Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki duştayken yapmamız ihtimalini bulundurursak nasıl olurböyle bir soruyu sorduğuna göre ikinizden birinin temiz olmama ihtimali geliyor aklıma.
İlk deneyimdi zaten sadece boğazım ağrıdığı için hps gonore falan olabilirmi diye düşündümÇöpten bulduğunuz bir prezervatifi kullanmadıysanız olmaz bence . Nasıl bir hastalık bulaşacak ki ? Covid , grip vs ise bulaşmış olabilir . İlk deneyimse AIDS vs bulaşma ihtimali yoktur diye düşünüyorum
Boğazım ağrıyor ve hps gonoreden korkuyorumBir şüpheniz mi var ki ?
Olabilir de olmayabilir de.
Prezervatif kullanılsa bile bulaşabilen bazı hastalıklar var.
Hps gonore’yi Google’ladım daha önce hiç duymamıştım . Aklında şüphe kalmasın dr’a git bir tahlil yaptırİlk deneyimdi zaten sadece boğazım ağrıdığı için hps gonore falan olabilirmi diye düşündüm
Teşekkürler, bende zaten oralla bulaşır diyincekorktumHps gonore’yi Google’ladım daha önce hiç duymamıştım . Aklında şüphe kalmasın dr’a git bir tahlil yaptır
Cinsellikten sonra Boğaz’ların ağrıdı internetten baktın ve bu sonuca mı vardın kız endişen boşa diye düşünüyorum .ama yine de görün bir doktora enazından boğaz ağrısı için ilaç yazılır .Boğazım ağrıyor ve hps gonoreden korkuyorum
Iyide bu hastalik cinsel yolla bulasir.Boğazım ağrıyor ve hps gonoreden korkuyorum
böyle bir soruyu sorduğuna göre ikinizden birinin temiz olmama ihtimali geliyor aklıma.
Yaa üstteki üyenin kastı öyle bir temizlik değilPeki duştayken yapmamız ihtimalini bulundurursak nasıl olur
Iyide bu hastalik cinsel yolla bulasir.
Demek ki gayatte birșeyler yașaniyor ve yaşanmış, penetrasyon yaşanmayinca bakir mi olunuyor?
Kesinlikle. Hpv virusu ornegin prezervatifle bulasıyor, cildin teması salgıların vucuda bulasması yeterli.Prezervatif hastalıklardan korumaz.
nasıl bir temizlikten bahsediyorsun anlamadım kiPeki duştayken yapmamız ihtimalini bulundurursak nasıl olur