- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.691
- 798
- Konu Sahibi Denizkizi2425
-
Maşallah kızım böylesi güzellik nerede var baska??
Sen baya aşmışsın kendini..
Çevremde pek güzel yok yanii
Geneli boya güzeli olunca senide kezban sandım acıcık
Tatlm cildmdeki sivilceler cok can sıkıcı onlara takılıyorm.. Göbiste cıknca bi tuhaf oldum..hamilelik kutsal birşey neden çirkin triplerine giriyorlar hiç anlamıyorum sonucta aa hamile cok çirkinnn mi diyorlar etrafta sen bakımlısın o bakımlı dikkat cekici bir çift ne güzel doguruncada girersin tekrar forma hemde bebekle taclandırırsın yuvanı sükret cocugun için nazar degdirme hormonlara kanma senn
Bravo yaa gercekten böle düşğnerek belki bu huyumu yeneblirim..Ben biraz tembelim açıkçası, ama ona göre modifiye ettim kendimi, saçların kısa olması acayip zaman kazandırıyor insana zaten. Cildime zaten kozmetik süremiyorum, hemen etkileniyor.
Eşimin o kadar bakım yapmasına çok takılmıyorum gerçekten, kendisi nasıl mutluysa öyle olsun, huzurlu olsun.
hahahahahhaHamileliğiniz boyunca daha zavallı eşinizin neyine takacaksınız bakalım. Bakımlı koca alışverişi seven koca yakında yıkanmayı çok seven koca yemeyi çok seven koca :)
Bravo yaa gercekten böle düşğnerek belki bu huyumu yeneblirim..
Çğnkü bnm eşimde bu seklde mutlu oluyor..
Ama ben dengala ergen gbi sivilceler çıktı hamilelktenofff
ahhhh ahh venm yapımdada var biraz..Hamilelikten dolayı bu
Yani ilk defa böyle hissediyorsun
Sanırsam özgüvenin sarsılıyor şu an...
Vhalla ben hamileyken çok vurdum duymazdım
Negatif hislerimi üreten şeylerim alınmış gibiydim
Ne gğzeldi ya....hoş böyle bakımlı koca da yok bende
Tatlm cildmdeki sivilceler cok can sıkıcı onlara takılıyorm.. Göbiste cıknca bi tuhaf oldum..
Eski seksapaliyem kalmadi..
Gerçi göğüsler daha dolgun artık
Vücudumla barısıgım ama cildim beni yıkıyorYa hamileler gerçekten tatlı görünüyor karşıdan, hiç takmamalısın.
Aslında ilk bebeğim oldugu içn kendmi daha kadınsi hissedyorum ama yas küçğk olunca sivilcelerdende kurtulamadim henüzBazı kadınlara hamilelik aşşırı yakışıyo, tam sempatik tatlış fresh doğal kadın rolüne girilmelik dönem.
Yoo okudum aklımda kaldı o konu şimdi bunu gördüm hoş bence hamilelikten önce de eşinize takılı kalma durumunuz varmış gibime geldi ama olsun ben kötü niyetle demiyorum bebeğiniz olacak ona odaklanın yani aldatılma korkunuz hamileliğinizden ve eşinizin bakımlı olmasından dolayıysa siz hamile değilken eşiniz de bakımsızken aldatırdı boşuna bakımlı olmasına takılmayın :)A
hahahahahha
Önceki konuma calisip geldiniz heralde
Seba medi hatırlattgın iyi oldu kuzum sabun alayım bari.. İyi gelir inş. Hemde sert sivilceler cıkıyoree olcak o kadar bebiş geliyorcildin yaglanmıs olabilir canım sebamed ürünleri kullan yada yaglı cilt dengeleyen maske hormonlar yüzünden olmus olabilir 9 aycık idare ettt
Hangimiz kurtulduk ki güzelim sahshjssjAslında ilk bebeğim oldugu içn kendmi daha kadınsi hissedyorum ama yas küçğk olunca sivilcelerdende kurtulamadim henüz
k canm takılmadim ben..Yoo okudum aklımda kaldı o konu şimdi bunu gördüm hoş bence hamilelikten önce de eşinize takılı kalma durumunuz varmış gibime geldi ama olsun ben kötü niyetle demiyorum bebeğiniz olacak ona odaklanın yani aldatılma korkunuz hamileliğinizden ve eşinizin bakımlı olmasından dolayıysa siz hamile değilken eşiniz de bakımsızken aldatırdı boşuna bakımlı olmasına takılmayın :)
bazılarının cildi gercekten cok güzel oluyor.. Kıskanıyorum..;(Hangimiz kurtulduk ki güzelim sahshjssj
Cilt için kullanılan bebek poposu kavramı hayalmiş onu gördüm valla
Hehe kuruntu ve vesvese de number one gidiyordum bendeAh
ahhhh ahh venm yapımdada var biraz..
Kuruntuluyumdur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?