• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakımlı ayaklarımızı paylaşalım arkadaşlar

:KK70: :KK70: :KK70: Sevgili Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. o kadar kötü bir gün geçirdim ki bugün yüzümü hiçbir şey güldüremez diyordum; şu paylaşımı görene kadar. Ne kadar teşekkür etsem az hatta eşim de teşekkür ediyor beni güldürdüğünüz için.
Eşinize hürmetlerrrrr:KK52:

KK ailelerin saadetinin devamı ve kadınların yüzü gülsün diye var, kadınlar gülsün ki eşler yüzü asık hatunlarına bakıp oflamak zorunda kalmasın:KK70:

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. iyi yaptın, ayak fetişistleri uğramaz artık konuya. Ben de paylaşayım dedim ama gogıldaki görsellerden midem kalktı : (

"Hadi kızlar donlarımızı paylaşalım" diye bir konu vardı, kk hatunları coşku ve heyecanla donlarını paylaşmıştı..Bu konu da o hesap.

Son düzenleme:
Ayak sapiklari oldugunu yeni duyduno_O
Iki yil once is yerine bir universte ogrencisi gelmisti.corap uzerine arastirma yapiyormus:KK14:
Bende yazik ogrenci diye tamam dedim katilayim anketine:KK14:
Ismimi falan istemedi ama anketi okula verecem inanmazlar diye ayaklarinizin resmini cekecem dedio_O
Ay bende izin verdim saf gibi:KK47:
Gerci ayakkabili resim cekti kis diye ayakkabi kapaliydio_O
Simdi burda okuyunca sok oldum:KK57:
Bendemi sapiklarin kurbani oldum acaba:KK57::KK57::KK57:

Iki yil once is yerine bir universte ogrencisi gelmisti.corap uzerine arastirma yapiyormus:KK14:
Ismimi falan istemedi ama anketi okula verecem inanmazlar diye ayaklarinizin resmini cekecem dedio_O

Buyuk ihtimalle evet. Oyle pis seyler varki akliniz hayaliniz durur.

nemlendirici sürüyorum ama cilt bakımıda komple ama bazen kuruyor nemli gibi görünmüyor neden ya

Neyse ki ayakkabılı çekmiş. Ama nası izin verdiniz çok saçma ayakkabı fotoğrafı :D kusura bakmayın güldüm ama :D

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. iyi yaptın, ayak fetişistleri uğramaz artık konuya. Ben de paylaşayım dedim ama gogıldaki görsellerden midem kalktı : (

"Hadi kızlar donlarımızı paylaşalım" diye bir konu vardı, kk hatunları coşku ve heyecanla donlarını paylaşmıştı..Bu konu da o hesap.
Sende paçalı donlarini paylasmistin hahahaha :)

Ay bide is arkadaslarimada diyorum k
Neyse ki ayakkabılı çekmiş. Ama nası izin verdiniz çok saçma ayakkabı fotoğrafı :KK70: kusura bakmayın güldüm ama :KK70:
Ne bilim ben ayak sapigi oldugunu ben ogrenciye yardimci oldum diye seviniyorum:KK57:
Benim yaptigim ankete hocalar inanmasi icin gerekli dedi bende nasi olsa isim telefon almadi ne zarari olacak die izin verdim:KK43:
Burda okuyunca sapik olucagini dusundum bide is arkadaslarima diyorum ki sevaptir okumak zor yardim edelimo_O:KK47:

Back