Bakımlı Olmak İstiyorum Artık :(

Canim sen cok güzel görünüyordun hic birseye ihtiyacin yok! Cevreye sakin aldanma onlarin seni cekemedigini düsündün mü? Onun icin söyliyebilirler kendine bak diye! Sen adil aldirma kendine güven

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Eki Görüntüle 1140393 Eki Görüntüle 1140392 Eki Görüntüle 1140395

Öncelikle herkese merhabalar. ben 20 yaşında üniversitesi öğrencisiyim. kendime hiç bakmıyorum. ama artık değişmek istiyorum. ne yapacağımı nerden başlayacağımı bilemediğim için sizden yardım almak istedim:)

kıskanç insanlar canım bende makyaj yapmam .. ay hiçbişi sürmüyosun derlerdi .boya küpü olmak maharet sanki. sen ne güzelsin bence.. çok istiyorsan saç kesimi yapabilirsin ya ada saçını daha şekilli kes veya . brezilya fönü yapabilirsin. baska bişi yapma bence...

Öncelikle herkese merhabalar. ben 20 yaşında üniversitesi öğrencisiyim. kendime hiç bakmıyorum. ama artık değişmek istiyorum. ne yapacağımı nerden başlayacağımı bilemediğim için sizden yardım almak istedim:)

bence duru sade bir hoşluğun var. çok makyaj falan yaparak bunu bozma.

zaten üniversiteye giderken abartı saç makyaj giyim olmaz.

bence kaşlarını biraz düzeltebilirsin.

onun dışında saçını bir maşayla ya da düzleştiriciyle şekillendirirsen daha bakımlı durursun.:KK34:

Sen kendi tarzini belirle bakimsizsin diyene benim tarzim bu de.

Ama illaki öneri istersen taki grubu oluştur sürekli bunları tak.

Sacini çene boyunda kestirirsen saha bakimli olmak zorunda kalirsin. En azindan aaa sende hep sacini acil birakiyoraun başka sekil yap diyenlerden kurturulursun.

Birde biraCik makyaj fazla abartma . kirpikleri iri gösteren maskara göz kalemi rujyeter...

AAyrıca gayet güzelsin

Onların bakımdan kastettikleri yirmi yaşında bir kızı otuz yaşın da göstermek sanırım .
Yirmi yaşın da bir kız senin gibi olur nasıl olur başka , rimel allık kaşları biraz toparlatmak.
Bakma sen onlara bakımsız kızlar çok bakımlılardan bir kaç sene sonra daha güzel görünüyor neden mi , o boyalar makyaj ürünleri anlamadan mahfediyor cildi saçı.
Sürdükçe sürüyorsun bu sefer ,yetmiyor onları kapatmak.
Kaşlarımı almıyorum , saçlarımı boyatmıyorum artık sonu yok bunun doğallık her zaman güzel boş ver.Dinleme kimseyi ...

Canım maaşallah zaten yaşın icabı taze,duru bir cildin var.Lütfen farklı olayım,dikkat çekeyim adına şimdiden doğallığınla oynama.Şimdiden fondöten kullanımına sık sık başvurma,saç renginle oynama.Ağır gölgeli göz makyajı yerine uçuk,pastel tonlarla sadece göz kapağına far uygulayarak soft bir makyaj yapabilirsin mesela.Bakımlı olmak sacede saçın başın yapılı olması,7/24 makyajlı dolaşmak değildir.Şimdiden cilt bakımına özen gösterirsen ilerde çok faydasını görürsün.Yaşın gereği şu an bakım kremleri için erken sayılır.Cildini temizlemeyi ihmal etme.Çok yakından göremedğim için tam anlayamadım elbette ama siyah nokta ya da sivilce problemin yok gibi.Olmaması için de cilt temizliğine dikkat etmen gerekir.Cildin kuruysa krem solüsyon tipi bir cilt temizleme ürünü,yağlı ise jel ya da köpük tarzı kullanabilirsin.Göz makyajı yapıp rimel de kullanırsan silmeden yatmamayı alışkanlık haline getir.Tonik te kullanabilirsin.Hatta tonik amaçlı gül suyu kullanmanı tavsiye ederim.Saçlarında değişiklik için kat attırabilirsin.Katlı kesimle, ağır olmayan hafif saç şekillendiricileri ile dalgaları belirginleştirebilirsin.Kaşlarında da şöyle birşey yapabilirsin,kendin alırsan orantısız olabilir.Dılarıda aldırabilirsin.Yalnız alacak kişiye fazla incelmesini istemediğini belirt.Üst kısımdan aldırma.Sadece alt kısımdan,kaş kavsini belirginleştirmek için toparlanabilir.

Canım Merhaba gayet iyisin bence etrafindakiler bakımsız diyorlarsa eminim objektif degiller bu konuda, sana gelelim arkadasimin dedigi gibi sacini acabilirsin rengiyle yasina uygun sekilde oynayabilirsin, saclarini kat kesim yaptirabilirsin cok kisaltmadan goruyorum ki sacin mat ve kabarik bir yapıya sahip bu tio saclarda sacimizi cok kisa kestirmiyecegiz haanimlar daha da kabarir eger birde gür bir sac ise kendini sev bakimsiz olma :) zaten günlük temizligini yapan temiz giyinen bayan bakimlidir arkadaş....

Burcun nedir? Nasıl bir şey istiyorsun anlatsana biraz... Ben sana birkaç site önerebilirim ama rusçan var mı bilmiyorum. Gerçi translate işe girişiyor artık. Ben yardıma hazırım :KK66:

yaşından küçük gösteriyorsun saç modelini değiştirebilirsin aralara ışıltı katabilirsin daha olgun durmuş olursun

Bakimsiz felan degilsin, sanslisin bence gercektende guzel bi kizsin maasallah.
Illa bisy yapiyim diyosan goz kalemi derim. O kadar.

X