bakır tencereye gerek var mı??

huricihan

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2013
19
0
16
İzmir
merhabalar essede gördüm çok hoş bakır tencereler var içleri çelikmiş ısıyı dağıtma özelliği ve çabuk ısınmasından dolayı yemekler güzel pişiyorumuş seramiklerden sonra bunlar da moda oldu şimdi ama almaya gerek var mı sizce ??

uff ne çıkaracaklarını şaşırdılar sırayla moda oluyolar nolcak bu kadar tencere anlamadm

Korkmazın Gurme modellerinde var onlardan zaten... Çok kaliteli hem de. Esse'yi kimse önermiyor...

Bence gerek yok.... sıfırdan çeyiz alışverişi yapıyorsan alabilirsin ama evli ve evi boy boy çelik tencerelerle dolu biriysen ekstradan almaya gerek yok bence...
birde bakır bulaşık makinasında yıkamaya uygun bir ürün mü? zaman zaman parlattırmak zorunda kalırmısın bir de onu kessinlikle sor öğren derim ben...

cezve seti mantıklı ama çok tenceresi olan biri için hiiiçte lazım değil dye düşünüyorum

şunu söyliyebilirim ben annnem doğu turuna çıkmıştı ordan bi bakır sahanla tencere almış bişe ısıtılmıyo kulpları hemen sıcak oluyor tutamıyosun ben artık evde onu kullanmıyorum bile

ben gereksiz olduğunu düşünüyorum çünkü bakırın kullanımı zahmetli bulaşık makinasında kullanımı uygun değil ayrıca belli rutinde kalaylanması gerekiyor çünkü karardıkça zararlı hal alıyormuş.bende aslınma bakır omlet seti almak istiyordum ancak bunları öğrenince evde küçük bi sos tenceremiz vardı onu bi attım kararınca:)alışılmıştan şaşmamak lazım en güzel tencereler çelikler.

ablamın bakır tencere seti vardı , çok güzeldiler harikaydılar ama o eski hallerinden eser kalmadı şimdi:)
dış görüntüsü zamanla kötü oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…