bakımlı hatun dediğiniz nasıl olur?

Yüzü gözü eli ayağı temiz olan, ter kokmayan, kılını tüyünü alan hanımlar bana ilk başta bakımlı gelir önce temizlik yani Sonra cildin lekesiz pürüzsüz olması önemli..
Saçların parlak ve şekilli olması..
Bakımlı tırnaklar özellikle ayak parmaklarında uzun tırnaklar iğrenç!!
Kilo vs. bunlardan sonra geliyor bana kalırsa tabi sağlıklı olunduğu sürece..Çünkü çok insan var boylu poslu ama hiçbişiye benzemeyen paspal buna karşılık kilolu ama oldukça bakımlı..
Kıyafette öncelik içinde rahat edebilmek ama rahat diye sürekli eşofman giyilmemeli diye düşünüyorum dar bir kot ve dökümlü bir bluzla da hem rahat edilebilir hem şık olunabilir

Cilt ve sac bakimini düzene sokmaya calisiyorum su aralar. Tirnaklatimi da normalde uzun ve iheki kullanirken isimden ötürü kesik kullaniyorum french ile idare ediyorum :) makyaj yapmaya basladim ama son 1 haftafir tüm bu söylediklerini boslamis durumdayim geç gidiyorum eve sabahta çok erken geliyorum ise. Bu gece sacimi siyaha boyayayim bari :) bugün diyete de basladim sporumu da yapmaya basladim bakalim hayirlisi sacima Barcelona yagi ve cam terabentin yagi duruyorum aklima geldikçe ama net bir düzenin maalesef yok

Her gun dusunu alan spor yapan kilosuna dikkat eden manikur pedikurunu yaptiran her kadin bakimlidir gozumde
Kilo vermeye calisiyorum artik. Dusuda spordan sonra alıyorum :) sabahları maalesef vaktim olmuyor duş almaya hatta bugün makyajimi bile dükkanda yaptim :)

Kilo vermeye calisiyorum artik. Dusuda spordan sonra alıyorum :) sabahları maalesef vaktim olmuyor duş almaya hatta bugün makyajimi bile dükkanda yaptim :)
Tamam iste boyle git bir kac aya super olursun..sonra alusverise cik guzel kiyafetler al kendine..

canım bence bir yandan da kozmetık markaların indirimlerini takip et.çünkü bu işler maliyetli olabiliyor.yok krem yok bilmem ne derken oooo :) artı kaşlarını aldırırmısın bilmem ama güzel alan bi yer bulmak önemli.kaş önemli bence.ha öyle bi yer zor bulunuyor o ayrı.gel gelelim saçına.ben en yıpranmış saçı arkadaşımda gördüm.o da brezılya fönü yaptırdı bakım için.kızın saçları muhtesem şimdi.onun dışında durulanmayan bakım kremlerı güzel iş görüyor bende.duşuna dıkkat ettiğin gibi parfumune de dikkat etmek lazım.güzel koku herkes için çekicidir.
cildin için temizleyiciyi deneyerek bul derim sana.çünkü herkese iyi gelen sana gelmeyebilir

El ve ayak bakimina çok dikkat et manikur pedikur yaptirabilirsin taki tak mesela zarif küpeler kolyeler bileklikler yüzükler... Makyajin hafif ve doğal olsun :) her daim temiz ol ve saclarin temiz koksunn agiz bakimina önem ver bilhassa diş temizliğine.. Rujunu eksik etme mesela :) gibi gibi

evet ağız bakımı temel bakım.her daim önemli.ha bide benim şahsı fikrim erkekler dudak parlatıcısını çekici buluyorlar.aklında bulunsun

bence bakımlı kadın saçı, cildi ışıl ışıl sağlıklı ve parlak olan, eli ayağı temiz mümkünse manikürlü ve hafifi bir makyajı olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…