Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım zaten tatrtar denen şey beyaz mı olur sor bakalım hangi dişci baeyaz olur dicek yok öyle bişi bi gün fırçalamazsa tatrtar olur ve hafif bi sarılık olur yani olmasa bile sarımtırak olur yani tartardan dolayı bu demek olur ki bembeyaz olmaz o kadar şey yiyo içiyo o kişinin diş mineleri extra mesayi mi yapıyolar onu anlatmaya çalışmıştım ama
Kızlar hepinize yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.Ama hiç ummadığım gelişmeler oldu.Malum askere gitcek demiştim dün gece resmen şoka girdim herşeyı yaşamak istediğini söyledii.Benden asker dönüşü evleniriz yaşarız herşeyi dedim.Ama beyimiz gitmeden istiyomuş( kısaca özeti bu )kötükedihüso
Nerde doğru erkek ooofffff bu ilişkide böyleliklee bitmiş olduusenağlama
Yok hayır üzülmüyorum tabikidee ama içim buruk doğal olarak belkide hakettiğinden fazla değer verdim.Ben kendimi toparlarım bir kaç günee o kendi derdinee yansınnn beni kaybettiğine üzülsünn
hayır canım ağız kokusu yokk bir örnek olarak yazdım onuu dişlerini 1 gün fırçalamazsan nasıll bi görüntüü oluşurr meselaa öylee bi durum varr ama ağız kokusu yok üstelik dişleride çok güzell bembeyazz ama bakmıyoo kendinee bi örnek daha vereyim deoderant kullanmıyooo parfüm koktuğunu hiçç hatırlamıyorumm ten kokusu varr sadece ama bu yazz sıcağımdaa bayıltıyoo insanı.
Düzelmeeeez. Aynısı bende var. Rahatsız olsa pis olmaktan zaten pis olmaz, senin demenle bir iki hamlesi olur belki. Eğer hijyene çok önem veriyorsan, kaç kurtul.Nişanlı değilizz erkek arkaşım henüz ilerisini zaman gösterir tabi. 24 yaşındaa okumuş kültürlü kendi ayakları üzerinde durabilen biri. Tayini yaşadığım şehire çıktığı için ailesinden uzaktaa tek başına yaşıyorr.Ama kişisell bakım çokk başkaa bişi ooffffff umarım düzelirr..
Acaba bu adamla evlendiniz mi çok merak etdim. Konu onaltı yıl öncesinde kaldı ama.bunu bende düşündümm ama küçük çocuğu kandırır gibi olcak biraz napalımm. Son kozlar artık bunlar:kedi: belki böyle böyle düzelirr ya da herkes kendi yoluna bakar:gitme:
aaa ora yıl kaç :)))Acaba bu adamla evlendiniz mi çok merak etdim. Konu onaltı yıl öncesinde kaldı ama.
2016aaa ora yıl kaç :)))