• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakımlı koca

arkadaslar pek dert sayılmaz aslında çok şansli biriyim ama bu aralar hamilelk psikolojisindenmş bilmem ama kafamı kurcalayan bir durum bu..
Konuya gelecek olursam konu eşimin çok bakimli olmasi..
Bir erkeğe göre haddinden fazla bakımlı..
Temizlik konısında bende titiz oldugum için temiz olmasi gözüme carpmıyor ama hergün jöleli saçları..
Baş döndüren kokusu .. Ve şık giyimiyle gercekten ben burdayım dedirtiyor yani..
Bende bakımsız sayılmam ama ev hanımı oldugum içşn ev içinde ev haliyle oluyorum..
Spor rahat giyim takılıyorum yani..
Disari çıkınca tabi makyajım kokum topuklu ayakkabılarım eksik olmuyor ve dikkat cektiğim hakkında mütevazı olamayacagımm :oha:
(Bunu beni daha iyi anlamanız açısından paylaştım kendini beğenmişlk olarak algılanmasın lütfenn)
Velhasıl arkadaslar eşimin bu kadar bakım ile evden çıkmasindan huzursuz oluyorum ama kendme hakim olamyorm.. Hamilelkten braz göbeğim çıktı azcık sivilceler derken özgüvenmde düştü sayılır..
Anlattıklarımdan yola cıkarak bana ne gibi tavsiyelerde bulunablirsiniz gercekten buna cok ihtiyacım var..:sus:
Tatlim; benim eşim sabah 9 da evden çıkAr iş için , sabah 6 da kalkar çnk ancak hazırlanır:)
Daha evvel de yaZmıstım burada
Yaz parfümü kıs parfümü ayrıdır
Yaz saati , kış saati ayrıdır
Her pantolonuna ayrı kemeri vardır, belki 20 çift ayakkabısı vardır
Kullandıgı cüzdani bile cok pahalı ve kaliteli bir cüzdan klasik erkek cüzdani gbi değil
Pc cantası öZel deriden üretilmiş gecen sene 475 tl ye aldı kola asmalı laptop cantası yani:)))
Firmalara gttiğindr kullandığı ajandası bile deri kaplı özel, kalemleri aynı sekilde.
Asırı bakımlı, tiitiz biri.

Kendi de bunun farkında, çevreden aldıgi övgüleri de bana anlatır
Bana gelince ben eşimle dısarı cıarken şık giyinirim, makyaj topuklu giyerim özenirim.
Ancak işe gelirken cok dikkat etmem, şık giyinildiğinde cok dikkat cekecek bir yerde cakısıyorum
Tezliğime özen gösteririm ama işe daha cok casual ya da spor tarzda gelirim
Hergün makyaj yapmam
Onun gbi parfümüm bitse panik olmam yani:)
Bu kötü birsey değil, belki dısarıdan begenilip dikkat cekebilir ama adamlar bizi seviyor değil mi:) hiç dert etme

Dışarida bir sürü kadın var. O kadar hassassanız dışarı göndermeyin ya da güvenin. Aldatan erkeklerin hepsi cok bakımlı erkekler değil veya kadınlar sadece jöleli erkeklere asılmıyor sonuçta.

Benim esimde şık giyinir, parfümünü sıkar, saçına başına dikkat eder ama işinden dolayı mecburen yapar. Bazı işlerde oyle olmak durumundalar aksini yapamaz.

Ama 3 saatligine disari gezmeye cikicaz diye topukluymus makyajmis abartmam, eşimde ayni sekilde abartmaz dikkat çekince nolucak? Bu bakımlılık olmuyor bana göre ama cift olarak dikkat cekmeyi seviyorsunuz belli ki, eee o zaman niye dikkatler ustunde diyede dertlenmek saçma oluyor.

Şöyle okudumda yazanların hep kocaları bakımlı kadınlar onlara göre daha az bakımlı. Bizdede durum aynı peki neden???

Kadının yükü ve evdeyken tek düşüncesi kendi bakımı değil, evin temizliği yemeği çamaşırı hele bide çocuk olsun sütlü atletle karşılarsın kocanı.
Erkek olmaya ne var? Süslen püslen çık.
Ben süsleneyim desem çocuğu giydirirken terden geri bozulur makyajım saçımıda çocuk çeker bozar.

Ben bu kadar yükün altındayken kocam bakımlılığı kendi için değilde dışarıda ki kadınlar için yapıyorsa kendi vicdanında boğulsun der geçerim hiç tınmam yanlışını bulursamda sonucuna kendi katlanır.

Takma sende kafana kadın olmak en güzel makyaj giyim kuşam benim için. Hangi parfüm o karnındakinin kokusunu verebilir?

arkadaslar pek dert sayılmaz aslında çok şansli biriyim ama bu aralar hamilelk psikolojisindenmş bilmem ama kafamı kurcalayan bir durum bu..
Temizlik konısında bende titiz oldugum için temiz olmasi gözüme carpmıyor ama hergün jöleli saçları..
Baş döndüren kokusu .. Ve şık giyimiyle gercekten ben burdayım dedirtiyor yani..
Bende bakımsız sayılmam ama ev hanımı oldugum içşn ev içinde ev haliyle oluyorum..
Disari çıkınca tabi makyajım kokum topuklu ayakkabılarım eksik olmuyor ve dikkat cektiğim hakkında mütevazı olamayacagımm :oha:
(Bunu beni daha iyi anlamanız açısından paylaştım kendini beğenmişlk olarak algılanmasın lütfenn)
Velhasıl arkadaslar eşimin bu kadar bakım ile evden çıkmasindan huzursuz oluyorum ama kendme hakim olamyorm.. Hamilelkten braz göbeğim çıktı azcık sivilceler derken özgüvenmde düştü sayılır..
Anlattıklarımdan yola cıkarak bana ne gibi tavsiyelerde bulunablirsiniz gercekten buna cok ihtiyacım var..:sus:
Sen bebisini tasiyorsun onu en çok mutlu edecek sey bu . Senin sevimli göbeğin onun hosuna gider bosuna üzülüp csnini sıkma :))

Darısı benimkini...

Amaan keşke benim ki de bakımlı olsa temizdir titizdir ama bakım sıfır kuaförünü değiştir derim değiştirmez saçına ne şekil vereceğini bilmez sinir eder beni insan sevgili olduğu günleri özlüyor bazen özene bezene bana hazırlandığı günler çok tatlıştı :KK11:

Kendini sev tatlım. Eşin ne kadar süslensede püslensede senden daha güzel olamaz çünkü sen hamilesin :) ve bu yüzden çok güzelsin

Hiç takma

Benim KV bildiğin pala bıyık gezen , basma eteği üstünden çıkarmayan biri ama

Kp evde takım.elbiseyle oturur taşlı ve losyonlu bu şekilde ama.gel gör.ki KV azına düşer ciddiyim bak nasıl oluyor bende anlamıyorum;))

Ama

ama kötü niyet taşıyan kadınlara bakımli erkek daha cazip gelir die düşünyorum

söyle düşünün kötü niyetli adamlar da bakımlı oldugunuz için sizle daha çok ilgilenebilir ama siz kendinizi bildikten sonra sorun olmaz
eşiniz için de aynısı geçerli guveniyorsanız boşuna takılıp huzursuz olmayin
adamın içindeki zayıflık önemli
bakıma bakmıyor bu isler en paspali en pisi bile içinde aldatma hevesi varsa aldatır

Tatlim; benim eşim sabah 9 da evden çıkAr iş için , sabah 6 da kalkar çnk ancak hazırlanır:)
Daha evvel de yaZmıstım burada
Yaz parfümü kıs parfümü ayrıdır
Yaz saati , kış saati ayrıdır
Her pantolonuna ayrı kemeri vardır, belki 20 çift ayakkabısı vardır
Kullandıgı cüzdani bile cok pahalı ve kaliteli bir cüzdan klasik erkek cüzdani gbi değil
Pc cantası öZel deriden üretilmiş gecen sene 475 tl ye aldı kola asmalı laptop cantası yani:)))
Firmalara gttiğindr kullandığı ajandası bile deri kaplı özel, kalemleri aynı sekilde.
Asırı bakımlı, tiitiz biri.

Kendi de bunun farkında, çevreden aldıgi övgüleri de bana anlatır
Bana gelince ben eşimle dısarı cıarken şık giyinirim, makyaj topuklu giyerim özenirim.
Ancak işe gelirken cok dikkat etmem, şık giyinildiğinde cok dikkat cekecek bir yerde cakısıyorum
Tezliğime özen gösteririm ama işe daha cok casual ya da spor tarzda gelirim
Hergün makyaj yapmam
Onun gbi parfümüm bitse panik olmam yani:)
Bu kötü birsey değil, belki dısarıdan begenilip dikkat cekebilir ama adamlar bizi seviyor değil mi:) hiç dert etme
Tatlm aynen eşimdede benzer takıntıar var koyafet uyumunda çorap rengine kdar dikkat eder.. Dediğiniz gibi cüzdanına kadar ve giydikleri de ciddi manada pahalı ve marka seyler..
Sevgisine eminim tabi ama yinede içime kurt düşüyor cevreden ötürü.. Artık gercekten bazı kızlar erkeklerin peşinde... Zaman değişti...

Şöyle okudumda yazanların hep kocaları bakımlı kadınlar onlara göre daha az bakımlı. Bizdede durum aynı peki neden???

Kadının yükü ve evdeyken tek düşüncesi kendi bakımı değil, evin temizliği yemeği çamaşırı hele bide çocuk olsun sütlü atletle karşılarsın kocanı.
Erkek olmaya ne var? Süslen püslen çık.
Ben süsleneyim desem çocuğu giydirirken terden geri bozulur makyajım saçımıda çocuk çeker bozar.

Ben bu kadar yükün altındayken kocam bakımlılığı kendi için değilde dışarıda ki kadınlar için yapıyorsa kendi vicdanında boğulsun der geçerim hiç tınmam yanlışını bulursamda sonucuna kendi katlanır.

Takma sende kafana kadın olmak en güzel makyaj giyim kuşam benim için. Hangi parfüm o karnındakinin kokusunu verebilir?
Çok tatlisin sekerim tesekkür ederim..:KK200:
Benim kocam benden önceki hayatında da yılarca böyleymiş.. Yani baskasi için değil kendini böyle iyi hissediyor..ama ben olaya braZda erkek gözüyle yaklaşıyorum..
Çünkü disarda bakımli onlarca kadınlar var..
Aynı bakimi karısında da görüp aklının baska yere takılmasnı da istemem..
Ama bu da tabiii karakter meselesi..
Yarın bebişim dünyaya gelince nasil olurum bilmyorum amaai eşimde anlayışli ve merametli biridir.. Ona gğveniyorum

Bende topaç gibi gezenlerdenim hatta zaman zaman bi bacağım feci ağrıdığında hafif aksayarak yürüyorum

Bi daha giymeyeceğim şeyler diye düşündüğüm gebelik kıyafetlerine elbette para vermeyeceğimdem kuzenden arkadaştan vs kıyafet aldım (dış giyim)
İşte malumunuz kullanılan eşyalar olduğumdan tüylenme sorunları da var kiminin,hiçte gocunmuyorum

Eşime gelirsek o bi güzel giyinir kokularınıda sürünür hatta ben üstünü başını düzeltirim bu ayakkabı değil de şu mu olsa ya da şu renk boyunluk daha hoş durdu gibi zaten güzel olan adamımı daha da güzelleştiririm bende yanında malum terliyoruz sürekli parfümsüz,makyajsız saçlar işlemsiz aksaya aksaya gezerim tekrar ediyorum hiçte gocunmam

Çünkü eşimin tabiriyle 'ben bir hamile garıyım' :anneadayı::KK200:

Bu anlattıklarınızı eşim hiç sıkılmadan yapar işe giderken duş alır gelince de...parfümünü ben seçiyorum giyeceklerini de bu durumdan mutluyum hiç rahatsız olmuyorum haftalık duş alıp parfüm sıksa depresyon sebebimdi ama 2 kızım var iş güç yemek derken biraz salıyorum kendimi o da bu durumdan şikayetçi değil:)

Bakımsızkene de güzelsem demek :KK76:

Yani şöyle ki, benim eşimin temizleme jelleri losyonları şunları bunları vardır, benim de bir adet zeytinyağlı sabunum, ne sivilcem var ne de yağlı cildim. Saçım kısa, banyo yapar havluyla kurutur hazırlanırım, saçlarım da kendinden güzel ne yapayım. Ay ben baya egolu çıktım iyi mi. Tek ruj sürerim genelde bitti gitti

Bakim dediğin topuk ve boya değildir zaten. Temiz olmak bakımlı olmaktır. Parfüm kokmak bakim değildir , temiz kokmak bakimdir. Dişlerine , ellerine , duşuna dikkat etmek yeterli.
...

Konu sahibi , şuana kadar dert değildi de , azıcık gobeginiz çıkınca mi dertlendiniz ? O zaman aranızda yeterli güven oluşmadı demek değil midir bu ?

kız allah sana ne diyeyim
ne güzel adam bakımlı miss gibi
ben senin yerinde olsam
hiççç tınnnlamazdım
bu insanı acayip derecede rahatsız ediyor kudurtuyor kendine güven işareti veriyor
benim esim güzel manken gibi giyinirim makyaj bakım sac falan yaparım güzel koku sürünürm miss gibi:KK37:
dısarı cıkarken hadi görüşürz der yüzüme bile bakmaz kacta gelirsin falan diye sormaz aramaz bile beni dısardayken
bunu niye yapıyor beni kudurtmak için:KK75:
umrumda degilsin üstüne düşmüyorum imajı ciziyor:KK47:
ve ne oluyor biliyormusunz
ben dısarda islerimi halledip hemen kendimi eve atıyorum yada onu arayıp hemen onla bulusuyorum
yani bu psikolojik baskı adı her neyse iyi bir takdik
uyanık köfteye bakın yaa hele:KK59:

bence kendinize güvenin daha ooo göbeginiz nasıl cıkacak
ben 52 kiloyla hamile kaldım 20 kilo aldım dogumda 72 kiloyla dogum yaptım
ama sonra 2 ayda 20 klio verdim kendi balon gibi göbegiyle gezdi yedi yedi sişti
ben genc kız gibi dolandım manken gibi ohhhh:rolleyes:

Eee kızmıyormuydun peki ??
Yok be canım ne kızıcam :) gün olur devran döner kocacım dedim.

Doğumdan 7 ay sonra eski kiloma çok yakınım. Birkaç ay sonra daha da iyi olucam. Nasıl olsa günün birinde o şişman ben zayıfken alıcam intikamımı :KK62:

Back
X