- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.804
- Konu Sahibi strawberry_cake
Bence bazi seyleriBakımı illa zaman yaratacak bir şeyde aramanız bence temel sorun.
Hayatımda hiç cilt bakımı yaptırmadım zaten egzamalıyım, hiçbir müdahalede kaş bıyık dahil bulundurmadım kendime.
Bunlar için ekstra zaman harcamak bence sıkıcı işler lakin hiç de bakımsız olduğumu düşünmüyorum.
Bu sebeple de her işimi kendim görebiliyorum çünkü istediğim zaman misal gecenin 2 sinde üç beş dk içinde bıyığı halledeceğim
Bunları kotarabilmek bir özgürlük, öncelikle buradan başlayın derim.
Sonrasında ise 50 ürüne gerek yok, cildiniz için en temel 2 şeyi hayat rutininize katın.
Her sabah bir cilt temizleyici ve nemlendirici, gece de serum gece kremi olabilir.
Ben bunu dizi izlerken yüz masajıyla yapıyorum, ellerim boş durmaz illa çekelerim bir oraya bir buraya, maske deseniz bulaşık toplarken ya da gece sakinliğinde yüzümde olur.
Saçlarınıza her duşta çeşitli maskeler deneyerek en iyisini bulabilirsiniz, bedeniniz için keza yine aynı.
Bunları duş ürünleri seçmek sizi ekstra yükten kurtarır.
Duş sonrası 10 dk ayırırsanız saçlarınızı şekillendirir günü geçirirsiniz.
Diş bakımınıza dudak bakımını eklersiniz 3 günde bir. Makyaj deseniz temizliğin ön planda olduğu soft ve canlı görünüme ulaşmak yine 5 dk, hızlı kuruyan ojeleri sürmek yine aynı.
Kısaca günde 30 dk ayırmak, sizi daha iyi hissettirecek bir looka kavuşturur.
Kendin yapbiliyor olmak luks. Yani pandemi donemini
Dusun basit bi biyigi bile
Alamiyorsan kendin vay haline