How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bakir İki Birey Cinsel Hastalık Bulaştırabilirmi?

HandeMe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2022
6
4
1
24
Merhaba geçen erkek arkadaşımla (ikimizinde ilk deneyimi) oral seks yaptık ve prezervatifi vardı. Aorum şu prezervatif yoluyla bana veya ona hastalık geçme ihtimali varmı ikimizde temiziz

İhtimal vardır bence.
Sonuçta ten tene temas ediyor.

Çöpten bulduğunuz bir prezervatifi kullanmadıysanız olmaz bence . Nasıl bir hastalık bulaşacak ki ? Covid , grip vs ise bulaşmış olabilir . İlk deneyimse AIDS vs bulaşma ihtimali yoktur diye düşünüyorum.

Bir şüpheniz mi var ki ?
Olabilir de olmayabilir de.
Prezervatif kullanılsa bile bulaşabilen bazı hastalıklar var.

Çöpten bulduğunuz bir prezervatifi kullanmadıysanız olmaz bence . Nasıl bir hastalık bulaşacak ki ? Covid , grip vs ise bulaşmış olabilir . İlk deneyimse AIDS vs bulaşma ihtimali yoktur diye düşünüyorum
İlk deneyimdi zaten sadece boğazım ağrıdığı için hps gonore falan olabilirmi diye düşündüm

Ben en son sağlık konusunu internetten araştırdığımda bacağımı kaybetmek üzereyim pıhtı attı ölüyorum sanmıştım. Sonuçta alakasız basit bir şey çıktı. İçinizi rahatlatmak istiyorsanız doktora gidin, internet zaten felaket tellalı.

Back