Eşinize hürmetlerrrrrSevgili Mune o kadar kötü bir gün geçirdim ki bugün yüzümü hiçbir şey güldüremez diyordum; şu paylaşımı görene kadar. Ne kadar teşekkür etsem az hatta eşim de teşekkür ediyor beni güldürdüğünüz için.
Ayak sapiklari oldugunu yeni duydun
Iki yil once is yerine bir universte ogrencisi gelmisti.corap uzerine arastirma yapiyormus
Bende yazik ogrenci diye tamam dedim katilayim anketine
Ismimi falan istemedi ama anketi okula verecem inanmazlar diye ayaklarinizin resmini cekecem dedi
Ay bende izin verdim saf gibi
Gerci ayakkabili resim cekti kis diye ayakkabi kapaliydi
Simdi burda okuyunca sok oldum
Bendemi sapiklarin kurbani oldum acaba
Ay rezil oldum simdi kimbilir benim ayaklarim kimlerin elinde malzeme dusuncesi bile midemi bulandirdiBuyuk ihtimalle evet. Oyle pis seyler varki akliniz hayaliniz durur.
güzelmiş ayaklar ojenin rengine furuldum :)
Ayak sapiklari oldugunu yeni duydun
Iki yil once is yerine bir universte ogrencisi gelmisti.corap uzerine arastirma yapiyormus
Bende yazik ogrenci diye tamam dedim katilayim anketine
Ismimi falan istemedi ama anketi okula verecem inanmazlar diye ayaklarinizin resmini cekecem dedi
Ay bende izin verdim saf gibi
Gerci ayakkabili resim cekti kis diye ayakkabi kapaliydi
Simdi burda okuyunca sok oldum
Bendemi sapiklarin kurbani oldum acaba
Sende paçalı donlarini paylasmistin hahahaha :)Mune iyi yaptın, ayak fetişistleri uğramaz artık konuya. Ben de paylaşayım dedim ama gogıldaki görsellerden midem kalktı : (
"Hadi kızlar donlarımızı paylaşalım" diye bir konu vardı, kk hatunları coşku ve heyecanla donlarını paylaşmıştı..Bu konu da o hesap.
Çok güzel nerede büyüttün bunları
Sende paçalı donlarini paylasmistin hahahaha :)
Evet kıskandım seni hepHahhahha
Minnak oraklının koca ayakları
Sen de dantelli donumu cok begenmistin, itiraf et hep oyle donların olsun isterdin
Hahhahha
Minnak oraklının koca ayakları
Sen de dantelli donumu cok begenmistin, itiraf et hep oyle donların olsun isterdin
Ne demek bu ha ne demek! Nolii burdao don sayesinde tanıştık biz
Ne demek bu ha ne demek! Nolii burda
Ne bilim ben ayak sapigi oldugunu ben ogrenciye yardimci oldum diye seviniyorumNeyse ki ayakkabılı çekmiş. Ama nası izin verdiniz çok saçma ayakkabı fotoğrafıkusura bakmayın güldüm ama
ben bir arkadaşta önce dona bakarım kadişmed donlarını dizince didim ne ka güzel donlu bir kız
Tabisi beni de pembe donumdan beğenip arkadaş etmiştin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?