Kızlar evli değilim ama bakımlı olmak benim hayatımın bir parçası olduğu için dilerseniz ben de naçizane bir kaç tavsiyede bulunabilirim :)
Öncelikle Bepanthen den başlayayım...kendisi gerçekten harika bir kremdir ancak sorunsuz ciltlere ne faydası ne de zararı vardır. Nötr etki yapar yani. Sivilceli ciltlerde, yarayı onarıcı etkisinden dolayı olumlu etki yapar. Çok kuru ciltlerin gerginliğini alır. Ancak anti-aging gibi veya tüm sivilceleri kurutmak gibi mucizevi bir etkisi olmayacaktır.
Ama bu kremi eşlerinize de kullandırabilirsiniz zira traş sonrası cildi yumuşatır.
Pürüzsüz popo için de ayva çekirdeğini 1 çay bardağı suda bekletip jel kıvamına gelince popoya sürüp kuruyunca yıkarsanız, iyi sonuç alırsınız ama bir süre cıbıl cıbıl gezmeniz gerekicek :) Ve ardından yine Bephanthen krem. mavi cizgili olanı. turuncu ince çizgili olanı Plus olandır, daha yoğun kıvamlıdır, ihtiyaç duyanlar onu da kullanabilir :) Pembe ince çizgi olanı merhemdir, yüze sürülmez...
Efendime söyliyim, kil maskesi bence en büyük güzellik sırlarından...
Temizleyici olarak ta yağlı cilde sahip olanlar mutlaka 'yağsız-oil free' ürün kullanmalı...Hem temizleyici hem nemlendirici olarak...
Saçlar için ise, şu sıralar The Body Shop'un saç maskesinden çok memnunum.
Şampuan olarak ben de hala mükemmeli arayanlardanım...Kuru saç için önerisi olanları dinlemek isterim...
Vücut nemlendirici olarak yine Body Shop'un body butter'larından vazgeçemem. Harika kalıcı kokularına bayılıyorum...
Kızlar, eğer çok iş yapıp yorulduysanız, ayaklarınız için bir formülüm var,
Pek çok kişide denendi, kanıtlandı :)))
1 Çay bardağı biberiye otu (antiseptik etkisi var)
4-5 damla lavanta yağı
1 çay kaşığı tuz
Sıcak suda bunları ılınana kadar bekletip, dilediğiniz kadar ayaklarınızı içinde tutun...
Çok ferahlayacağınıza eminim =)
Ve sonra ayaklarınıza mis gibi vazelin sürmeyi unutmayın =)
Ben Johnsons Baby pembe olanı öneririm =)