- 4 Aralık 2016
- 147
- 185
- 103
- Konu Sahibi Fazla fazla
Ben makyaj yapmayi sevmem ve hep sırt cantası kullanirim bu yüzdrnde arkadaşlarim bana takılır "Askerimiz geliyor"diye ki bu gune kadarda hiç bozulmadım benden hoslananda böyle hoslandi karakterim bu çıtı pıtı değilim .neyse bugün arkadaslarimla kozmetik mağazasına girdik güya beğendiği bir makyaji alacaktı bi arkadasimiz ama 2 saat çıkamadı.Bende sevmem hani beklemeyi hade ama dedikce "aman ne olcak belki sende hwvslenirsin iki makyaj yapar bakımlı olursun" dedi neyse dedim sustum en sonda sanada alalım seni kız yapacaz dedi ama bòyle alayli. Ay benim gözüm döndü orda.dedim "Senin bakimdan kız olmaktan kastın deodorant hic kullanmayip surekli ter kokup ruju suratinin yarisina yaymaksa evet ben degilim itirazin mi var" dedim cıktım gittim. ki bu arkadaş hakikatten deodoranttan bir haber ama suratı boya küpü bir insan ki genelde birakin sarılmaya aşırı hassas burnum yüzünden yanina dahi oturmam ama ortak arkadas grubu sagolsun bir araya geliriz.Neyse ben bu kızın olduğu ortama bi daha oturmamda aklimada takıldı bakım demek makyaj mı demek?
Ben 18 yasimdan beri yüzüme düzenli nemlendirici kullanır ayda 1 muhakkak dogal maske yaparım.Agdam falan zerre gecikmez çünkü sevmem bol bol nemlwnirim ki bu tüm vücut ve saclar içinde geçerli.Tirnagim renkli oje surmesem bile muhakkak cilası törpüsü vardır ve ayrica deodorantka roll on la yasarim şimdi ben bakimsiz mıyım?
Bu millette ki bakım=renkli kozmetik anlayisini ben zerre anlamıyorum ya.Kadınlığın feminenliğin fıtratinda illa topuklu giymek mi vardır pembe çok sevmeyimce kol çantası kullanmak istemeyince kadınlıktan uzak mı duruyoruz yahu?ayy ben cok gıcık oldum.
Ben 18 yasimdan beri yüzüme düzenli nemlendirici kullanır ayda 1 muhakkak dogal maske yaparım.Agdam falan zerre gecikmez çünkü sevmem bol bol nemlwnirim ki bu tüm vücut ve saclar içinde geçerli.Tirnagim renkli oje surmesem bile muhakkak cilası törpüsü vardır ve ayrica deodorantka roll on la yasarim şimdi ben bakimsiz mıyım?
Bu millette ki bakım=renkli kozmetik anlayisini ben zerre anlamıyorum ya.Kadınlığın feminenliğin fıtratinda illa topuklu giymek mi vardır pembe çok sevmeyimce kol çantası kullanmak istemeyince kadınlıktan uzak mı duruyoruz yahu?ayy ben cok gıcık oldum.