- 17 Ağustos 2016
- 1.603
- 1.392
- 133
- 32
- Konu Sahibi Denizkizi2425
-
Benim bi üst seviyemmiş :)Hehe kuruntu ve vesvese de number one gidiyordum bende
Doğumdan sonra düzeldim :)))
Son kırıntılar da bebeğimeydi...ilk doğduna nefes alıyormu boğuluyor mu ile geçti :))) şimdi düzeldim...
Reset oldum :)
Tatlim; benim eşim sabah 9 da evden çıkAr iş için , sabah 6 da kalkar çnk ancak hazırlanır:)arkadaslar pek dert sayılmaz aslında çok şansli biriyim ama bu aralar hamilelk psikolojisindenmş bilmem ama kafamı kurcalayan bir durum bu..
Konuya gelecek olursam konu eşimin çok bakimli olmasi..
Bir erkeğe göre haddinden fazla bakımlı..
Temizlik konısında bende titiz oldugum için temiz olmasi gözüme carpmıyor ama hergün jöleli saçları..
Baş döndüren kokusu .. Ve şık giyimiyle gercekten ben burdayım dedirtiyor yani..
Bende bakımsız sayılmam ama ev hanımı oldugum içşn ev içinde ev haliyle oluyorum..
Spor rahat giyim takılıyorum yani..
Disari çıkınca tabi makyajım kokum topuklu ayakkabılarım eksik olmuyor ve dikkat cektiğim hakkında mütevazı olamayacagımm
(Bunu beni daha iyi anlamanız açısından paylaştım kendini beğenmişlk olarak algılanmasın lütfenn)
Velhasıl arkadaslar eşimin bu kadar bakım ile evden çıkmasindan huzursuz oluyorum ama kendme hakim olamyorm.. Hamilelkten braz göbeğim çıktı azcık sivilceler derken özgüvenmde düştü sayılır..
Anlattıklarımdan yola cıkarak bana ne gibi tavsiyelerde bulunablirsiniz gercekten buna cok ihtiyacım var..
Sen bebisini tasiyorsun onu en çok mutlu edecek sey bu . Senin sevimli göbeğin onun hosuna gider bosuna üzülüp csnini sıkma :))arkadaslar pek dert sayılmaz aslında çok şansli biriyim ama bu aralar hamilelk psikolojisindenmş bilmem ama kafamı kurcalayan bir durum bu..
Temizlik konısında bende titiz oldugum için temiz olmasi gözüme carpmıyor ama hergün jöleli saçları..
Baş döndüren kokusu .. Ve şık giyimiyle gercekten ben burdayım dedirtiyor yani..
Bende bakımsız sayılmam ama ev hanımı oldugum içşn ev içinde ev haliyle oluyorum..
Disari çıkınca tabi makyajım kokum topuklu ayakkabılarım eksik olmuyor ve dikkat cektiğim hakkında mütevazı olamayacagımm
(Bunu beni daha iyi anlamanız açısından paylaştım kendini beğenmişlk olarak algılanmasın lütfenn)
Velhasıl arkadaslar eşimin bu kadar bakım ile evden çıkmasindan huzursuz oluyorum ama kendme hakim olamyorm.. Hamilelkten braz göbeğim çıktı azcık sivilceler derken özgüvenmde düştü sayılır..
Anlattıklarımdan yola cıkarak bana ne gibi tavsiyelerde bulunablirsiniz gercekten buna cok ihtiyacım var..
Darısı benimkini...arkadaslar pek dert sayılmaz aslında çok şansli biriyim ama bu aralar hamilelk psikolojisindenmş bilmem ama kafamı kurcalayan bir durum bu..
Kendini sev tatlım. Eşin ne kadar süslensede püslensede senden daha güzel olamaz çünkü sen hamilesin :) ve bu yüzden çok güzelsinarkadaslar pek dert sayılmaz aslında çok şansli biriyim ama bu aralar hamilelk psikolojisindenmş bilmem ama kafamı kurcalayan bir durum bu..
Ama
ama kötü niyet taşıyan kadınlara bakımli erkek daha cazip gelir die düşünyorum
Tatlm aynen eşimdede benzer takıntıar var koyafet uyumunda çorap rengine kdar dikkat eder.. Dediğiniz gibi cüzdanına kadar ve giydikleri de ciddi manada pahalı ve marka seyler..Tatlim; benim eşim sabah 9 da evden çıkAr iş için , sabah 6 da kalkar çnk ancak hazırlanır:)
Daha evvel de yaZmıstım burada
Yaz parfümü kıs parfümü ayrıdır
Yaz saati , kış saati ayrıdır
Her pantolonuna ayrı kemeri vardır, belki 20 çift ayakkabısı vardır
Kullandıgı cüzdani bile cok pahalı ve kaliteli bir cüzdan klasik erkek cüzdani gbi değil
Pc cantası öZel deriden üretilmiş gecen sene 475 tl ye aldı kola asmalı laptop cantası yani:)))
Firmalara gttiğindr kullandığı ajandası bile deri kaplı özel, kalemleri aynı sekilde.
Asırı bakımlı, tiitiz biri.
Kendi de bunun farkında, çevreden aldıgi övgüleri de bana anlatır
Bana gelince ben eşimle dısarı cıarken şık giyinirim, makyaj topuklu giyerim özenirim.
Ancak işe gelirken cok dikkat etmem, şık giyinildiğinde cok dikkat cekecek bir yerde cakısıyorum
Tezliğime özen gösteririm ama işe daha cok casual ya da spor tarzda gelirim
Hergün makyaj yapmam
Onun gbi parfümüm bitse panik olmam yani:)
Bu kötü birsey değil, belki dısarıdan begenilip dikkat cekebilir ama adamlar bizi seviyor değil mi:) hiç dert etme
Çok tatlisin sekerim tesekkür ederim..Şöyle okudumda yazanların hep kocaları bakımlı kadınlar onlara göre daha az bakımlı. Bizdede durum aynı peki neden???
Kadının yükü ve evdeyken tek düşüncesi kendi bakımı değil, evin temizliği yemeği çamaşırı hele bide çocuk olsun sütlü atletle karşılarsın kocanı.
Erkek olmaya ne var? Süslen püslen çık.
Ben süsleneyim desem çocuğu giydirirken terden geri bozulur makyajım saçımıda çocuk çeker bozar.
Ben bu kadar yükün altındayken kocam bakımlılığı kendi için değilde dışarıda ki kadınlar için yapıyorsa kendi vicdanında boğulsun der geçerim hiç tınmam yanlışını bulursamda sonucuna kendi katlanır.
Takma sende kafana kadın olmak en güzel makyaj giyim kuşam benim için. Hangi parfüm o karnındakinin kokusunu verebilir?
Bakımsızkene de güzelsem demek
Yani şöyle ki, benim eşimin temizleme jelleri losyonları şunları bunları vardır, benim de bir adet zeytinyağlı sabunum, ne sivilcem var ne de yağlı cildim. Saçım kısa, banyo yapar havluyla kurutur hazırlanırım, saçlarım da kendinden güzel ne yapayım. Ay ben baya egolu çıktım iyi mi. Tek ruj sürerim genelde bitti gitti
Yok be canım ne kızıcam :) gün olur devran döner kocacım dedim.Eee kızmıyormuydun peki ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?