Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eksileri varr ama artılarıda yok değill ellerii temizz tırnaklarıı devamlı kesilmiş pislik falan yokk duşunu ihmal etmiyo yanımda ter kokmuyoo ten kokusu var sadece oda parfüm ve deodarant kullanmayışından bir de dişler iştee. Benim onun gibi beyaz dişlerim olsa 7/24 fırçalarım herhaldeekaydirigubbakcemile3 dişlerinde çürükte yok işin ilginci çeşit çeşit erkek var bu seferde böylesi denk geldi.Yakında askere gidicekk belkki diyorum birr ihtimall ordaa düzelirrrdelikafadulden bu arada evi temizz kızlarrr elinden her iş geliyorr sevgiliminnopuyorumnanaktan
bulmuşta bunuyo bence arkadaş ağzı kokmuyomuş,dişleri bembeyazmış,duşunu alıyomuş çocuk teni kokmaz diyosun ee daha ne daha bunları bulamayanlarda vaar ya benim için en önemlisi bunların olması zaten parfüm kokmasada olur temiz koksun yeeter dişleri beyazmı nefesi de temiz mi tenide mi temiz benden okeydir yani diğer türlü deodoran yada parfümü sen alırda sıkarsın onlar kolay şakkıdı
benim konu açmamdaki amaç bu durumu nasıl düzeltebilirim onu kırmadan incitmeden bu yüzden sizden yardım istiyorumm tamam ağzı kokmuyo , vücudu temizz oturup konuşuyonuzz ,gülüyonuz falan dişleri pisss beyazz ama fırçalanmamış belli aralarında yemek artıkları varr gelde öp adamıı siz bunu yapabiliyosanızz bravoo vallaadelikafadulden