim

her erkek için önemli değildir. muhafazakar erkekler için önemlidir. özellikle kadını ikinci sınıf insan olarak gören, erkekten aşağıda görenler önemser bu tarz şeyleri. nişanlı kız ikinci el oluyor demlerinden belli kadını mal olarak gördükleri. takılma sakın geri kafalı insanlara. biriyle tanışınca da bunu önemli bir olaymış gibi söylemene gerek yok tabi ki. eğer konusu açılırsa karşılıklı sorarsanız birbirinize daha önce yaşadın mı diye o zaman söylersin istersen. zaten bunu kafaya takacak kadar cahilini sen isteme.

Back