- 23 Ağustos 2016
- 5.861
- 3.700
-
- Konu Sahibi Cilekreceliii3
HEPimizin bildiği duş jeli hangisi acaba, ben bilemedimÖncelikle temiz olmak tabiki. Güzel görünmek ayrı bakımlı olmak ayrı güzel görünen herkes bakımlı değil. sapsarı saçları olup yağdan geçilmeyen kadınlar da var...
ben kendim için söyleyeyim,her gün duş alırım hatta bazen günde 2 oluyor spordan sonra. giyimime özen gösteriyorum genelde tayt giyerim okula giderken ama nasılsa siyah tayt nolucak diye haftada 1 değiştirenlerden değilim
her banyoda yüzüme peeling yapıyorum greyfurtlu bir maskem var yumuşacık yapıyor,hepimizin bildiği çilekli duş jelini kullanıyorum. Bazen kendimi ısırasım geliyor cidden çilek gibi kokuyorum :))
haftada 1 kez tüm vücut peeling yapıyorum,saçlarıma da özel bir karışımım var onu uyguluyorum.
parfüm seçimi çok önemli boğucu kokular tercih etmem. Yaz kış parfümlerim ayrıdır. Çok da sıkmam etrafı rahatsız etmek istemem.
çantamda hep johnson's baby bebek kolonyası bulunur pembe kapaklısındanarada bir bunalınca sürerim o kadar güzel hissettiriyor ki. ve sevgilim de çok beğeniyor
tırnak bakımı çok önemli ben kendim beceremediğim için kendi malzemelerimi götürüp manikür pedikür yaptırıyorum. ojesiz gezmeyi sevmiyorum.
Bunun bakımla pek alakası yok ama bence kaş bıyık da herkesin dikkat etmesi gereken bir husus.
Öncelikle temizlik.. fön çektirdim diye 3 gün saç yıkamayanlar var bakımlı olduklarını sanan.. sabah diş fırçala,yüz yıka ve duş al bu kesin olmalı hayatımda.. sonra kremleniyorum makyaj yapıyorum saçımı kurutuyorum giyinip çıkıyorum. Her ay saçımı boyatıyorum,iki haftada bir manikür pedikür yaptırıyorum. Bikaç ayda bikere keratin bakımı yaptırıyorum saçıma bu yüzden saçım yıka kurut modunda fön istemiyor. Kılım,tüyüm yok full lazerliyim. Maniküre gittiğimde bıyık aldırıyorum sadece. Kaş aldırma derdim yok kaş çıkmama derdim vardı onuda kalıcı kaşla hallettim. Ayda bikere cilt bakımı yaptırmaya özen gösteriyorum,bazen aksıyor. Yaklaşık 6 ayda birkere diş temiZletiyorum mutlaka.. öyle şeyler işte..
Merhaba bu keratin ne dir kusura bakmayin bu sac konusunda boya konusunda beya bi bilgisizim hic boya faman yaotirmafim sacimda beya bi dalgali jole surersem kivircik hic jolesiz normal kurutup duramam mesela bonus gibi elektriklenip kabariyor ne yapacam bilemedim sacim konusunda onerisi olan v3 keratin ise yarar mi soyler misizÖncelikle temizlik.. fön çektirdim diye 3 gün saç yıkamayanlar var bakımlı olduklarını sanan.. sabah diş fırçala,yüz yıka ve duş al bu kesin olmalı hayatımda.. sonra kremleniyorum makyaj yapıyorum saçımı kurutuyorum giyinip çıkıyorum. Her ay saçımı boyatıyorum,iki haftada bir manikür pedikür yaptırıyorum. Bikaç ayda bikere keratin bakımı yaptırıyorum saçıma bu yüzden saçım yıka kurut modunda fön istemiyor. Kılım,tüyüm yok full lazerliyim. Maniküre gittiğimde bıyık aldırıyorum sadece. Kaş aldırma derdim yok kaş çıkmama derdim vardı onuda kalıcı kaşla hallettim. Ayda bikere cilt bakımı yaptırmaya özen gösteriyorum,bazen aksıyor. Yaklaşık 6 ayda birkere diş temiZletiyorum mutlaka.. öyle şeyler işte..
Keratin saçın ana maddesi. Krem gibi düşün saçına sürüyorlar bekletip yıkarsa bakım oluyor. Ben yıkatmıyorum düZleştiriciyle uçlarından geçiyor ve 24 saat bekliyor sonrw yıkıyorsun. Yıka kurut fönlü gibi saç oluyor :)Merhaba bu keratin ne dir kusura bakmayin bu sac konusunda boya konusunda beya bi bilgisizim hic boya faman yaotirmafim sacimda beya bi dalgali jole surersem kivircik hic jolesiz normal kurutup duramam mesela bonus gibi elektriklenip kabariyor ne yapacam bilemedim sacim konusunda onerisi olan v3 keratin ise yarar mi soyler misiz
Ben de tırnak kemiriyorum engellemek için düzenli manikür yaptırıyorum. Koyu renk de öne sürdürüyorum valla engelliyor. Bazı manikürcüler ayyy bu ne buna manikür olmaz diye tatava yapıyor ama benimki sağolsun en fena haliyle bile derleyip topluyor. Mutlaka dene manikürü para kemiriyo gibi hissediyor insan sırf o yüzden bile kemirmiyorTırnaklarımı yiyorummbu konuda öneriniz var mı
Günaydın ablalarım. Sizin için bakımlı olmak nedir? Kişisel bakımlarınızı nasıl yapıyorsunuz? Özeniyorum o kusursuz insanlara. Siz neler yapıyorsunuz kendiniz için ?
Benim için çocukdan önce ve çocukdan sonra olarak değişti bu bakım konusu..