yok hayır değil. böylesi çok malesef.
sapık uzmanımısın pampa ne hoş
yok bence bu gerçekten bakirdi. sebebi de cinsel yolla bulaşan hastalıklara karşı takıntılı olması.
erkekler bekaretle övünmez gerçekten. zaten ''beni bir şey bilmiyor sanma haa çok biliyorum'' triplerine girdi. bence gerçekten öyle. hatta erkektir yapar diyenlere kızıyor kendince.
işte o noktada çok yanılıyorsun. çocuk dışardan bakınca çok hoş. yakışıklı. gür ve hoş saçları var. tarzıda fena değil. yapılı. biraz da kas çalışmış sanırım. kollar omuzlar falan çok kızı baştan çıkarır. ve bu çocuk thy çalışıyor. iyi kazanıyor. ayrıca da dünyayı geziyor. envai çeşit kızla takılır istese. çocuk hep evlenmeyi istemiş anladığım kadarıyla. ama evlenememiş kızlar bunu tanıyınca kaçıyordur benim gibi haklı olarak. tanımadığım kişilerle cinsel ilişkiyle hastalık bulaşacak düşünecesine sahip. ki haksız da değil. kız arkadaşıyla yaşayacak bir hayat tarzına sahip değil öyle yapacağına evlenir.
ayrıca kızlar bu devirde erkekler bal gibi de bakir kalıyor. sandığımız gibi değil o işler. çünkü amaç zevkse eğer. adam bunu sanal yolla filmle videoyla çok rahat bir şekilde giderebiliyor. bir tıkla inanılmaz şuh kadınlara ve fantazilere ulaşıyor adam haliyle gerçeği için emek vermeye ve risk almaya gerek görmüyor. nasıl olsa bir gün evleneceğim diye düşünüyor. yani olayın bir de bu yönü var. tabi o süreçte de iyice sapık bir forma girebiliyor gördüğümüz üzere.