Saç Rengi ve Saç Boyama Bakır Karamel Saç Rengine Ulaşmak

qmshn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2012
97
3
28
Ankara
$DSCF1447.webpEki Görüntüle 740169 $Bakır-karamel-saç-renkleri.webp

Merhabaalarr konuyu gören herkese :)
Uzun zamandır saçımı boyuyorum kumral kahve vs. bi değişiklik yapıp bakır karamel boyamak istedi canım. Kendi saç rengim (resmim komik oldu ama nese) bu şekilde. Resimlerdeki renge hangi boyaları kullanarak ulaşabilirim acaba,çok turuncu açık olmasını istemiyorum. Bilenler yardımcı olabilir mi rica etsem?

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 740171 Eki Görüntüle 740169 Eki Görüntüle 740170

Merhabaalarr konuyu gören herkese :)
Uzun zamandır saçımı boyuyorum kumral kahve vs. bi değişiklik yapıp bakır karamel boyamak istedi canım. Kendi saç rengim (resmim komik oldu ama nese) bu şekilde. Resimlerdeki renge hangi boyaları kullanarak ulaşabilirim acaba,çok turuncu açık olmasını istemiyorum. Bilenler yardımcı olabilir mi rica etsem?

ben yardımcı olayım pazar günü saçımı boyadım aynı bu bayanınki gibi saçım neyle boyadın dersen 1 kutu syoss 8.7 bir kutuda tarçın bakır paletteyi birebir karıştırdım aynen böyle oldu çok hafif bi turunculuk var saçımda fakat önceki saçım küllü kumral ve irize dore ile boyanmış bi saçtı belkide o yüzden benimki fazla turuncu olmadı bende çok turuncu olsun istemiştim ya:(

Aslnda burda tam paylaştıktan sonra bi sitede buldum hangi boya olduuğunu :D

Ashlee Simpson Saç Rengi Wella Koleston Perfect 7/4 Tizian 30 luk oksidan krem Başka saç boyası ile karıştırmanıza gerek yok alt zemin koyu değilse ya da açık değilse yani saçınızın alt zemini uygunsa istediğiniz renk olur. L’Oréal Majirouge 7.40 Kumral Yoğun Bakır Saç Boyası ve L’Oréal Oksidan Krem 30 Volüm %9 ‘luk oksidan krem Kullanabilirsiniz.

şimdi saçın alt zemini önemli burda benimde üstü biraz daha açık altı daha koyu boyamaya korkuyom kesin iki farklı renk olcak diye napcam bilmiyorum :(

Saçta silme işlemi yapılması gerekiyor sanırım tutması için. Çok fazla renk var saçımda ard arda boyadığım için. Oda kuaförde baya pahalı sanırım. Bilen yokmu acaba :(

bugünnn aldım boyamıı igora 8.77 açık kumral yoğun bakır, aslında 7.77 alcaktım ama kalmamış 20 volümle yaparsan olur dedi bende öyle aldım bakalım yarın boyucaam :)

bende bakır çok istiyorum aslında ama kuaförüm saçlarını mahvetme dedi :53:

saçlarının rengi çok güzel sakın boyama diyooo yaaa... ama ben boyatcam sanırım beyazlarımda var zaten :27::27:

bende bakır çok istiyorum aslında ama kuaförüm saçlarını mahvetme dedi :53:

saçlarının rengi çok güzel sakın boyama diyooo yaaa... ama ben boyatcam sanırım beyazlarımda var zaten :27::27:

denemek lazımm :D baktın kötü oldu eski saç rengine dönersin sildirip şu anki saç rengin nedir :)

denemek lazımm :D baktın kötü oldu eski saç rengine dönersin sildirip şu anki saç rengin nedir :)

bencede denemek lazım :52::52::52: gençlik yıllarımda pembeye boyatmış biri olarak bundan mı korkacam heyt bee :9::9::9:

şimdiki kendi doğal saçlarım koyu kumral..

2 yıldan beri boyatmıyorum bende.. boya alıp kendim boyamak istiyorum evde ,becerebilirsem tabii :27:kuaförüm yapmazsa ben kendimde halledebilirim hıh
:51::27::1:

bencede denemek lazım :52::52::52: gençlik yıllarımda pembeye boyatmış biri olarak bundan mı korkacam heyt bee :9::9::9:

şimdiki kendi doğal saçlarım koyu kumral..

2 yıldan beri boyatmıyorum bende.. boya alıp kendim boyamak istiyorum evde ,becerebilirsem tabii :27:kuaförüm yapmazsa ben kendimde halledebilirim hıh
:51::27::1:

pembee haa süpermiş :D saçımı bi kere kuaförde boyattım ne istediğimi anlamadı bile o günden sonra hep evde kendim boyuyorum boyaya boyaya iyi kötü alıştık :D şimdi bende boyucam boyalar duruyo aldım ama iişte bakırya nasıl bi renk cıkcak bilemiyorum saçımda çok renk var üst üste cok boyandı o yüzden pek cesaret edemedm henüz :D

1/2 tüp tarçın bakır
1 tüp papatya sarısı hürremin saçı gibi olmuştu bende..
sarıyı arttır bakırı azalt olur sanırım:34:

1/2 tüp tarçın bakır
1 tüp papatya sarısı hürremin saçı gibi olmuştu bende..
sarıyı arttır bakırı azalt olur sanırım:34:

bana yazdın sanırsam üstüme alındım cevap veriyorum :D aslında aldım boyamı igora 8.77 açık kumral yoğun bakır ama saçım koyu biraz açmam gerekiyor sanırım boyamadan önce işte buna karar veremiyorum :(

Teşekkür ederim yinede :d

igora 8.77 boyayanlar yokmu ya :( nası bi renk çıkıyor resmiii olanlarr koyabilir mi rica etseeeemmm :)

$Fotoğraf202.webp$Fotoğraf204.webp$Fotoğraf210.webp$Fotoğraf212.webp

canım ilk ikisi gece florasan ısığında.dün akşam çektim.. son ikiside gündüz aydınlığında.az önce çektim. (toplu olan saçımda görünen yeşil toka oluyor ensemi toplamak için tutturmuştum , o şey şey ne orda demeyin :DDD )

sence bana bakır gider mi?? birazda saçlarım uzun kestirip öylemi boyasam evde yoksa uzunkende boyayabilirmiyim ki?

bide ben bu boyama işlerinde acamiyim.. bana sence kod olarak kaç nolu boya gider.. gidip onu alayım marketten.

tlfnumun flasını açmadım..günışığının kendi parlaklığı onu belirtiyim dedim ;) :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 754412 Eki Görüntüle 754414 Eki Görüntüle 754415 Eki Görüntüle 754417

canım ilk ikisi gece florasan ısığında.dün akşam çektim.. son ikiside gündüz aydınlığında.az önce çektim. (toplu olan saçımda görünen yeşil toka oluyor ensemi toplamak için tutturmuştum , o şey şey ne orda demeyin :DDD )

sence bana bakır gider mi?? birazda saçlarım uzun kestirip öylemi boyasam evde yoksa uzunkende boyayabilirmiyim ki?

bide ben bu boyama işlerinde acamiyim.. bana sence kod olarak kaç nolu boya gider.. gidip onu alayım marketten.

Bence gayet güzel olur bakır. Saçını kestirme boyayınca yıpranırsa uçlarından kestirirsin. Bende araştırdım ilk defa boyucam bakıra, igora boya için iyi dediler daha geç akıyomuş öbür boyalar gibi çabuk akmıyomuş. Bak resmini koyuyorum ben 8.77 aldım istersen katologtan bak başka boyaların katologlarıda var ordan seç rengi ona göre al bence.

Eklentiler

• $igora-royal.webp
    $igora-royal.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 1.011
ahh ahh geç kaldım maalesef :50:

az önce 18 cm kestim saçlarımı :52::9::9: bi çılgınlık yaptım :30::52: neyseki düz oldu :ssz: acemi şansı diyelimm:27::27::27:

şimdi omuzlarımda oldu saçım.:21:. gafam hafifledi iyi oldu aslında :21::21:

bende 8.77 ve 7.77 arasında kaldım.. yarın markete gidicem ordada bakarım olmazsa.. igora aklımda olsun markasıda.. carfurda vardır sanırım :26:

tşk ediyorum bu arada sana canım :16::16::16:

ahh ahh geç kaldım maalesef :50:

az önce 18 cm kestim saçlarımı :52::9::9: bi çılgınlık yaptım :30::52: neyseki düz oldu :ssz: acemi şansı diyelimm:27::27::27:

şimdi omuzlarımda oldu saçım.:21:. gafam hafifledi iyi oldu aslında :21::21:

bende 8.77 ve 7.77 arasında kaldım.. yarın markete gidicem ordada bakarım olmazsa.. igora aklımda olsun markasıda.. carfurda vardır sanırım :26:

tşk ediyorum bu arada sana canım :16::16::16:

Tüüh keşke kesmeseydin :D rica ederim canım. yalnız bu boya kuför malzemeleri satan yerlerde olur carrefourda sanmıyorum olduğunu

Tüüh keşke kesmeseydin :D rica ederim canım. yalnız bu boya kuför malzemeleri satan yerlerde olur carrefourda sanmıyorum olduğunu

anladım canım..bende bayrama yakın yaptırayım diyorum ..

belki kuaföre boyatırım bilmiyorum şuan :44:yapamazsam diye tırsmış durumdayım :18::1:

anladım canım..bende bayrama yakın yaptırayım diyorum ..

belki kuaföre boyatırım bilmiyorum şuan :44:yapamazsam diye tırsmış durumdayım :18::1:

aynen bende bayrama yakın yaptırcam :) şimdi cesaret edipte yapabilsem koyarım resmi sende bakarsın begenirsen boyatırsın buna :)

bana yazdın sanırsam üstüme alındım cevap veriyorum :D aslında aldım boyamı igora 8.77 açık kumral yoğun bakır ama saçım koyu biraz açmam gerekiyor sanırım boyamadan önce işte buna karar veremiyorum :(

Teşekkür ederim yinede :d
saç rengine baktım çok da gerek yok gibi açmana canım yine de sen bilirsin ilk boyansa hele açmana hiç hiç gerek yok..
sadece 8.77 baya bakırlı bir renk oluyo geçen arkadaşım boyadı..
saç rengin boyaysa açman olası ama zaten çok koyu bir renk istemiyorsun zannımca..
çok iyi kuaförler olmadıkça boya işi ve açma işini kuaföre yaptırmayı artık gereksiz buluyorum..
çoğu mahvediyor bence..

Back
X