bakımlı ayaklarımızı paylaşalım arkadaşlar

Eşinize hürmetlerrrrr

KK ailelerin saadetinin devamı ve kadınların yüzü gülsün diye var, kadınlar gülsün ki eşler yüzü asık hatunlarına bakıp oflamak zorunda kalmasın

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. iyi yaptın, ayak fetişistleri uğramaz artık konuya. Ben de paylaşayım dedim ama gogıldaki görsellerden midem kalktı : (

"Hadi kızlar donlarımızı paylaşalım" diye bir konu vardı, kk hatunları coşku ve heyecanla donlarını paylaşmıştı..Bu konu da o hesap.

Son düzenleme:
Ayak sapiklari oldugunu yeni duydun
Iki yil once is yerine bir universte ogrencisi gelmisti.corap uzerine arastirma yapiyormus
Bende yazik ogrenci diye tamam dedim katilayim anketine
Ismimi falan istemedi ama anketi okula verecem inanmazlar diye ayaklarinizin resmini cekecem dedi
Ay bende izin verdim saf gibi
Gerci ayakkabili resim cekti kis diye ayakkabi kapaliydi
Simdi burda okuyunca sok oldum
Bendemi sapiklarin kurbani oldum acaba

Buyuk ihtimalle evet. Oyle pis seyler varki akliniz hayaliniz durur.

nemlendirici sürüyorum ama cilt bakımıda komple ama bazen kuruyor nemli gibi görünmüyor neden ya

Neyse ki ayakkabılı çekmiş. Ama nası izin verdiniz çok saçma ayakkabı fotoğrafı kusura bakmayın güldüm ama

Sende paçalı donlarini paylasmistin hahahaha :)

Ay bide is arkadaslarimada diyorum k
Neyse ki ayakkabılı çekmiş. Ama nası izin verdiniz çok saçma ayakkabı fotoğrafı kusura bakmayın güldüm ama
Ne bilim ben ayak sapigi oldugunu ben ogrenciye yardimci oldum diye seviniyorum
Benim yaptigim ankete hocalar inanmasi icin gerekli dedi bende nasi olsa isim telefon almadi ne zarari olacak die izin verdim
Burda okuyunca sapik olucagini dusundum bide is arkadaslarima diyorum ki sevaptir okumak zor yardim edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…