Eki Görüntüle 740171 Eki Görüntüle 740169 Eki Görüntüle 740170
Merhabaalarr konuyu gören herkese :)
Uzun zamandır saçımı boyuyorum kumral kahve vs. bi değişiklik yapıp bakır karamel boyamak istedi canım. Kendi saç rengim (resmim komik oldu ama nese) bu şekilde. Resimlerdeki renge hangi boyaları kullanarak ulaşabilirim acaba,çok turuncu açık olmasını istemiyorum. Bilenler yardımcı olabilir mi rica etsem?
bende bakır çok istiyorum aslında ama kuaförüm saçlarını mahvetme dedi
saçlarının rengi çok güzel sakın boyama diyooo yaaa... ama ben boyatcam sanırım beyazlarımda var zaten
denemek lazımmbaktın kötü oldu eski saç rengine dönersin sildirip şu anki saç rengin nedir :)
bencede denemek lazımgençlik yıllarımda pembeye boyatmış biri olarak bundan mı korkacam heyt bee
şimdiki kendi doğal saçlarım koyu kumral..
2 yıldan beri boyatmıyorum bende.. boya alıp kendim boyamak istiyorum evde ,becerebilirsem tabiikuaförüm yapmazsa ben kendimde halledebilirim hıh
1/2 tüp tarçın bakır
1 tüp papatya sarısı hürremin saçı gibi olmuştu bende..
sarıyı arttır bakırı azalt olur sanırım
Eki Görüntüle 754412 Eki Görüntüle 754414 Eki Görüntüle 754415 Eki Görüntüle 754417
canım ilk ikisi gece florasan ısığında.dün akşam çektim.. son ikiside gündüz aydınlığında.az önce çektim. (toplu olan saçımda görünen yeşil toka oluyor ensemi toplamak için tutturmuştum , o şey şey ne orda demeyinDD )
sence bana bakır gider mi?? birazda saçlarım uzun kestirip öylemi boyasam evde yoksa uzunkende boyayabilirmiyim ki?
bide ben bu boyama işlerinde acamiyim.. bana sence kod olarak kaç nolu boya gider.. gidip onu alayım marketten.
ahh ahh geç kaldım maalesef
az önce 18 cm kestim saçlarımıbi çılgınlık yaptım neyseki düz oldu acemi şansı diyelimm
şimdi omuzlarımda oldu saçım.. gafam hafifledi iyi oldu aslında
bende 8.77 ve 7.77 arasında kaldım.. yarın markete gidicem ordada bakarım olmazsa.. igora aklımda olsun markasıda.. carfurda vardır sanırım :26:
tşk ediyorum bu arada sana canım
Tüüh keşke kesmeseydinrica ederim canım. yalnız bu boya kuför malzemeleri satan yerlerde olur carrefourda sanmıyorum olduğunu
anladım canım..bende bayrama yakın yaptırayım diyorum ..
belki kuaföre boyatırım bilmiyorum şuan :44:yapamazsam diye tırsmış durumdayım :18:
saç rengine baktım çok da gerek yok gibi açmana canım yine de sen bilirsin ilk boyansa hele açmana hiç hiç gerek yok..bana yazdın sanırsam üstüme alındım cevap veriyorumaslında aldım boyamı igora 8.77 açık kumral yoğun bakır ama saçım koyu biraz açmam gerekiyor sanırım boyamadan önce işte buna karar veremiyorum
Teşekkür ederim yinede :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?