- 16 Ağustos 2017
- 151
- 26
- 31
- Konu Sahibi Cilekreceliii3
Günaydın ablalarım. Sizin için bakımlı olmak nedir? Kişisel bakımlarınızı nasıl yapıyorsunuz? Özeniyorum o kusursuz insanlara. Siz neler yapıyorsunuz kendiniz için ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tırnaklarımı yiyorumm bu konuda öneriniz var mıBakimli olmak temiz olmak ilk once
Sonra sac bakimi cok onemli , parlak , temiz saglikli saclar , bunun icin saci haftada iki kere sampuanla yikayip bakim kremi uygulamak gerekiyor
Yuzun temiz olmasi lazim , her aksam yatmadan temizleme suyuyla silerim ben haftada bir maske yaparim
El ve ayak bakimi , tirnaklar belli uzunlukta her daim temiz ve ojeli olursa son derece guzel gozukuyorlar :)
Vucuduna her dustan sonra yag surebilirsin yumusacik olur
Bende doğal şeylerden yanayım. Maskelerinizi anlatır mısınız ?Bana göre duş alırken yüzümü yumuşak lifle lifleyip maske yapmak ardindan sabun ceşitleriyle yikamak.Bu sıraalar defne sabunuyla yikiyorun hem makyaj derinlemesine temzleniyor hemde bidahaki makyaj için zemin oluyor.Çıkınca nemlendiricimi sürerim.Saçıma ise haftafa 3 gün maske yapiyorum saçlarım benim en sevdgım yerim E vitamini badem yağı hint yagı hindistan cevizi yağı zeytınyağı yumurta maskeleri hepsini dönüsümlü yapiyorum. Benim için doğal şeyler daha değerli ve işe yarar
herseyden önce temiz olmak guzel kokmak demek benım ıcın.Günaydın ablalarım. Sizin için bakımlı olmak nedir? Kişisel bakımlarınızı nasıl yapıyorsunuz? Özeniyorum o kusursuz insanlara. Siz neler yapıyorsunuz kendiniz için ?
Günaydın ablalarım. Sizin için bakımlı olmak nedir? Kişisel bakımlarınızı nasıl yapıyorsunuz? Özeniyorum o kusursuz insanlara. Siz neler yapıyorsunuz kendiniz için ?
Oje surun ojeliykende yiyorsaniz tadi aci olan cilalar var onlari surunTırnaklarımı yiyorumm bu konuda öneriniz var mı