renklerin açılımlarına bak öyle al canım içinde morluk olan bir renk o sanırım..
akaju diye geçiyor çünkü..
beklediğinden de koyu çıkmasın..
bakırlarda bi dönem bayaa uğraştım tutturmaya o yüzden biraz biliyorum ben de..
kolay gelsin umarım istediğin gibi olur
buğday diyelim ama kesnlikle 7-77 al koyu istiosan, diplerin gelmişse orda kına gibi duuruyo yoksa. bende şu an öyle malesef. Saçımın açık olan kısmında kına gibi durdu koyu renk olan kısmında cok güzel duuruyor. diplerin cıkmışssada oraya en son sür 10 dk beklet.
buğday diyelim ama kesnlikle 7-77 al koyu istiosan, diplerin gelmişse orda kına gibi duuruyo yoksa. bende şu an öyle malesef. Saçımın açık olan kısmında kına gibi durdu koyu renk olan kısmında cok güzel duuruyor. diplerin cıkmışssada oraya en son sür 10 dk beklet.
ben 2 yıldan beri saçlarımı boyatmadığımdan doğal rengi yani benim saç rengiim ..
ama şöyle düşünüyorum, koyu boyatayımki nasılsa açılacak ve açıldığında da açık bakır rengini alacak bide ben denize filan giricem yakında tatile çıkıcam yani..deniz -güneş benim boyalı saçlarımı mahvedecek o yüzden koyu renk olsun diyorum
ben 2 yıldan beri saçlarımı boyatmadığımdan doğal rengi yani benim saç rengiim ..
ama şöyle düşünüyorum, koyu boyatayımki nasılsa açılacak ve açıldığında da açık bakır rengini alacak bide ben denize filan giricem yakında tatile çıkıcam yani..deniz -güneş benim boyalı saçlarımı mahvedecek o yüzden koyu renk olsun diyorum
Merhaba umarım cevap verirsiniz. Benim saçım, kaşım, gözlerim koyu kahve rengi. Tenim beyaz ve çillerim var. bakır rengi yakışır mı kararsız kaldım. Fikir verirseniz çok sevinirim. Tenim soğuk alt tona sahip. Sizce hangi renk yakışır bana?
dım. Fikir verirseniz çok sevinirim. Tenim soğuk alt tona sahip. Sizce hangi renk yakışır bana?