Merhaba kızlar. Incir cekirdegi yağını duydum cilt için yazanlar olmuş bende başlayacağım . Saçlarıma yağ sürüyorum, argan. Şampuan at kili revox kullanıyorum kremi ile beraber . Tararken mavi su sıkarım her daim. Cilt için ağızdan takviye toz neocell kullanıyorum collagen . Balık ve sigir kolajenden çok memnunum. Botoks yaptırdığım süre uzadı collagen sayesinde. Ordinary ürünleri kullanıyorum, göz altı morluklari için olan serumu, kırmızı peeling serumu, akne serumu ve kremini. Yuz yogasi izleyip yapiyorum cok hos bence yapin. Siyah nokta bandı kullanıyorum banyo sonrası . Vücudumu hep nemlendirirm niveanin sıklaştrci vücut sütünü seviyorum. Spor yapıyorum ,evde dambillar var bol bol bacak kol karin calisiyorum haftada ennaz 2gun . Bide ip atlıyorum ses olduğu için biraz sıkıntı
dudaklarima yatarken vazelin sürerim hep. Ipek kirpiklerim ve kendi tırnağının üzerine yaptırdığım jel tirnaklarimdan vazgecmem
allahım çok susluymusum . Alışmışım seviyprum napiyimm
ayak kremi kullanıyorum yumuşacık yapıyor ayakta durmaktan topukludan mahvolan ayaciklarima. Vücut peeling kullanıyorum tarçınlı vanilyalı filan su selin ciğerci nin çıkan peelingini almıştım güzel kokuyor baya. Bazen usensemde bakımlı olmayı çok sevdiğim için yapıyorum, yapmaya çalışıyorum
, saçım için sarımsak ve zeytinyağı maskesini de seviyorum da yıkaması kolay olsa hep yapacagim yikamasi zor
saçlarım bu dönem çok dökülüyordu biotin almıştım yine nature turth markası tr de var mı bilmiyorum iyiydi solgarin da iyi olduğunu duydum