How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bakir İki Birey Cinsel Hastalık Bulaştırabilirmi?

Ben en son sağlık konusunu internetten araştırdığımda bacağımı kaybetmek üzereyim pıhtı attı ölüyorum sanmıştım. Sonuçta alakasız basit bir şey çıktı. İçinizi rahatlatmak istiyorsanız doktora gidin, internet zaten felaket tellalı.
Off ya Google hastalık aratmak ciddi manada psikoloji bozuyor bazen bende düşüyorum o batağa 😁😁😁😁😁

Düşük ihtimal vardır. Ama hpv hsv falan kondom ile de bulaşabiliyor diye biliyorum. Birde ağız içinde yara varsa derin öpüşmede hıv bulaşabiliyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum. İlişkiden belli bir süre sonra devlet hastanesinde cinsel hastalık için test yaptırabilirsiniz.

Prezervatif ile oral yaptıysanız ve cinsel organlardan gelen salgılar temas etmediyse sıkıntı yoktur boşa vesvese yapmayın.

Ama ikinizin de bakir/bakire olması bir şeyi değiştirmiyor eğer daha önce başka bir partnerle korunmadan sürtünme vs yoluyla yakınlaşma yaşandıysa cinsel hastalıklar o şekilde de bulaşabiliyor. Hpv’nin kızlık zarını salladığı yok onu demeye çalışıyorum.

Bu kadar gerilecekseniz öncesinde hastaneye gidip birlikte test yaptırmanız en sağlıklısı olur. İsteyin bunu karşı taraftan ayıp değil günah değil. Sağlık bu.

Baktim kimse de garipsememiş. Her modelinin ustunde illa tabaka gibi kayganlaştirici benzeri oluyor onu nasil agzina sokar insan. 🙄 Oral için ayri uretim condom filan mi var acaba.😂

Ayrı üretim var mı bilmiyorum ama mutlaka bu şekilde yapılması gerekiyor oralın. (Tek eşliyseniz durum farklı tabii.)
Ben de başta çok garipsemiştim ama prezervatif hayat kurtarıcı bir şeymiş. Çevremde bir sürü arkadaşım hpv şu an, bizim kuşakta çok yaygınlaştı, bilinç yok aşı sgk tarafından karşılanmıyor bu yüzden sürekli hpv haberi alıyorum çevremden.

Ayrı üretim var mı bilmiyorum ama mutlaka bu şekilde yapılması gerekiyor oralın. (Tek eşliyseniz durum farklı tabii.)
Ben de başta çok garipsemiştim ama prezervatif hayat kurtarıcı bir şeymiş. Çevremde bir sürü arkadaşım hpv şu an, bizim kuşakta çok yaygınlaştı, bilinç yok aşı sgk tarafından karşılanmıyor bu yüzden sürekli hpv haberi alıyorum çevremden.

Ben oral yapmiyorum. 😂

Back