Bakımlı Olmak İstiyorum Artık :(

rainboww94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2014
9
1

Öncelikle herkese merhabalar. ben 20 yaşında üniversitesi öğrencisiyim. kendime hiç bakmıyorum. ama artık değişmek istiyorum. ne yapacağımı nerden başlayacağımı bilemediğim için sizden yardım almak istedim:)

Zaten cok güzelsin masallah canım baska birseye ihtiyacın mı var :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence gayet güzel ve hoşsun canım ama illa bi değişiklik felan istiyosan saçlarının rengini açabilirsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

teşekkürler ama bilmiyorum. çevremdekiler çok bakımsızsın diyorlar :/
Sen cevrendekilere gözlük al canım sen dogustan sanslısın masallah insan bazen kendinden sıkılıyor yenilik yap degişik tarz bir iki kıyafet al bukadar basit senin için :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

peki teşekkür ederim :)

Yaşından daha küçük gösteriyosun canım bakımlı nasıl olunur mesela saçlarına şekil verirsin el kremleri yüz kremleri kullanırsın kaşlarını alırsın tabiki çok ince olmadan sadece şekil vermek amacıyla daha hoş gözükmesini sağlayabilirsin rimel göz kalemi kullanırsın ondan sonra mesela cilt losyonları var ucuz olanlarından alırsın yüzündeki siyah noktaları ve ve küçük sivilceleri temizlemesini sağlarsın giyimini değiştirirsin yani güzel ve sade giyinirsin temizliğinde dikkatli olursun bu şekilde bakımlı olursun :))

Son düzenleme:

çoook teşekkür ederim :)

gözlerine eyeliner çekmekle rimel sürmek ve allık kullanmakla görünüşünde değişiklik yaratabilirsin.Saçların iyi görünüyor bir fön yeter yeni bir kıyafet kombini yapmanla beraber yeterince hoş olur .ayrıca küpe kolye vs de kullanabilirsin.

anladım teşekkürler :)

20 yaşında göstermiyorsun, ben daha genç diye düşünmüştüm =)
Saçının şekliyle başlayabilirsin, bunun için daha erken kalkman gerekecek ve de her gün, çünkü bir kere şekillendirmeye başladın mı, normal çıktığında daha bakımsız görünürsün ister istemez. Düz fön veya dalgalı. Sabah uğraşmak istemezsen akşamdan saçını örebilirsin veya parmağına dolayıp bukleyi bozmadan tel tokayla tutturabilirsin, sabah da bukleleri açarsın dalga dalga olur saçın. Veya maşa da kullanabilirsin.
Saçın daha parlak ve sağlıklı görünsün diye haftada bir kez saç maskesi uygula, doğal olanlardan tercih et.
Daha çok genç olduğun için ve fotoğrafta da cildin gayet düzgün göründüğü için ayriyeten bir müdahaleye gerek yok yüzünde bence, ama istersen haftada bir kez nemlendirici bir maske uygulayabilirsin. Sakın 25+ yaşlar için hiç bir ürün kullanma, daha erken yaşlanmana sebep olacaklar, sadece yaşına uygun ürünler kullanmaya çalış.
Kaşların çok kötü görünmüyor ama istersen biraz daha farklı şekil verebilirsin. Ama bir şey yapmasan da olur.
Dirsek ve dizlerindeki derin kuruyorsa oraya özellikle dikkat edip sürekli nemlendirmelisin. Aynı şey topuklar için de geçerli.
Banyodan çıktığında vücudunu nemlendir, krem kullan veya Johnsson's Baby nin yağı var, kolay emiliyor ve güzel nemlendiriyor.
Ayak ve el tırnaklarına dikkat et, oje kullanmasan bile manikürünü pedikürünü aksatma, tırnağın üzerine çıkan ölü derileri kes. Kesemiyorsan salonda yaptır. Eğer istersen yaşına uyacak renksiz bir oje veya french manikür yaptırabilirsin. Kendin de yapabilirsin evde, alıştıktan sonra kolay oluyor. Ellerini özellikle kışın nemlendirmeyi ihmal etme.
Vücudunu formda tutmak istiyorsan spor yapabilirsin, illa çok sıkı yapman gerekmiyor, haftada 3-4 gün yarımşar saat bile yeterli. Kendini daha zinde ve sağlıklı hissedersin hem.
20 yaşında başka ne yapabilirsin bilmiyorum, bu kadar sanırım.

Ha, şimdi senin arkadaşlarının bakımdan kastı süslenmek olabilir, o konuda da saçının rengiyle veya boyuyla oynayabilirsin, makyaj yapabilirsin. Giyim tarzında bir değişiklik yapabilirsin. İnternetten bir sürü fikir edinebilirsin bu konuda.

teşekkür ediyorum yorumunuz için :)

yüzüne hiç elleme öle ağır makyaj fondoten falan hiç bulaşma zaten yüzün güzel maşallah. fazla kaş bıyık neyim varsa onları düzenli temizle. saçına belki biraz şekil verebilirsin +kıskananlar çatlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…