• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakımlı koca

Hamilelikten dolayı bu
Yani ilk defa böyle hissediyorsun
Sanırsam özgüvenin sarsılıyor şu an...
Vhalla ben hamileyken çok vurdum duymazdım
Negatif hislerimi üreten şeylerim alınmış gibiydim
Ne gğzeldi ya....hoş böyle bakımlı koca da yok bende

hamilelik kutsal birşey neden çirkin triplerine giriyorlar hiç anlamıyorum sonucta aa hamile cok çirkinnn mi diyorlar etrafta sen bakımlısın o bakımlı dikkat cekici bir çift ne güzel doguruncada girersin tekrar forma hemde bebekle taclandırırsın yuvanı sükret cocugun için nazar degdirme hormonlara kanma senn :D

E evde siz de bakımlı olun o halde.

Ben evde daha bakımlıyım, evde süslenmek daha eğlenceli hem. Bol bol vakit var, gönlünüzce süslenin. :KK24:

Maşallah kızım böylesi güzellik nerede var baska??
Sen baya aşmışsın kendini..
Çevremde pek güzel yok yanii
Geneli boya güzeli olunca senide kezban sandım acıcık :deli:

Ben biraz tembelim açıkçası, ama ona göre modifiye ettim kendimi, saçların kısa olması acayip zaman kazandırıyor insana zaten. Cildime zaten kozmetik süremiyorum, hemen etkileniyor.
Eşimin o kadar bakım yapmasına çok takılmıyorum gerçekten, kendisi nasıl mutluysa öyle olsun, huzurlu olsun.

hamilelik kutsal birşey neden çirkin triplerine giriyorlar hiç anlamıyorum sonucta aa hamile cok çirkinnn mi diyorlar etrafta sen bakımlısın o bakımlı dikkat cekici bir çift ne güzel doguruncada girersin tekrar forma hemde bebekle taclandırırsın yuvanı sükret cocugun için nazar degdirme hormonlara kanma senn :KK70:
Tatlm cildmdeki sivilceler cok can sıkıcı onlara takılıyorm.. Göbiste cıknca bi tuhaf oldum..
Eski seksapaliyem kalmadi..
Gerçi göğüsler daha dolgun artık:KK70:

Ben biraz tembelim açıkçası, ama ona göre modifiye ettim kendimi, saçların kısa olması acayip zaman kazandırıyor insana zaten. Cildime zaten kozmetik süremiyorum, hemen etkileniyor.
Eşimin o kadar bakım yapmasına çok takılmıyorum gerçekten, kendisi nasıl mutluysa öyle olsun, huzurlu olsun.
Bravo yaa gercekten böle düşğnerek belki bu huyumu yeneblirim..
Çğnkü bnm eşimde bu seklde mutlu oluyor..
Ama ben dengala ergen gbi sivilceler çıktı hamilelktenofff

Ah
Hamilelikten dolayı bu
Yani ilk defa böyle hissediyorsun
Sanırsam özgüvenin sarsılıyor şu an...
Vhalla ben hamileyken çok vurdum duymazdım
Negatif hislerimi üreten şeylerim alınmış gibiydim
Ne gğzeldi ya....hoş böyle bakımlı koca da yok bende
ahhhh ahh venm yapımdada var biraz..
Kuruntuluyumdur..

Tatlm cildmdeki sivilceler cok can sıkıcı onlara takılıyorm.. Göbiste cıknca bi tuhaf oldum..
Eski seksapaliyem kalmadi..
Gerçi göğüsler daha dolgun artık:KK70:

ee olcak o kadar bebiş geliyor :anneadayı: cildin yaglanmıs olabilir canım sebamed ürünleri kullan yada yaglı cilt dengeleyen maske hormonlar yüzünden olmus olabilir 9 aycık idare ettt :halay:

A

hahahahahha
Önceki konuma calisip geldiniz heralde :KK70:
Yoo okudum aklımda kaldı o konu şimdi bunu gördüm hoş bence hamilelikten önce de eşinize takılı kalma durumunuz varmış gibime geldi ama olsun ben kötü niyetle demiyorum bebeğiniz olacak ona odaklanın yani aldatılma korkunuz hamileliğinizden ve eşinizin bakımlı olmasından dolayıysa siz hamile değilken eşiniz de bakımsızken aldatırdı boşuna bakımlı olmasına takılmayın :)

ee olcak o kadar bebiş geliyor :anneadayı: cildin yaglanmıs olabilir canım sebamed ürünleri kullan yada yaglı cilt dengeleyen maske hormonlar yüzünden olmus olabilir 9 aycık idare ettt :halay:
Seba medi hatırlattgın iyi oldu kuzum sabun alayım bari.. İyi gelir inş. Hemde sert sivilceler cıkıyor

Yo
Yoo okudum aklımda kaldı o konu şimdi bunu gördüm hoş bence hamilelikten önce de eşinize takılı kalma durumunuz varmış gibime geldi ama olsun ben kötü niyetle demiyorum bebeğiniz olacak ona odaklanın yani aldatılma korkunuz hamileliğinizden ve eşinizin bakımlı olmasından dolayıysa siz hamile değilken eşiniz de bakımsızken aldatırdı boşuna bakımlı olmasına takılmayın :)
k canm takılmadim ben..
Gerci orasi öyle canm .. İsteyen her sekilde yapar

Back
X