bakımın ilk şartı temiz olmak ve vücut hijyenine dikkat etmektir.ve kendine yakışan tarzda giyinmektir.
mesela ben spor takılırım hepkıyafet konusunda, takı takmayı pek sevmem bir tek alyansımı takıyorum arada da küpe o kadar...
günlük duşumu alırım, kıyafetlerimi günlük değiştiririm.
her sabah hafif makyaj yaparım az bır allık-goz kalemı-rımel ve ruj...
sacımı arada duzlestırırım yada masa ıle sekıl verırım ama cogunlukla tarar evden cıkarım ya da toplarım.
kesımımı kendım yapıyorum 3-4 ayda bır kırıklarını alıyorum cunku saclarım cabuk uzamıyor ve kuaforlerden memnun kalmadım kesım konusunda...sacım ıcn avonun dus sonrası durulanmayan bakım kremını kullanıyorum bırde sac tıpıme uygun sampuan...
su an boya yapmıyorum gebelıkten oturu ama normalde ortalama 2 ayda bır sacımı boyarım... ucuk renkler degıl dogal rengıne yakın kahve tonlarında boyuyorum o da beyazlarım oldugu ıcın...
her aksam goz makyaj temızleyıcım ıle goz makyajımı sılerım, garnıer 3*1 ıle yuzumu yıkarım, gecede yaslanma karsıtı gece kremımı suruyorum ( yenı basladım bu kreme cildim hassas oldugundan cogu zaman nemlendırıcı bıle surmem hemen kızarıyor allahtan yaglı bır cıldım var)
epılasyonumu da haftada bır duzenlı yaparım, cıkanları hemen alırım.. kıl tuy olayını sevmıyorum..
dişler muhakkak ıkı kez fırcalanır, arada gargara da yaparım ve senede bır dıs tasımı temızlettırırım.
baskada bısı yaptıgım yok..
sıkılıyorum kendımle fazla ugrasmaktan ... ama kendımce bakımlıyım