Küçükken tırnak filan hiç umrumda olmazdı hep yerdim etlerini filan her yerini yiyip bitirirdim resmen
Şimdi son 2 senedir ergenlikten midir nedir ellerime dikkat etmeye başladım
Geçen sene törpülemeyi bilmiyordum ve 3 ay öncesine kadar tırnağımı hiç kesmemiştim öyle diyim sizlere
Bu sene liseye başlamıştım şimdi lise 2 oldum ve artık ellerim daha da önemli oldu benim için
Yapısını hiç sevmiyorum ellerim arkadaşlarımınkine göre büyük parmaklarım da uzun.
Tombul olduğu söylenemez ellerimin ama hep minik bir elim olsun isterdim
Ama elimin parmaklarımın değişemeyeceğini anlayınca tırnaklarıma sardım tırnaklarımda bir oje mutlaka olur renkli olmasa şeffaf okul filan da dinlemem hep olur yoksa bazen yiyorum
Son 1 aydır tırnaklarım soyulmaya başladı soyulunca haliyle yumuşuyor ve kırılmaya yüz tutuyor ben de kökten kesiyorum biraz uzayınca yine soyulma yine soyulma
Ne yapacağım hiçbir fikrim yok soyulduğunu görünce aşırı sinirleniyorum hemen soymaya devam ediyorum o yüzden hep koyu renk sürüyorum görmemek için
Limon zeytinyağı vs her şeyi denedim yalnız düzenli uygulamadığım için pek bir faydasını göremedim haliyle
Hiçbir zaman üzerine mükemmel desenler yapabileceğim kadar da uzayamadı malesef bu sefer uzasın istiyorum ama güçlü bir şekilde uzasın istiyorum yumuşacık tırnaklarım olsun istemiyorum ne yapmalıyım?
Ha bir de son zamanlarda aklıma manikür olayı takılıyor 15 yaşındayım annem erken kızım ama istiyorsan yaptır yani dedi siz ne diyorsunuz bu işe ellerim büyük ve tüylü tüylerle başa çıkıyorum neyse de büyük olduğu için bakımlı değilmiş gibi geliyor bana..
Hep yakın arkadaşlarımın elleri minicik, erkek eli gibi ellerim hani müzikle uğraşıyorum o açıdan avantaj ama bakımlı dursun istiyorum artık :)
Ha bu da bugün yaptığım gazete desenli ojem
Eki Görüntüle 455341